Fórum témák
» Több friss téma |
Adhatnám neki a feszültséget 12v-ról?Pl:a számítógépbe egy 4-pin es csatlakozóra ráköthetném e?
Nagyon szépen köszönöm, egy kicsit vak vagyok .Mindenkinek köszönöm a gyors válaszokat, azt hiszem azért belefogok kezdeni.Nem nagy érték, de az első erősítőm lenne.
Üdv:batajohn Ui:Külön köszönöm qvasznak!Te kapod tőlem a pontot!
Köszi a pontyot!
Remélem ebből két dolgot megtanultál: - ezentúl használod :google: -at - és ha egy ismeretlen alkatrész kerül eléd, akkor keresel hozzá adatlapot, mert azon mindent megtalálsz!
Azt szeretném még kérdezni, hogy ennek az IC-nek kell egy kis hűtőborda?Mert feljebb azt írták nem nagyon jó a hűtése.
Amúgy szoktam használni a Google-t csak úgylátszik ez kivételes alakalom volt.
Sziasztok! Egy mba810-es IC-vel ellátott végfokot sikerült egy régi autósrádióból ki barkácsolnom. Egy ideig működött és meglepően szépen szólt, de már kb 4 hónapja nem használtam és most nem akar megszólalni... Bekapcsolásnál kicsit reccsen a hangszóró, ha a fülemhez teszem halkan búg, egyébként nem ad ki hangot. Mi lehet a baja?
Értem, köszönöm! Nem tudod hogy mitől mehetett tönkre az IC? Lehet hogy tanulnék az esetből...
Üdv Mindenkinek!
Van egy kis amatőr építésű MBA810AS ic-s végfokom, de az a problémám, hogy nem tudom hogy melyik vezeték micsoda, ebben tudna nekem segíteni valaki?
Szokásos beállítás , a Tiéd is így nézhet ki. 18V a felső határfeszültség, és hűteni kell, így másodpercek alatt tönkremehet.
A hozzászólás módosítva: Nov 30, 2019
Sziasztok!
Na de gyerekek a 21. századba MBA-TBA 810 íc-vel foglalkozni? Akkor már inkább egy TDA2030 A hozzászólás módosítva: Nov 30, 2019
Én a 20v dc-t nem igazán ajánlom,legyen elég a 12-15v is
Vagy esetleg egy TDA2002 vagy TDA2003 ami közelebb áll hozzá helyettesítőként.
Van neki külön fóruma is : Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Nov 30, 2019
Nos, a helyzet az vele, hogy csak búg, semmi mást nem csinál.
IC probléma?
Mekkora tápfeszültséget tettél rá ?
Ebben az állapotban lett bekapcsolva, vagy hűtőbordát is szereltél rá ? A panel hátoldalán az a vezeték, ha úgy maradt, zárlatot okozott. Az IC*nek így kicsi az esélye, hogy túlélte.
Egy ilyen hűtőborda illik rá. Az utóbbi egy Videoton Apolló rádióban van.
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |