Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Már egy régebben elkezdett de még be nem fejezett projekten rúgtam egyet előre, most már meg tudom mutatni
![]() ![]()
Most ilyen még a belseje. De csak Neked!
Még egy-két óra munka és kész a vezetékelés. De valószínű, hogy az már holnapra marad.
Ötletes! Tetszik ,gratulálok.
Sziasztok.Ma épitettem egy stroboszkópot.Nem a legszebb,de teszi a dolgát.Nem tudom mit ronthattam el,az ic a vezetősáv oldala felől van,a lábak valahogy nem úgy jöttek ki.Pedig nem az első analóg készült panelem és panelrajzom.Mutatok egy pár képet és egy rövid videót.
Esetleg ha feltenned a kapcsolási rajzot többet mondhatnánk !
Gratulálok! Szenzációs a kinézet és a hangja is nagyon grandiózus! A felvétel körülményeiről pár szót mondanál? Köszönöm! Zsolti
![]()
A kért képek!
Jól néz ki, mostanában került fel pár igényes munka, öröm őket nézni.
Esetleg röviden tudsz írni a forrasztott csavarról (lehet ilyet venni, hogy hívják, vagy házilag galvanizált), illetve a feliratozás módszeréről? Érdekelne a tetejének a rögzítése is.
A belseje is szép. Kár, hogy tegnap nem maradtam itthon megnézni, nem kerültem volna bajba.
Majd holnap rakok fel képet a tetejéről is a csavarok már régóta megvannak azt sem tudom, hogy honnan szereztem már. A teteje is nyákból van különben.
Üdv!
Tápegységem új dobozt kapott. Annak idején árammérő nélkül készült el kisebb méretben. Így már esetleges bővítésre is több a lehetőség (akár az előlap, akár a belső tér tekintetében). Most egy régi vhs lejátszó burkolatát és alaplemezét felhasználva újítottam meg.
A régi sem volt csúnya,ez is jól sikerült.Tervezel bele esetleg egy komolyabb labortáp belsőt építeni?Úgy értem hogy beállítható áramkorláttal...most már van hely.
István
Nagyon szemrevaló lett!
![]()
Köszönöm, majd meglátjuk a későbbiekben.
Akartam már másik, profibb panelt készíteni (0-24V 3A-ig), csak nemigazán találtam olyat, ami nincs nagyon elbonyolítva.
Már régóta terveztem, hogy építek egy LED-es reflektort fényerőszabályzással. Végre elkészült. 32db 245.000mcd LED-el üzemel. Remek jó fényt ad a lakásban. Falra derítek vele, szekunder fényt hasznosítom, nagyon kellemes.
Pöpec lett! Csak én látom nagyobbnak ,vagy ezek 5mm-től nagyobb LED-ek?
Köszi Zoly! Igen, jól látod, ezek 10mm-es LED-ek. 1 LED-ben 5 chip van.
Értek mindent! Csak nem tudtam eldönteni hogy a kép vagy én vagyok a csalóka
![]()
Nem sülnek meg benne a LED-ek?
Nem, mert a LED-ek kialakításából eredően nem lehet a NYÁK szintjéig leültetni, valamint a vastag láb-és fegyverzet kellő hűtő felületet ad. Tovább növelve a hűtés hatékonyságát, felfelé világítok vele, valamint nincs előtét üveg.
Fegyverzet?
Ne lőjjetek, én is Putyilov gyár dolgozója vagyok ![]() De komolyan, tényleg nem melegszik túl a gyakorlatban?
![]()
Tyűha! 500mW/Db?
![]()
Legutóbb a ledbolt-ból rendeltem, de ebay-en is meg lehet venni. Brutál fénye van. Még úgy is látok olvasni, hogy a szekunder fényt használom, nem teljesen fehér felületről...
Hali Zsolti!
Koszi a dicseretet! A felvetel egy 4x12-es Laney ladaval keszult, amiben 2db HH meg 2db Celestion V30 hangszoro volt. A mikrofon Shure SM57 (amit menet kozben rakosgattam...), ment egy RME Multiface HDSP-be es Audacityvel vettem fel, 16bit monoban. Semmi effekt, vagy utolagos valtoztatas nincs a felveteleken. Persze eloben sokkal nagyobbat ut... ![]()
Üdv! Így van, a dobozolás és a belső borzalmas, de idővel majd az is kialakul.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |