Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
-Nem is voltam berúgva!
-Komolyan mondod? -Miért? 1 A földhöz vágtad a hörcsögömet, azt kiabáltad: Pikachu téged választalak! 2 Bebújtál a szekrénybe és legalább egy órát kiabáltad, hogy az átjáró Narniába nem működik! 3 Utána ordítottál az autómra: Optimus, tudom hogy te vagy az, alakulj át! 4 Majd kiengedted a medencét, hogy keresed Némót, és hazafelé átöleltél egy hajléktalant, mondva neki: Dumbledore, te élsz?
Hogy én hogyan kéne fogalmazzak ezek után már nem is tudom amikor országomon belül 400km kell utazzak hazámtól az egyetemig. Én is használom a MÁV és CFR járatait amik Budapest-től Bukarest-ig vánszorognak. Annyi beszámolóm lenne az ilyen 400km-es utak megtétele után, hogy nem igaz Na meg 10-12 óra szokott lenni ekkora út megtétele, ami autóval kb 7-8 óra. Még, hogy a vonatok a gyorsabbak, kényelmesebbek és pontosabbak. Mellesleg 7-8 óra autópálya nélkül mivel az is ismeretlen fogalom erre fele. A személyi vonatok gyorsabban mennek mint a rapidok az intercity-nek meg csak az ára intercity. Az "accelerat" meg egy másik vicc de a körülmények a marhaszállító vagonra emlékeztetnek. Sajnos főleg a sínek a hibásak. Általában megszokottak a késések, a lerobbanások az átszállásokról meg nem is beszélek mert a kapcsolatok azok még csak szót sem érdemelnek. Ugyan úgy vagonhiány is van pont amikor nagyon is el kéne, főleg ünnepekkor. Nem rég volt, hogy az ismerősöm egy lerobbanás miatt 5 órát kellett várjon. Pont akkor nem tartottam vele kivételesen, szerencsémre. Persze még csak elnézés se volt kérve.
Legutolsó vicc az volt amikor a 36 fokos melegből felszálltunk a Pesti rapidra Aradon amelyiken "ha már van légkondi, mutassuk meg az utasoknak" elven 20 C volt (sajnos ezt nem kitaláltam mivel leolvastam a vagon vezérlőpaneljéről). Persze, hogy 20C nem olyan rossz nyáron na de amikor az ember 36 fokból megy be a lehető legnyáriasabb öltözékbe, nem mozog, aludni szeretne és minden honnan direktbe teli találja a szellőzőből áramló hideg levegő akkor köszönöm. Mindenki pólóban, szandában, rövidnadrágban. Fél óra után azt vette észre az ember, hogy kinn 36 fok van és benn az emberek kabátban ülnek és felhúzott lábakkal kuporognak. Volt akinek szerencséjére még hálózsákja is volt. Télen meg a fűtést mutatják meg hogy van és olyankor levegőhöz sem jutunk és ablakok kinyitását ellenzik. A személyi vonatokon meg kinti klíma van, amilyen idő van kinn, olyan bent is. De ilyenkor legalább örülünk, hogy a vonat nem robbant le és nem késett csak 10 perceket. Ilyenkor csak az tölt el nyugalommal ha megnézem az orosz metrókon készült fotókat. Gondolom mindenki hallotta ugyanakkor, hogy nem olyan rég Ázsiában pereltek pár másodperces késés miatt. Ilyenkor van az amikor szóhoz se jutok.
Persze az a legjobb eset ha az ember valakivel utazik. Olyankor még néha saját nyomorúságán is el tud szórakozni az ember Ha viszont egyedül döcögi valaki a kilométereket és beüt a frász ami nagyon is megszokott akkor az ember minden életkedve tovaszáll.
Egy román fülketárssal egyszer szóba elegyedbe elmondta, hogy egyik ismerőse Franciaországból Bukarestbe tartott. Az ország határát elérve, az utolsó átszállásnál amikor megtudta, hogy még hosszabb út vár rá időben mint amit megtett akkor visszafordult a következő vonattal. Meg se nézem hány kilométer Franciaország-Románia de biztos "kicsivel" több mint Románia legmesszebb való pontja is a fővárostól Olyan is volt, hogy a francia csoport fél óráig nézte a vonatot és látszott rajtuk a nagy dilemma, hogy "ez most tényleg utasszállító és nem szerelővagon"? Persze tudom, mit is várok a franciák TJV vonataival szemben? Milyen rég volt az a hír, hogy a franciák átjönnek a TJV-vel Romániába és minden országot útba vesznek. Úgy látszik hamar meggondolták magukat.
A házasságok az égben köttetnek. Ott, ahol a viharok, a villámok, a tornádók és a jégesők is keletkeznek.
Ezt most találtam ki: Hogy hívják a kövérek fülbevalóját? Amolett.
Villám kommandó Bővebben: Link
Az ajtó gyártója használhatja reklámfilmnek. :yes:
A hsz. ek közt találtam: " 0:40-nél a túlsó ajtót kinyitja valaki, s mondja: "Itt is belehet jönni a szobába, két ajtaja van." Mire a jobb oldali rendőr ~ 0:42-nél: "Visszamenjél! Mi profik vagyunk!" Azután: 1:16-nál a kamerás rendőr: "Ez megy a yt-ra." Pár perc múlva előkerül Bélabá' a házmester pajszere. 9:57-nél megjönnek a rajok zenét hallgatva. 11:28 - "Jé, van ott bent valaki." "
Egy párkapcsolat 2011-ben:
-Arra gondoltam, elutazhatnánk megnézni valami szép várost.. -Áh, Google Earth.. -Akkor csapjunk egy haveros beszélgetős estét.. -Facebook?...... ....-Ok. Kettesben?? -MSN -Valami jó koncert? -Youtube -MOZI???!!?! -nCore.... -Legalább menjünk vásárolni. .. -Vatera?
Még a gugli is tudja kik nézik többen a svindlerek című műsort.... hehe
Ezt most hogy kell értelmezni? Miről szól ez a műsor?
spektrumon megy egy műsor minden nap, "svindlerek" a címe, 2 fickó meg egy csaj (jess) különböző trükköket mutatnak be, hogy lehet átverni másokat, abból a célból, hogy minket már ne tudjanak.
Lényeg, hogy a csaj eléggé bombázó, szerintem sokan csak ezért nézik, nem a tartalma miatt
Köszönöm, így már érthető a számomra is.
Szóval és szó nélkül sem magyar a kifejezés
Jess nélkül a kutya nem nézné... bírom ezeket, a még véletlen sem beavatott balekokat
Biztos nincsenek beavatva, mert egyszer láttam, ahogy egy ékszerboltban átverték az eladót. Legalább hat kamerával rögzítve. Gondolom a gyanútlan eladónak nem tűnt fel a sok kamerás ember.
Már előttem is van:
"- Rolex üzlet tulajdonosként ön hozzájárul-e, hogy kamerák előtt átverjék? ...... igen.... nem "
" Csak akkor ha Jess is ott lesz "
Azért ha egy kicsit jobban emlékszel,megemlítették,hogy a tulajjal beszélték le a dolgot.Ha én jól emlékszem,de persze nyilván nem valós átverés az összes,sokan rendőrt hívtak volna azonnal szerintem,ha az lenne.
Annyira nem emlékszem, persze lehet, hogy mondták. De mit is mondtak volna? Azért az eladónak csak fel kellett volna tűnni a kameráknak. Mert az rendben, hogy az üzletben van egy vagy két rejtett kamera, de emlékeim szerint mozgó kamera is volt, valamint az üzlet előtt az utcán is több. Például ha a pofon jelenetre emlékszel, az legalább három kameraállásból meg volt ismételve. Szóval nehezen tudom elképzeli, hogy az eladó semmit sem tudott.
Hát igen,de mivel tv műsor ezért egyértelmű,hogy rendezett jelenetekből áll...
Nagymama, nem láttad a tablettáimat? Az volt rajuk írva, hogy "Extasy"...
- Kit érdekelnek a tablettáid! Láttad már a sárkányt a konyhában?! |
Bejelentkezés
Hirdetés |