Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ha már itt tartunk akkor Bővebben: Link. Látjátok többet erővel mint ésszel
![]()
Nem tudom, hogy egy hazai kétajtós szekrény méretű emberkével meg merné-e ugyanezt csinálni.
![]() Imikém, ez durva. ![]() Kistotti, én is Kisalföldön lakom, Csorna mellett.
Akkor Te is átélted az idei év eddigi legnagyobb viharát. De szerintem nem is az idei év. Talán az elmúlt 5 év. Közel 3 órás zivatar volt. Nemsemmi volt. Szerencsére jég nélkül. Gyakorlatilag egymás után 4 zivatar volt negyed órás szünetekkel. Egyébként én szeretek villámokat nézni. Tegnap ki is éltem magam villámnézés ügyileg...
![]()
Én egyébként szeretem a vihart. Csak éjjel, és egyedül nem. Legalábbis azért, mert akkor nincs számítógép.
![]() ![]()
Szavak és kiejtésük:
Az angol, a francia és a magyar beszélgetnek róla, hogy kinek a nyelvében bonyolultabb kiejteni a szavakat. Kezdi az angol: - Nálunk baromi nehéz a kiejtés, például az asztalt úgy kell írni, hogy "table" és úgy ejtik, hogy "téböl". - Az semmi... - mondja a francia - nálunk úgy kell írni, hogy "bonjour" és úgy ejtik, hogy "bonzsúr". - Ugyan - mondja a magyar - az igazi nehéz kiejtés nálunk van. Úgy írják, hogy "mit tetszik mondani?" és úgy ejtik, hogy "He?"
Én villámtól igazán akkor ilyedtem meg, amikor az utcánkban ismerősömékhez vágott be a villám tőlünk 10 háznyira. Akkor tönkrement TV, videó, stb nálunk is, meg az utcában mindenkinek lett valami kára. De ismerősöméknek minden elektromos készülékük tönkrement.... Azóta, ha közeleg a vihar, akkor áramtalaníttok. Számítógép stb. konektorból kihúz.
![]() ![]()
Tavaly a faluba is beköszönt, egy néni nézte a TV-t, ami középen kettévált, és az egyik fele leeset az állványról. Na meg utcában mindenkinél lett valami kár.
Én élőben néztem. ![]()
Én is nekiálltam nézni, de 2 percenként elment az áram. Úgy nem volt értelme nézni.
![]() ![]()
Faluhelyen kis srác, megdöbbenve veszi észre, hogy a kutyája játszik az udvaron a szomszéd néni nyulának tetemével.
Jól megszidja a kutyát amiért ilyen rosszat tett, a nyulat pedig szépen megmossa a sártól, megszárítja a bundáját és titokban vissza csempészi a szomszédba a ketrecébe. Kis idő múlva éktelen kiáltozásra lesz figyelmes: JAJ-JAJ Istenem-Istenem hallatszik a szomszédból. Összeszalad a környék összes embere milyen tragédia történhetett. Látják a nénit a nyúl felett kétségbeesve sikoltozni-együtt érzően kérdik: Jaj szegény nyuszi elpusztult? Nem az a baj! -mondja a néni. Megdöglött ez már tegnap, el is ástam de most meg újra itt van!
Most olvastam egy problémamegoldó javaslatát.
![]() -mozog? nem! Kéne? igen! WD40 -mozog? igen! Kéne? nem! Szigetelőszalag
Kb 2 hónapja futottam össze vele a neten. Azonnal le is mentettem
![]()
Sportriporteri aranyköpések
1. Hatalmasak ezek a belga játékosok, betöltik az egész képernyőt. (Knézy) 2. Elszállt Andersson lába, most hozzák vissza a stadionba. (Knézy) 3. Az angolok szokás szerint meglepően agresszívan kezdtek. (Hajdú B.) 4. Azt kell mondanom, amit már Dobó István is mondott 1566-ban az egri vár védése közben: feljöttek a törökök. (Hajdú B.) 5. Tipikus svéd kapus: beállt a kapuba, s véd. 6. A kapusnak komolyan kell összpontosítania, hogy ne dőljön el addig, amíg a labda odaér. (Hajdú B. ) 7. Abdullah próbálta meghúzni, ehelyett őt húzták meg. (Faragó) 8. Mint egy romboló, odakúszik. (Knézy) 9. A gól nélküli döntetlen végeredménye nulla-nulla (Vitray) 10. A pálya nem esik messze a stadiontól. (Szonyi) 11. Mező rúgja ki a labdát a róla elnevezett mezőnybe. (Vass István Z.) 12. Most pontot tehetett volna a továbbjutás kérdőjelére. (Hajdú B.) 13. Az ellenfél egyszerűen nem tud eljutni a Porto kapujáig. Pontosabban el tud, csak labda nélkül. (Vitár) 14. Hrutka, jó lövés, bedobás. (Knézy) 15. Elnézést, csak leesett a mikrofonom és flnyomtam magamnak. (Faragó) 16. És most 22-es számmal beáll a 22-es játékos. (Vitár) 17. De nagy gólt lőttél Preisinger! Mondhatnám, hogy ez a Bélák napja, de hát ő nem is Béla, hanem Sándor. (Siklós Erik) 18. Dzurják a felső sarokba gurított. (Gulyás) 19. Tizenegyes, érdekes döntés. De lássuk csak, az argentinok újabb támadást vezetnek, szinte lekopírozzák az elózó akciót és tizenegyes újra. Azaz bocsánat, az előző ismétlése volt. (Vitár) 20. Nem mondom a játékos nevét, mert nem látom mi van a hátára írva. (Vitár) 21. Most látom, nem is Daszajev állt a kapuban. (Knézy a meccs végén) 22. És most következzék a meccs! A riporter Fara..., de hisz az én vagyok. A mérkőzést Hajdú B. közvetíti. (Faragó) 23. És szenzációs gól!..Lett volna, ha kapura megy. (Gundel Takács) 24. Most nem akarok beleszólni, mert gyásszünet van. (Knézy) 25. Lássuk, Somogyi vajon el tudja-e végezni a bedobást? (Knézy) 26. Szegény Koszta, biztos elátkoszta ezt a pillanatot. (Gundel egy öngólról) 27. Taffarel nem volt lesen. (Gundel a brazil kapusról) 28. A Vasas kapusa, Kakas dobja ki a labdát, amely Farkashoz kerül, aki jól passzol Nyúlhoz. Ha hozzáteszem, hogy a játékvezető Maczkó, akkor itt az egész állatkert. (Vass István Z.) 29. És góóóól, nem oldalháló, góóóól, oldalháló. (Gundel) 30. Milyen jól el lehetne adni ezeket a játékosokat, ha gépkocsik lennének. Az eladónak csak annyit kellene mondania: ezt nézze uram, alig futott. (Vass István Z.) 31. A kapuban Király, Sebők, Mátyus, Fehér. (Rokob P.) 32. Zamorano kicsit későn tette be és nem is volt jó. (Gundel) 33. Zidane eltéveszthetetlen stílusban kezeli a labdát. Hoppá, most látom ez nem is Zidane (Knézy) 34. És igen, itt jön a magyar zászló! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót nem látom. (Knézy az olimpián) 35. Belemártja a vízbe, mint német turista a virslit a Balatonon. (Hajdú B.) 36. Hogy tud egy nő ilyen okosan futni! (Gyulai) 37. Kobaljov megvárja, míg ki áll a pattogás a labdából. (Gulyás) 38. Négyes pályán a jónevű görög: Szteliosz Bizbasz. (Fülöp) 39. 11:11 a Fotex javára. (Gulyás) 40. Hátulról, ahogy a férje szokta. (Vitár a Bjelova-Bjelov röplabdaházaspár nőtagjáról)
Ami ma történt,azt muszáj leírnom:
A szomszédunk pont nyírta a füvét,erre fogta magát a fűnyíró és leállt.Szétszedtem,kicseréltem a kondit...semmi ![]() Hát igen...sokszor megesik ez velem... De legalább a füvet le tudta nyírni még így utoljára ![]()
Nincs semmi gond evvel, téged legalább megbíznak ! Éngem csak ritkán, mert itt senkinek sem kell kisáramú cuccot építeni, itt vagy vésznek kinaji occó dolgokat, vagy..
![]() ![]()
Vagy vesznek boltból vagy "kölcsönvesznek" igaz?
![]() [OFF]Nekem,ha kell valami,akkor inkább megépítem magamnak,mert legalább el vagyok vele ![]()
Körülbelül, mind a 2 mondatoddal egyezek.
![]() ![]()
Látszik,laktam vidéken is
![]() Meg itt Pesten is szóba esik ez a téma...A "hány óra van" trükköt már kezdem unni, hányszor bepróbálkoztak már nálam... [OFF]Jó8!
Ez tényleg így van. Már nem tudom hány helyen találkoztam ezzel az esettel. Legutóbb a házimozi rendszeremnél. A poti 10%-ánál a hangerő elviselhetetlen volt. Visszavittem, kicserélték és ugyan olyan volt az új is. Úgy látszik az ilyen szériahibák, tesztelés manapság nem divat. Végül a potit cseréltem egy más értékűre és tökéletes lett.
De ahogy köbzoli mondaná, ne OFF-oljunk még itt is ![]() ![]()
A nap slágere:
Meglettél villámcsapva
Ez az 5 részes sorozat a kedvencem februárt óta, ugyan is akkor bukkantam rájuk
![]()
EZ haláli
![]() ![]()
Aaaaaaaa villám...
![]() ![]() ![]()
Az Orosz utaknak a fele se tréfa...
![]()
Árpád apánk vonul a seregével.Egyszer csak megáll.
- Elég sok erre a kecske. Legyen a hely neve Kecskemét ! Mennek tovább és jó sokára ismét megáll. - Elég sok erre a kecske. Legyen a hely neve Kecskemét ! Mire valaki a tömegből : - De nagyvezér ez már volt egyszer ! - Akkor legyen Kőbánya-Kispest ! |
Bejelentkezés
Hirdetés |