Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Legújabb alkotásom. Még kettő nyomógomb hiányzik róla.
Kívülről profi. No és a belseje? Gratulálok hozzá. Közben megtaláltam, az is profi, ha már működik.
A Left-Right -ot hogy kell ertelmezni?
Ez tényleg érdekes, mintha fordítva lenne...
Persze nagyon pofásra sikeredett.
Ahogy rá van írva. :smoke: +1 szavazat a belsejének felfedésére.
Amúgy meg kinézetre, mehet a boltokba.
Helló!
Kapott egy dobozt, a fekete egycsövű. A körbe kerített huzalok antenna kábel belsejéből vannak, a köztük lévő O gyűrűk pedig "távtartóként" szolgálnak. Idézet: Biztosan azért, mert szemben állsz vele. „Ez tényleg érdekes, mintha fordítva lenne...”
Üdv!
Szépen néz ki és kérlek ne haragudj de nekem egy box ringre hasonlít.
Nagyon ötletes és látványos. Gratulálok!
Már működik tökéletesen csak a dob testeket kell elkészíteni hozzá
Hát az sajnos a nagy kapkodásban elkerülte a figyelmemet, de ezért nem fogok még egy előlapot készíteni ez már így marad! Érdekességnek nem is olyan rossz, hogy valamibe bele lehessen kötni.
Köszönöm! A kár Ring-Clock is lehet
Azért ez már túlmutat a hobby szinte. Nagyon profi, elismerésem.
Még 2 db kép. üdv szaky27
Hali nagyon szép munka!! GRAT Csak így tovább ezek nagy fényerejű ledek? esetleg egy kapcs. tudsz küldeni köszi
JA szép munka engem is érdekel majd valamikor lehet meg lesz csinálva
Köszönöm! Igen ezek nagy fényerejű ledek. A kapcsolásoknál van komplett nyáktervek is hozzá a topikjában pedig táblázat a megfelelő sávszűrő értékekkel.
De fura így a nevemet olvasni :hide: Igazán nincs mit, és szép lett
Sziasztok!
Bár egyáltalán nem elektronika, de később meglátjátok, valamilyen módon mégis kapcsolódik hozzá. Szóval az első "mű", egy felsőmaróhoz készített munkaasztal, véleményem szerint hiába kéziszerszámnak találták ki, így sokkal biztonságosabb, és egyszerűbb dolgozni vele. Képek: maró És amihez mindennek köze van: Befejeztem a HTA-30 erősítőmet és ha már megépítettem a marót, gondoltam kipróbálom és rétegelt lemezből készítem a dobozt. Életemben először dolgoztam maróval, valamint fa dobozolást sem készítettem még (úgy egyáltalán dobozt sem sokat), így szívesen fogadom a kritikákat, hátha legközelebb jobban sikerül. Hangjáról igazából nem tudok mélyreható élménybeszámolót tartani, csak pár percet hallgattam, igazából csalódást nem okozott, szép tisztán szól, fényévekkel szebben, mint a 6.1-es kommersz HM erősítőm (~50-60ezres kategória), de ez igazából nem nagy meglepetés. Több kép: HTA-30
Mit is lehetne erre az erősítőre mondani… Egyszerűen csodás! Szerintem eszméletlen jól néz ki!
Idézet: „így szívesen fogadom a kritikákat, hátha legközelebb jobban sikerül.” Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? eszméletlen szép lett a fa munka, nekm legalábbis nagyon tetszik, és a festés is. Ha mégis kritikát kellene mondani, az talán csak annyi lenne, hogy a vezetékezés egy icipicit lehetne szögletesebb, de ez csak az én meglátásom, mindamellett gyönyörű darab.
Nagyon-nagyon szemrevaló! Gratulálok, nagyon igényes munka!
Valódi remekmű! Nagyon szép darab. Nagyon jól esik ránézni. Az ilyen alkotások növelik az elektronikai hobbi, - mint tevékenység - értékét.
Minden elismerésem! Ezt a minőséget tanítani kéne...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |