Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Sajnos igazad van.
Idézet: „Bár ez az ötlet a dunántúliakra nézve elég költséges lenne.”
Remélem idén ott leszel a találkozón zoly15!! Hadd hesszeljelek meg élőben is.
Elképzelhető hogy kitévedek ,de nincs rá garancia
![]()
A pestieknek minden képen jó választás, de Neked és sokunknak közelebb lenne.
De nem erőltetem a dolgot legyen ahogy akarjátok. Az idén szeretnék én is ott lenni, bár fogalmam sincs hol van a Bokay kert de meg fogom találni.
Korábban már felvetődött több vidéki helyszín is. Sajnos a tömeg közlekedés szervezettsége nem áll a helyzet magaslatán./ A résztvevő vidékiek nagy része valamilyen tömeg közlekedési eszközzel érkezett./ A Budapestre jutás a legegyszerűbb az ország majdnem minden pontjáról. A résztvevők többségének akár a Poroszlóra jutáshoz is Budapestre kellene utazni az átszálláshoz. Arról már nem is beszélve,hogy néhányuknak ez már az utazással együtt egy napba talán bele sem férne. Ezért esett a választás eddig a Bókay kertre.
Ez talán segít megtalálni!
Várunk (Téged is!) nagy szeretettel! ![]()
Én majd csak úgy fogok eljutni, ha valaki elkísér, ha leszállok a pályaudvaron. 1szer voltam Pesten, akkor is egyedül fogok..
![]()
Ha majd megírod, melyikre érkezel, biztosan lesz, aki elkísér, mások is jönnek vidékről/külföldről, és meg tudod majd beszélni velük, hogy mikor/hol találkoztok. A többi már gyerekjáték. Az ismertető jelben legyetek kreatívak!
![]()
@-nak @, de mitől lesz Jani?
![]()
Ha a Nyugatiba érkezel, örömmel venném, ha csatlakoznál hozzánk, ismerem a járást a Bókay-ba.
Nem kell túlagyalni a dolgot. Idén én is tervezek menni a találkozóra, és Horgos, ahol Janikukac lakik, útbaesik.
No, akkor ez a kapitális kérdés is megoldódni látszik.
![]()
Köszi!
Köbi: Szerintem aranyos a jelmez, de kicsit gyerekes már hozzám képest. ![]() Amúgy a nyugatiba mentem volna minden bizonnyal, de ha már potyo felajánlta, hogy elvinne, akkor megköszönöm neki ! ![]() Persze addig még lesz idő egyeztetni. Természetesen az útiköltségbe beszállok ! :awink:
Megpróbálok elmenni.Eddig az augusztus 20 környéke miatt volt nekem zűrös mert akkor sok a látogató a Tisza-tavon. A Keleti pályaudvarról kell eljutnom a Bokayba.
Ha vonattal megyek, én is a Keletiből indulok majd.
Ha a vonat megáll Pestszentlőrinc állomáson, aakor már csak a 36 -os buszre kell felszállni és menni kb 8 megállót. A Margó Tivadar utca végén (Sallai Imre utcánál) kell leszállni. A körforgalom másik (keleti oldalán), az első kereszteződésnél ott a Bókay kert...
Akkor keressük egymást majd, én Füzesabonyból megyek.
A mobil telefon számok cseréje , persze privátban segíthet a könnyebb egymásra találásban. Tavaly nekem is jól jött volna egy kis telefonos segítség.
Az én koromban már akár mi is történhet augusztusig. Már tartós tejet nem veszek.
Kívánom a legnagyobb problémád az legyen ,hogy 100-adik szülinapodon a tóban élő legnagyobb hal lopja el a kedvenc botodat. Milyen hozzáállás ez a jövőhöz?
![]()
Egyetértek! Nem csüggedni, előre tekinteni kell!
![]()
Hát akkor ne a kemencéjében süssön, süsse meg!
![]()
Ez csak vicc volt nem aggódok én, annyira ismertek, hogy tudjátok milyen aktív vagyok. Nem sokan vannak akik áthorgásszák a telet független az időjárástól, míg más a meleg szobában ül.
Köszönöm, Szeretném ha arra a horgászásra elkísérnél!
Ez már megnyugtató optimizmus. Nagy csónakot kell bérelned arra az alkalomra. Többen is szeretnénk arra az időpontra horgász vezetői tapasztalatodra az igényünket már most benyújtani.
![]()
Az egész buliban a csóna-hajó bérlés a legkisebb gond.
Tulajdonképpen én nem ragaszkodom az őzhöz. Birka is megfelel, azt könnyebb levadászni is
![]() Halban meg a kecsege a csemege...
Egyébként meg süthetnénk akár szalonnát is. (Bár a nagy melegben kinek lenne kedve...)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |