Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Igazi ENERGY DRINK Vigyázz mert ellopják reklámnak. Bár ki tudja az alumínium hogyan reagál az oldattal.
Metallica gregorián stílusban
Bővebben: Link
Hehe, nyerek egy "raklap watt energiaitalt", addig HE-zek róla, míg le nem merül, csak utána lehet meginni.
Csak vigyázz a raklapnyi "energiát", hogy szállítod még a végén megráz :felkialtas:
Igaz. Csak nem fog, meg talán le van szigetelve. Csúnya világ lenne, ha valami rövidre zárná azt a sok dobozt. :hide:
Jajj, ne már, tudjuk a jelentését!
Van is ilyen szövetsége a Taekwondo-nak
Ez teljesen hihető! Azért mutat csak 0.9V-ot 1,5V helyett, mert már használt, le van merülve! Nézd meg jobban, fel van nyitva!
Most vagy a mérőműszer rossz, vagy durva ez az energiaital...
Hidd el jó a mérő műszer !!
Mese nincsen, holnap vennem kell egy energiaitalt, mert nem akarom elhinni, hogy 1V van az energiaitalos dobozban... De én Hell-t veszek, mert abban pokoli erő van és azt még szeretem is. Lehet, hogy abban meglesz még a 2V-is.
Vegyél RedBull-t csak vigyázz az ív nehogy áthúzzon a doboz teteje és alja között Mielőtt kinyitnád írd alá az érintésvédelmi szabályzatot.
És a műanyag csomagolásúval mi lehet a helyzet? Az lenne az érintésvédelmi kiszerelés?
Ha apám legközelebb vesz magának egy energiaitalt,ezt kipróbálom ,mert ezt nem hiszem el...
Én egyáltalán nem csodálkozom ezen, némelyik répában mi is mértünk 1V-ot, amikor fizikán 2 hétig ezzel esztelenkedtünk.. Vittük a krumplit, a répát, almát, citromot, narancsot, és a LED-jeimet világítottuk ki velük, igaz halványan, de..
De ahhoz használtatok elektródákat is nem?Mert mi úgy csináltunk krumpliból akkukat,és volt "verseny" is,hogy milyen elektróda párosítással érjük el a legnagyobb feszt.
Semmi extrát nem tettünk, csak egy ónnal és egy réz dróttal egymásba kötöttünk párat
Mindeféleképpen. Az érintésvédelem, fontos az energiaitaloknál. A Red Bull-nál a repülésbiztonsággal kapcsolatos előírások betartása is fontos. Komolyan mondom holnap multiméterrel végigjárok mindent, ami itthon van. Ha még a répában és a krumpliban is feszültség van. Erre nem gondoltam volna...
Azért villágit mert savas nem ? egyébként aki kiváncsi a tükre el mondom pm-be xd
Igen, a savasság miatt, legalábbis én is így tudom.
Kimerült gombelem a bontófül mögött? csak egy tipp
Másképp:
Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség + polc, rekesz
Minden lehetséges, mióta a BIOS is alacsony feszültséggel programozható flash memóriában van..
Ha 1V van a Watt Light -ban akkor mennyi
lehet a normál Watt ban? csakis földelve szabad inni |
Bejelentkezés
Hirdetés |