Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Inkább az van hogy egy kivétellel még minden alkalommal eltévedtem odafelé
Bár a csepeli strand jó támpont és oda megy BKV is... Szóval szerintem a mostani börze nem hiszem hogy sikertörténet lészen...
OK. Akkor odaadom térképet és Te navigálsz
Metrótól/ig szivesen... Max 4 helyem van a kocsiban.
Matyi megyek én is, nem hagylak cserben Valószínűleg Bakos Gabi is jön! A szokásos helyen a szokásos időpontban?
Üdv! Ha van még szabad hely, én is szívesen csatlakoznék, s akár a "térképhajtogatás" feladatát is vállalom.
Szia Matyi!
Nem csak Te mész, én is kijövök, de csak 8 - fél 9 körül érek oda, mert még kutyát sétáltatok reggel. A Burabu az több napos?
Igen, és a Börze szombaton van. Elvileg Péntek-Szombat-Vasárnap.
Igen, és ez majdan a Csepel-szigetre is érvényes lesz. Megvan még a cetlim, hogy kell odajutni. Tehát jövő héten is ugyanakkor és ugyanott. ÉS útközben rázendít a társaság a Vörös-Csepel, zúgjon a..füled című...
Én is megyek börzére! Szóval leszünk egy páran (ha nem is 153-an)
Na, mekkora volt?
Átlagos börze volt, nem volt se tömegnyomor, sem pedig ,,sehol senki" jellegű sem.
Az adólátogatás hogy szokott menni? Érdemes egyáltalán gondolkodni rajta?
Nem voltam soha, nem is tudom, hogy mi lesz idén. Egyik évben Parlament, másik évben adólátogatás. Egyben azonos mind kettő: vasárnap van. HA jól emlékszem, kocsi konvoj indul meg, és ember nem szokott ott maradni, akkor sem, ha nem kocsival jött, ha kell, a hátukon viszik...
Szia Matyi!
Kérlek ne haragudj, hogy olyan gyorsan el kellett mennünk, csak hát Unokaöcsém sajnos nem egy türelmes ember. Most pont nálunk van hétvégén, és anyukám meg én vigyázunk rá. Mindenképp el akart jönni velem, így sajnos csak ennyi időt tudtam maradni. A Burabu börzére viszont mindenképpen megyek, ha esik, ha fúj. Majd beszéljük meg a részleteket, én is odamennék a találkozási ponthoz, és Veletek együtt mennék én is. Mindenképpen bepótoljuk majd a most elmaradt beszélgetést.
Okés! A kiskölök eléggé zavarban volt, pedig nem ettük meg.
Akkor szervizMacsek es Simpi jelentkezett eddig transzferre.
Kőbánya kispest jó lesz gyülekezőnek? Nem a buszállomás felől, hanem a másik vége a vasút felett a felüljárón átjönni és ott lépcső alján. Szerintem szombat 9:30 tökéletes (vagy menjünk korábban?).
Előreláthatólag nem férnénk be Gaflyhoz (Márk, BikaPisti, Marci, esetleg KD, én, és talán még egy Pisti, plusz aki velünk jönne, mi pedig a szokott helyen és időben: Népliget autóbusz pályaudvaron a pályaudvari mozgólépcsőnél (Egyiket mindig javítják, pedig 10 éve adták át ) - nem lent a Metrónál, mint rég, mert koszos, büdös, szeles... Fent gyülekezünk. Telefonom tudjátok (tudjátok?), tehát a szokott rendben.
Szia Matyi!
Én is csatlakoznék Hozzátok, ahogy megbeszéltük. Melyik nap mentek? Mert a Burabu több napos rendezvény. Az időpont mikor lenne? 7-7:30 körül? Vagy később? Mert csak 9-kor van a megnyitó.
Bikapistit bevállalom autóval. De még nem 100%-os a dolog. Már volt itt több időpont. Én első körben fél 8 - 8-ra gondoltam, de ezek szerint 9 előtt nem érdemes odaérni?
Mi tavaly 9-től kb. délig voltunk. Te is mész autóval? Márk lehet, hogy HÉV-vel megy.
Nos, picit változott az útvonal, népligetből nem KÖKI-re megyünk metróval, hanem egyes villamos(vagy 103-as busz)---> Lágymányosi híd, onnan Csepel - Szent Imre tér---> 71-es busz ----> Hollandi Csárda útvonalon megyünk, és így minimum 15 perc idő nyereség könyvelhető el számunkra! (a képen nem minden így lesz látható, de ez ne tévesszen meg senkit, tökéletesen jó ahogy leírtam az útvonalat! )
Tehát Egyesítsük erőinket: Föld, Tűz, Víz... (Ki emlékszik erre? )
Nincs értelme külön útvonalon menni, most Márk vezeti az "elit különítményt", úgyhogy együtt megyünk, hisz egy csapat vagyunk. Az elkényelmesedettek kocsival.
Már csak a pontos időpontot találd ki, mert ha jól látom ez a börze alapból csak 9:00-kor kezdődik (tehát jóval később, mint a szokásos).
Már előtte kipakolnak, az csak hozzávetőleges időpont.
A Népligetnél gyülekező 7:30-8:00 között. Onnan Márkkal tovább. Ha előbb odaérsz, az sem baj, mert én 7:20 körül ott vagyok, ha nem késem le a fehérvári 6:10-est. Ha igen, akkor csak 40-kor érek be. Kijutni oda sokkal időigényesebb, ezért van az "ugyanakkor-indulás". El ne feledjétek a 400 Ft-os beugrót!
...Akkor az szkopás lesz. Tehát: akkor holnap fél nyolc-nyolc között gyülekező a következőknek: Márk, BikaPisti, kispisti, Marci, KD, és én. S araha most sem jön, mert porzik a veséje.
Matyi! Sajnos úgy alakult a dolog, hogy nem tudok menni. Szóval eggyel több hely marad...
Hát, akkor magad fosztod meg egy egyenesen szemet gyönyörködtető élménytől. Kár, majd a fényképeket nézheted. @Gery78: Akkor fél nyolc és nyolc között népliget.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |