Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Remélem nem áll szerzői jogvédelem alatt!
Dehogynem! Az f(X)= X ->sin X függvény a szerzői jog tulajdonosa.
Nem tud valaki működő drivert Epson Stylus SX125-höz 67bites Win7-re? Nem tudom, hova raktam a CD-t, amin rajt volt..
Idézet: „67bites Win7-re” Ez biztos??? Ilyet még nem láttam.
Köszi, már nyomtatok is! (Ja, a 67 bit alatt persze 64-re gondoltam..)
Amúgy elszomorító, hova fejlődik ez a világ. Minap olvastam, hogy Amerikában megszűntetik a kézírás oktatását, helyette gépírást tanítanak. Hol lesz a hivatalos aláírás, és mennyire durvább lesz az emberek keze ezáltal. Hol lesznek azok a precíz mozdulatok, amiket mi még meg tudunk csinálni? És egy bolond szárat csinál, biztos mindenki követi ezt a hülyeséget. Ott van Afrika, és a többi szegény földrész, ahol nap minden nap éheznek az emberek milliói? Miért nem lehetne azon gondolkozni, hogy hogy lehet az ott lévő természeti adottságokat kihasználni, és ilyen szintre hozni az életszínvonalat, mint nálunk? Bár itt se a legfényesebb, de mennyivel jobb lenne mindenkinek. Ilyenkor nagyon sajnálom, hogy ilyen buta állatok ennyire felelőtlen döntéseket hoznak, ha én nem is, de a következő nemzedékek biztosan a részesei lesznek. :no:
Az audacity nevű ingyenes programmal másodpercek alatt meg tudod csinálni, amilyen kell. De kell hozzá egy dll még hogy ne waw ba mentsen, lame_enc.dll ha jól emlékszem. A program lelőhelye , természetesen szabad szoftver.
:wave: Megint csak az én böngészőm a ludas, vagy tényleg nincs publikálva a 3D LED kocka? 10x10x10
Nem publikus, nekem már rég feltűnt. Hova lett? Elvitte Hica, a HobbielektronikaCicája?
Szia!
Gondolom a cikk szerzője még hozzá akart valamit tenni, ilyenkor pedig eltűnik egy időre, amíg a moderátorok nem engedélyezik újra.
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy cipőt, viszont azt mondta az eladó, hogy nem tudja hatástalanítani. Ami azt jelenti, hogy az olyan helyeken, ahol a kijáratnál lopásgátló van (nem tudom mi a neve) akkor be fog csipogni, mert a cipőben van egy fémlap. Mondta, hogy azokon a helyeken fog becsipogni, ahol ugyanazt a frekvenciát használják, mint ahol vettem. Lehet ez ellen tenni valamit? Van rá valami okosság, hogy ne csipogjon be? Illetve valahogy kilehetne deríteni, hogy melyik cégek (boltok) milyen frekvenciájú berendezést használnak? Abban sem vagyok biztos, hogy ez a megfelelő topic neki, de nem tudtam, hogy melyik topicba tehetném fel ezt a kérdést, újat meg nem akartam nyitni.
Én mondtam volna az eladónak, hogy adjon olyan példányt, ami nem csipog! Vagy ha már hatástalanítani nem tudja, akkor adja ingyé...
Az a baj, hogy elég nehéz olyan cipőt találnom, ami tetszik és jó is a lábamra, nem nyomja. Már szükségem volt mindenféleképpen egyre és ez nagyon meg is tetszett. Annyiból jó, hogy nem sűrűn járok ilyen helyekre, ahol a kijáratnál ilyen csipogó rendszer van, de néha szoktam és eléggé kellemetlen tud lenni...
No jó, de nem volt másik darab az üzletben? Hozni sem tudtak volna? Ilyen állapotban én nem hoztam volna el...
Egyébként egy indukciós hevítő lehet megoldaná a problémádat...
Volt még 1 db, annál is ugyanez volt. Egyébként 80km-re lakom az üzlettől, így az, hogy majd hoznak X idő múlva nem jó, azért nem mentem volna már fel. Meg most nem ez amit megkell oldani... Ez megtörtént meg van véve, én vettem meg ennek tudatában. A kérdéseimet feltettem az első, cipővel kapcsolatos hozzászólásban.
Nyilván ha lett volna másik, ami jó, akkor azt veszem meg...
Jobb helyeken a bejáratnál is van kapu, pont az ilyenek miatt. Esetleg ha gyanús a dolog, akkor ólálkodhatsz a pénztárak környékén mielőtt bemész...
Mondjuk nekem egy táskám volt amivel mindig fennakadtam a KÖKI CBA pénztáránál...
Kivenni nem tudod belőle? Általában ezeket a dolgokat utólag ragasztják rá.
Nem, nem tudom kivenni. Ez benne van a cipő talpába, vagy 6cm hosszan, ahogy a mágnessel néztem.
Én egy mérőszalaggal akadtam fel, szerencse hogy olyan használt volt már hogy biztos nem az üzletből van. Azóta azt nem viszem ilyen helyekre.
Én is ugyanígy vagyok. Megbántam, hogy elkezdtem az egyetemet, mivel azóta vagyok epilepsziás. Igaz én olyat szakot tanultam (gépészmérnök) amihez kapcsolódó tananyagokat én soha nem értettem (pl: fizika mozgástani része, ábrázoló geometria, géprajz stb) Így most tanulom az elektronikai technikusi szakmát.
Jó választás. Én is elektronikai technikusnak tanultam. Nekem tetszett mind a 2 év. Pont azt tanultuk ami érdekel, szóval nekem találták ki.
Sziasztok!
Most volt forgalmi vizsgám, sikerült, úgyhogy végre megvan a jogsim
Gratulálok ! Én is idén szereztem volna meg, igaz kis motorra, (50cc) de Szerbiában épp akkor jött a vacak törvény, úgyhogy majd vagy Szegeden teszem le, vagy két év múlva itt.
Köszi!
Én B-re tettem le. Kismotorra szerintem nem éri meg, 2 év múlva le teheted a B-t, az meg jó kismotortól kezdve 3,5 tonnáig.
Hehe. Amúgy en crossozni, vagy endurozni akarok, régi álmom. Annyi versenyt néztem itt a helyi pályán.
Ahhoz viszont előbb fel kellene nőni. Mármint nem testileg, hanem másképp. Ha érted mire célzok.
Ezekre a motorokra viszont nem jó a kismotor jogsi. :yes:
Nem pontosan értem.
Vannak 50cc krossz és endúró motrok.. :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |