Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Legújabb alkotásom. Még kettő nyomógomb hiányzik róla.
Kívülről profi. No és a belseje? Gratulálok hozzá.
![]()
A Left-Right -ot hogy kell ertelmezni?
Ez tényleg érdekes, mintha fordítva lenne...
Persze nagyon pofásra sikeredett.
Ahogy rá van írva. :smoke: +1 szavazat a belsejének felfedésére.
Amúgy meg kinézetre, mehet a boltokba. ![]()
Helló!
Kapott egy dobozt, a fekete egycsövű. ![]() Idézet: Biztosan azért, mert szemben állsz vele. „Ez tényleg érdekes, mintha fordítva lenne...” ![]()
Üdv!
Szépen néz ki és kérlek ne haragudj de nekem egy box ringre hasonlít.
Nagyon ötletes és látványos. Gratulálok!
Már működik tökéletesen csak a dob testeket kell elkészíteni hozzá
Hát az sajnos a nagy kapkodásban elkerülte a figyelmemet, de ezért nem fogok még egy előlapot készíteni ez már így marad! Érdekességnek nem is olyan rossz, hogy valamibe bele lehessen kötni.
Köszönöm! A kár Ring-Clock is lehet
![]()
Azért ez már túlmutat a hobby szinte.
![]()
Még 2 db kép. üdv szaky27
Hali nagyon szép munka!! GRAT
![]() ![]() ![]()
JA szép munka engem is érdekel majd valamikor lehet meg lesz csinálva
Köszönöm! Igen ezek nagy fényerejű ledek. A kapcsolásoknál van komplett nyáktervek is hozzá a topikjában pedig táblázat a megfelelő sávszűrő értékekkel.
De fura így a nevemet olvasni :hide: Igazán nincs mit, és szép lett
![]()
Sziasztok!
Bár egyáltalán nem elektronika, de később meglátjátok, valamilyen módon mégis kapcsolódik hozzá. ![]() Szóval az első "mű", egy felsőmaróhoz készített munkaasztal, véleményem szerint hiába kéziszerszámnak találták ki, így sokkal biztonságosabb, és egyszerűbb dolgozni vele. Képek: maró És amihez mindennek köze van: Befejeztem a HTA-30 erősítőmet és ha már megépítettem a marót, gondoltam kipróbálom és rétegelt lemezből készítem a dobozt. Életemben először dolgoztam maróval, valamint fa dobozolást sem készítettem még (úgy egyáltalán dobozt sem sokat), így szívesen fogadom a kritikákat, hátha legközelebb jobban sikerül. ![]() Hangjáról igazából nem tudok mélyreható élménybeszámolót tartani, csak pár percet hallgattam, igazából csalódást nem okozott, szép tisztán szól, fényévekkel szebben, mint a 6.1-es kommersz HM erősítőm (~50-60ezres kategória), de ez igazából nem nagy meglepetés. Több kép: HTA-30
Mit is lehetne erre az erősítőre mondani… Egyszerűen csodás! Szerintem eszméletlen jól néz ki!
Idézet: „így szívesen fogadom a kritikákat, hátha legközelebb jobban sikerül.” Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? ![]()
Nagyon-nagyon szemrevaló! Gratulálok, nagyon igényes munka!
![]()
Valódi remekmű! Nagyon szép darab. Nagyon jól esik ránézni. Az ilyen alkotások növelik az elektronikai hobbi, - mint tevékenység - értékét.
Minden elismerésem! Ezt a minőséget tanítani kéne...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |