Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Megjött a fólia, még valamelyik nap fuvart kell szereznem , mert baromi nehéz, de a hétvégén nem érek rá darabolna, max jövő hét végén, ha valakinek sürgősen kell, és budapesti, akkor elcsattog, és leszabja a maga méterét, hozza pénzt, viszi a fóliát. A többit majd a vonatról, mert indulok haza
Szia
A Pü-ben jelzett mennyiég továbbra is kellene, majd a részleteket írd meg.
Aki postán kéri, az utalja az összeget és a 700 forintos postaköltséget az alábbi számlára
Papp Gyula FHB BANK 18100002-00206099-11010014 Nevet és pontos postai címet a közlemény rovatba tüntessétek fel, nicknevet is ha valami gond van tudjak kinek üzenni. Mivel a múltkor a 30 méter feltekerése, véres verejtékkel történt, ezért 15 méterenként el lesz vágva. A kérhető mennyiség 15 illetve 30 méter. Egy méter 5 A4-nek felel meg, egy A4 55Ft ez ha minden jól megy tartalmazza a csomagolás költségeit
Szia!
Még a mai nap utalom a pénzt; 15m + posta Lutyii
Ez engem is érdekelne. Szeretném kipróbálni ezt a technológiát.
Az a baj, hogy senki nem szervez lötstopp rendelést. Pedig én is kipróbálnám.
Hello!
Személyesen hol lehet átvenni a nyák fóliát? (Engem is érdekelne 15m) Üdv.
Írtam PM-et, de nem válaszoltál. Ezt írtam: Hello! Ha csak 15 és 30 métert lehet rendelni, akkor én 15 métert kérek. Jut még nekem is? Ráér az átvétel 16-án?
Küldenél egy elérhetőséget akkor érte mennék a fóliának, és a darabolásban is tudnék segíteni.
Ha nincs messze és én is tudom darabolni, akkor én is mennék segíteni.
Ez jó hir , hogy Pesti vagy, azt hittem mindenképp postával kell szenvedni. Tudnál irni privátban egy pontos cimet és telefonszámot, péntek délután átugranék, megvenni a matériát, meg segitek is, ha kell.
Emailem: berces.gergely@gmail.com
Úgy néz ki, hogy vasárnap darabolunk Simpivel. Utána lehet vinni, illetve megy postára.
Szia, Sikerült feldarabolni? A héten lehet érte menni? ird meg privátba a cimedet és áttekerek.
Mivel mindenkit érint, ide írom. Holnap itthon leszek, beülök a fiam szobájába és darabolok, szóval a héten lehet jönni érte, meg megy a postára.
Egy 150m-es tekercset felvágtam 15 méteresekre.
Mivel írtam hogy 55Ft a csomagolással a költség ezért az alábbiak szerint alakul az ár. 15M: 5*55*15=4125 30M: 5*55*30=8250 15M+700Ft posta=4125+700=4825 A 30 méterest mint írtam nem tudom egybe feltekerni, ott két csomag megy, mivel volt aki 30m-ert kért és egy postát fizetet, annak megpróbálhatom begyömöszölni egy hengerbe a 2-őt, de jobb lenne 2* akkora hengerbe küldeni mint a 15M-est, ez viszont nehezebb is lesz, (cirka 0.7 kiló a 30m csupasz fólia henger nélkül) Kaqukk Lafi Tubby (Megpróbálhatom egy hengerbe begyömöszölni a 2 15M-es tekercset, de nem tudom sikerül e, egy postaköltséget utaltál) Bari (Megpróbálhatom egy hengerbe begyömöszölni a 2 15M-es tekercset, de nem tudom sikerül e, egy postaköltséget utaltál) Lutyii (keveset utaltál ha postán kéred számolj utána) átutalásait látom. Ha valaki még utalt és nem személyesen jön és helyben fizet, az szóljon, és keresem még egy kicsit.
Aki személyesen jönne a fóliáért az hívjon a 06306901002-es számon, és mondja hogy fóliaügyben keres.
Akkor a 100m-es részt milyen formában tudod elküldeni?
Nem biztos hogy marad 100m, de úgy lehetne megoldani, hogy letekerek 3 15m-es meg egy 5m-es darabot, és a maradékot az eredeti tekercsen feladom, de az nem két fillér, mert az kívül van hengeren, 2 henger egy dobozba, vagy a dobozzal küldöm el a második henger helyét kitömve papírral, vagy valahogy meg kéne oldani a hengeren lévő fóli a védelmét. Az első megoldás működőképes de a sok csomagolóanyag többlet súlya megdobja a postaköltséget.
Mikor kértél te ebből a rendelésből 100m-ert? Nem találom.
Nekem nyugodtan tedd két hengerbe, ha túlfut a posta az utalt összegen természetesen utalom a különbözetet .
Én is mint kaqkk de, küldtem privátot is.
Mostantól ne utaljon senki. Aki utalt postán megkapja, de már a második tekercsről is lement 45 méter, és még nincs mindenkinek levágva.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |