Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mikrohullámú sütő javítás, magnetron csere, stb.
Lapozás: OK   142 / 142
(#) gyulank válasza Régi motoros hozzászólására (») Okt 4, 2024 /

Hát olajos nem tudom mitől lenne, poros valószínűleg azért, mert nem volt rajta tető mert úgy terveztem hipp-hopp összerakom. Nem hiszem amúgy, hogy a portól füstölt volna. De akkor most kispricceltem meleg vízzel és szárítom. Mert közben rájöttem, hogy a másik kondin kisebb saruk vannak. Szóval össze lehetne dugni, de az gondolom nem lenne olyan jó érintkezés.
(#) kadarist válasza gyulank hozzászólására (») Okt 5, 2024 /

A kondenzátorból kiszivárgó olajtól lehet olajos.
(#) uniman válasza gyulank hozzászólására (») Okt 5, 2024 / 1

A nagyobbat a kisebb sarura rá lehet nyomnyi, ha vékonyabb lenne a lapos saru, akkor az anyát kicsit összébb kell nyomni.
Az a kondi már használhatatlan...
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2024
(#) andrÁSZ hozzászólása Okt 16, 2024 /

Szikra

Üdv mindenkinek !
Véletlen hibából, kapkodásból fém edény került a mikróba, melynek hatására egy pillanat alatt kiégette a rácson keresztül a műanyag ajtót. Mikro jól működik, kérdés hogy mennyire veszélyes így?
Ha a fém rácsot lefestem feketére ,kívül pedig a műanyag ajtót ragasztópisztollyal kinyomom majd lefóliázom az ajtót ,tovább használható-e?
Köszönöm a válaszokat.
(#) kadarist válasza andrÁSZ hozzászólására (») Okt 16, 2024 /

Szia!
Ha a fémrács sértetlen, akkor nem okoz gondot a szellős kivitel.
(#) szsrobert válasza andrÁSZ hozzászólására (») Okt 17, 2024 /

Milyen anyagú és alakú fém eredményezte? Elvileg nem jön át a rácson a mikrohullám.
(#) andrÁSZ válasza szsrobert hozzászólására (») Okt 17, 2024 / 1

Szia ,nagy méretű vékony ,préselt fém edény!Hozzá ért a rácshoz!Ívet húzott!Kb 3 sec volt!
(#) szsrobert válasza andrÁSZ hozzászólására (») Okt 18, 2024 /

Kérlek fotózd le az edényt. Köszönöm.
(#) andrÁSZ válasza szsrobert hozzászólására (») Okt 21, 2024 /

Szia, javításra hozták hozzám a mikrót, az edény oldalán, szélén egy kis kormos folt volt, letörölték és ennyi. Most próbálom be javítani a rács körül . Ragasztópisztollyal!
Következő: »»   142 / 142
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem