Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ha lehet egy észrevételem, bükköt válaszd. Könnyebb vele dolgozni. Martam tölgybe reliefet de nem lett jó, vannak a tölgynek keményebb és puhább részei, téli/nyári évgyűrűk. A bükk homogénebb.
Sziasztok újra itt . Pár kép a szintén Vicsys féle In-13-as kivezérlésmérőről. Remekül működik.
Nemrég készült el az enyém is.Bár nem ezzel a NYÁK-al,de tényleg látványos.
Beépítés után is mutass majd képeket róla, ha lehet! Kíváncsi vagyok rá, működés közben is. (Tetszik nagyon a "dizájnja"!)
Hőmérőnek próbálta már valaki? Úgy az igazi
![]()
?! Erre nem is gondoltam! Mekkora ötlet!
![]()
Nekem van 1 rövid videom róla,felteszem,de elég rossz a minősége(telefonnal készült sötétben) sajnos,de azért a lényeg látható.
Helló.
Megrendelésre készült egy lámpa időzítő. Hasznos ki s jószág. ![]() Lámpa időzítő - videó A doboz tetején lévő billenőkapcsoló kicsit rontja az összképet, de ez volt a megrendelő kívánsága. PIC16F873A kontroller, Triakos fényerőszabályzással. (fotoellenállás-LED kombó, valamint még néhány alkatrész, az automata elhalványulásért.
Jópofa!
![]()
Anno Vic is tett fel videot az Övéről. Köszi! A beépített változat is érdekelne majd...
Szupi lett
![]()
Elalváskapcsoló lámpához.
![]()
Az még sajna kicsit várat magára,egyenlőre se idő,se energia nincs rá. Mégcsak "ömlesztve" van a cucc
![]()
Szép darb lett
![]() dehonnét tudnék én is beszerezni pár IN13 csövet?
értem, köszönöm, csak felénk nem nagyon tudok (románia), most a google se a barátom
Nyugi, felénk sincs tolongás
![]()
Megint itt Sziasztok !
Itt a 2db Pa 300 végfokmodul.
Kicsit csiricsárén állnak a TO220-as tokosok, vagy csak a kép csalóka? Egyébként szép lett.
Nekem azért tetszik!!
Üdv!
Tetszik ahogy kialakítottad a neved a panelen, ötletes! Szép munka és így tovább!
Moddoltam egy egeret. Az elektronika része, csupán 2 zöld led (alávilágítás). A többire fektettem a hangsúlyt...
![]()
Valami csontváz rámászott, vigyázz nehogy rád támadjon.
![]()
Az ember akinek tul sok ideje van gondolkodni s más dolgokra is:p
Az én patkányom már régota zöldet világit
Üdv!
Publikus a lay file a sztereo tda2822-esnek amit készítettél? Utánépíteném ha lehetséges. Előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |