Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ez nagyon jól néz ki! Igényesen szerelt készülék. Ha jól tévedek, ez bipoláris motorokhoz készült, ugye?
Ennyiért egy valódi Metcal állomást, és még satut is? Na neee!
Viszont ha a rendőr meglátja, leveteti, s talán még büntetést is kiszab. A gépjárműre semmilyen fényjelző és/vagy világító berendezés nem helyezhető el. Sőt még az utastérben sem, ha az a belső/és vagy külső tükrökről a fényforrás által kibocsátott fény kintről látható. Én is szerettem volna egy elakadás jelzőt rátenni az autómra, mint kiegészítő, de nem engedélyezett. Utána jártam a rendőrség közlekedési, valamint a közlekedés felügyelet központi irodáján.
Igen, bipoláris motorokhoz készült. Egy másik, pár éve épített meghajtót cseréltem le ezzel. Még nincs teljesen kész, nincs minden bekötve, de már működik. Üdv,
És amikor elmegy mellettem a kamion, az orrán meg ott vakít a kék LED-ből készített kereszt?!
Gondolom valami ilyesmire gondoltál autóra: Bővebben: Link
Az a Pink Floyd, meg Led Zeppelin lemez is gyűjtői értékű.
A kamion erősebb, mint egy rendőrautó.
Az biztos külföldi kamion. A magyar kamionosok nem nagyon merik cicomázni a járművet, mert a jogszabályok nem engedik. Külföldön lehet, hogy megengedik a jogszabályok, ezért lehet látni külföldi járműveken lényegesen több cicomát.
Szerencsére nagyon sok kedvenc együttesem lemeze ma ismét kapható bakelit kiadásban, így gyarapodhat a gyűjtemény.
Mégsem kerülhetem ki a PIC-et, ha haladni szeretnék a korral...
Dehogynem, most fog majd csak igazán őszülni
Az olcsó indukcíós lapoknak kevés fokozatban lehet állítani a hőmérsékletét.
Ez gondot okoz főzéskor mert vagy kifut a leves vagy nem forr. Csak ÉVÉ ismeretekkel rendelkezők építsék utánam!!
Hát ez nagyon oda van rakva!
De nem lett volna jobb lemezes foglalatokat használni? Abba valamivel könnyebb berakosgatni az IC-ket...
Az ötlet jó. Nem lett volna nagy ügy egy szép nyák sem, meg a ragasztó trutymó is olyan igénytelen megoldás.
Ez viszont igényes munka. Gratulálok.
Köszönöm szépen! Tökéletesen igazad van, valóban jobb lett volna a lemezes foglalat, viszont akkor a beültetési oldalon lévő lábakat nem tudtam volna megforrasztani. Ezért választottam a precíziós foglalatot. A 18P foglalat már eléggé be van járatva És még lesz is. Ahogy időm engedi gyakorlom, illetve még ismerkedem a flowcode-al.
zolika60: Köszönöm!
Én is elővettem a régen elfekvő Szilva féle klónt és csináltam hozzá egy segédpanelt , nem olyan profi a kinézete mint a tiéd ,de itt egy karos foglalatba tehetem a piceket (a csatlakozó átdugásával váltom a "lábszámot" 40-28 -18)
Beszereltem a kocsiba egy Tátra T5C5 típusú villamos csengőjét. Videó a hangjáról: Bővebben: Link
Képek:
Végre valami őrült ötlet tőled is. Nekem tetszik!
Nekem a robogó elején a 8v-os sima szoba csengő volt felszerelve, verte mint állat a gömböt 12v-rol.
Mindenkinek tetszett.
Arra azért vigyázz, nehogy a pirosnál beugojon egy ellenőr és : "Jegyeket bérleteket"
Nem semmi. Szerintem SzervízMacska elolvad a gyönyörűségtől, ha ezt meglátja...
Valami hasonlón már én is gondolkoztam, mert a gyári kürtömmel nem jó a haveroknak jelezni (általába másra nem használom) vezetés közbe, mert nagyon agresszív.
A régi skodámon a kürtnek valami baja volt, ezért hápogó hangot adott, na valami ilyesmi kéne nekem
És a csomagtér-nyitó elektromágnes is a helyén!
Még hátra van a bicskakulcsos központi zár, egy merevítés a csengőhöz, az ablakvezérlő komfortmodul, az elektromechanikus motortér-zár, az immobilizer és a tasztatúra az immobilizerhez a hamutartó helyére. Ja és persze a fogyasztásmérő. :yes:
Az a kis elektromágnes bírja rángatni a csomagtartó kioldóját?
Egy ilyen szerkezet jól jönne az Igniszes kollégáknak is, így nem maradna a kezükbe a rendszámtáblaellenző mikor fel akarják rántani a csomagtartót
Az a fogyasztás mérő érdekelne, mondasz róla többet?
Fel hát! Én is meglepődtem... akkorát ránt rajta hogy hihetetlen. Majd kitépi magát a kaszniból (2db opel csavar fogja)... Szerintem 10A-t simán felvesz, szóval nagyon-nagyon erős.
Az injektor nyitási idejét és a sebesség-jaladó jelét veszi majd le és ebből számítja ki a megfelelő kalibráció után a l/km fogyasztást. Fog pillanatnyi és napi fogyasztást mérni, És persze kiírhatja a fordulatszámot és a sebességet is. Meg persze a külső-belső hőmérsékletet, időt... A legvége az egésznek az lesz hogy hétszegmenses LED-kijelzőkkel 'kivetítem' a műszerfalról a szélvédőre a fogyasztást (vagy ami majd eszembe jut).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |