Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Beszélgettem rendőr ismerősökkel, az nem kifejezés, hogy szólnak érte. De forgalomban nem fogom használni.
Engem érdekel, nehogy keresetlen szavakkal megbántsanak sok számjegyű összegre. Plusz az egyéb macera, ami senkinek sem hiányzik.
Csak menet közbe nehogy megnyomd a gombot és bekapcsolódjon. Amúgy nekem nagyon tetszik. Ötletes. A rádiós kapcsolatot hogy oldottad meg?
Elég mélyen vannak a gombok, nemigen lehet véletlenül megnyomni. Azt viszont még ki kell próbálni hogyan reagál a cucc a gyújtásra és egyéb fesz. ingadozásra, nehogy tényleg bekapcsolódjon. A rádiós része nem az én érdemem, már készen vettem a szabályzót. Nagy falat lenne az nekem.
Ha a kocsin van már akkor is láthatunk róla képet? Amúgy gratulálok, tényleg igényes munka.
Ha fehér lenne elvileg nem szólhatnának, a kresz szerint előre fehér vagy kadmium sárga fényt bocsájthat ki egy autó.
Szerintem inkább rakj be fehér ledet, jobban is néz ki mint a kék, ami amúgy se divat már és akkor a rendőrök se fognak kiszedni 3 luxusverda közül
Ezzel sajnos elkéstem, a ledeket már nem tudom cserélni. Esetleg a következőt majd úgy éptem
Elkészült az ütemre villogó LED CSíkom! 2db Zöld led van benne és egy TIP31 es tranyó!! Este lesz videó majd felrakom
És itt a video bocsika telós videó! Bővebben: Link
Ügyes!
Sziasztok.
A tegnap esti órákban elkészültem az Alkotó által tervezett előfokal, csak ma volt időm kipróbálni. Frankón teszi a dolgát, ST151előtt van, de már idáig ez a harmadik előfok amit épitettem hozzá, de csak ez tudta rendesen kivezérelni a végfokot, úgyhogy ez is marad benne. A hangja nagyon tiszta, minimális alapzaj (max hangon). Ez a kapcsolás egyszerűen tökéletes, pöccre indult mindent gond nélkül, én csak ajánlani tudom mindenkinek, drága de megéri! Köszönet a kapcsolásért Alkotó kollégának Csatoltam képet,hogy miről is van szó. (egy dolog amit észrevettem hogy meleg mind a két OPA, nemtudom ez természetes? )
Köszi
Szia!
Érdeklődnék, hogy más tranzisztorral, kapcsolással megvalósítható-e. Köszi!!
Gratulálok én is elkészítettem olyan hónapja nekem is jól megy ! Tényleg nagyon jó kapcsolás ! A kérdésem az lenne hogy ott a képeden hangszín szabályzó található? Milyen tulajdonságokkal ? Esetleg kapcsolás ? Netalán nyak rajz? Üdv:Levente
Szia igen nálam is ez volt a kérdés mert nekem se volt itthon TIP 31 es tranyóm De szereztem... Amúgy ingen működik én B547-es el próbáltam és működött az a lényeg hogy NPN tranyó legyen ne muszály hűtőbordázott!
Arra viszont figyelj hogy a Tip31 es tranyónak más a collector emmiter lábkiosztása mint a BC547-nek és a többinek is!! Itt az eredeti TIP31 es kapcsolás én annyit csináltam mikor BC547-eél bróbáltam hogy a tranyós résznél átrajzoltam a lábakat!! Sok sikert ha valamit nem értesz csak írj
Most kezdtem az elektronikai technikus sulit. Remélem megoldom! :D Köszi!
Oksa sok szerencsét mondom ha van valami gond,problem csak írj!!
Egy ellenállás nagy problematika lenne ebben a rajzban?
Mármint melyik panelra gondolsz? mert van ott egy pár
Elnezest arra az operációs rendszerre gondoltam ! Linkelem azt az oldalt ahol fel van tüntetve az én ST 151 em !ST151
Operációs rendszer?
Ám nemrossz a te ST-d sem, de ahogy nézem te BD szériával épitetted.
Elnezest elnézést elgondolkodtam Operációs erősítő ! Igy van BD tranyokat használtam ! Nekem is nagyon jól megy zajról pedig nem tudok mar régóta üzemel de meg rossz hangot nem hallottam tőle csak mikor elkötögettem ezt azt de másképp nem max hangerőn egy ici pici zaj sem halatszik !
Neharagudj de fejtsd ki magad jobban ha valamit akarsz.
Inkább akkor hagyjuk )Csak beszelem akkor a hülyeségeket !Készítettem hozza hangszóró védelmi kapcsolást s !
Én is, csak azt a teszteléshez nem raktam be, majd a dobozolásnál lesz beépitve.
Ügyes, gratulálok.
Az IC-nek nem kéne melegednie egyáltalán. Legalábbis az OPA-nak. Más lehet a helyzet a stabilizátorral, de ez függ a bemeneti pufferen lévő feszültség nagyságától, és ott is csak módjával lehet meleg.
A tápja az birja az iramot a stab kockák csak langyosak de az OPA-k hát szerintem túl melegek. A tápon mind a két oldalon megvan a kellő fesz. ( a 7815 nél 14,9V a 7915 nél pedig 15,3V van szerintem ez nem kéne hogy befojásolja)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |