Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   134 / 147
(#) denon888 válasza hbfj hozzászólására (») Szept 24, 2011 /

Honnan lehet rendelni? Mar regota keresek ilyet, csak nalunk eleg huzos az ara kb. duplaja ha nem tobb.
(#) hbfj válasza denon888 hozzászólására (») Szept 24, 2011 /

Ha itthon a duplájáért kapsz,az isteni csoda Az ebay-en vettem elég sokfélét már . Keress rá a DIP28-SOIC28 adapterre ,a fotón konkrétan ez van,de bele lehet tenni a 18 lábu 16f628-at is. Sajnos linket nem tudok adni,mert ahol most vagyok,ott ki vannak tiltva a proxyról az aukciós oldalak . Ezt konkrétan 12.95 USD-ért vettem postával együtt . De vettem soic8 adaptert is (soros epromokhoz hibátlan) az valami 7-8 dollár volt .
(#) denon888 hozzászólása Szept 24, 2011 /

Koszi az infot! Ez igy tenyleg barati ar.
(#) hbfj válasza denon888 hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Egy picit feljebb ment az ára,de még igy sem örülten drága -16.8 USD postával : http://www.ebay.com/itm/SOP28-SOP-28-SOIC28-DIP28-DIP-28-Universal-...t_1413

Itt pedig az soic8 adapter 7.4 USD-ért szintén postával együtt : http://www.ebay.com/itm/NEW-SOIC-8-SOP-8-SOIC8-SOP8-DIP8-DIP-8-Adap...t_1413

Millió félét lehet venni-ha szerencséd van,akkor találsz olyan eladót,akinél több olyan is van,amit szeretnél és spórolhatsz a postán-vagy akár árengedményt is kaphatsz - rendkivül rugalmasak,szinte minden olyan esetben,ahol egynél több cuccot vettem kinából lehetöségem volt alkudni

Mostanra eljutottam odáig,hogy már bármit tőlük veszek - legutóbb pl. 10db PIC16F628A-t postával együtt 7 dollárért (még 1500 Ft sem volt akkoriban) - szóval megfontolandó.
(#) denon888 válasza hbfj hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Köszönöm!
Nem vészes még így sem az ára. Én hazai boltokban keresgéltem régebben,de szerintem aranyárban van.
Igazából az ebay nemzetközi piactér eszembe sem jutott.
(#) Reggie válasza hbfj hozzászólására (») Szept 26, 2011 /

Kar, hogy LQFP144-re nincsen realis aron.
(#) Furti0007 hozzászólása Okt 1, 2011 /

Hali!
Ha valakit érdekel, kellő érdeklődéssel, vállalok tesztnapokat Pro lézer 3 -al!
Érdeklődni lehet kizárólag telefonon: 06206268318
(#) Reggie hozzászólása Okt 4, 2011 /

Na en most jol megszivtam Arrow Electronics-al. Feladtam rendelest 2 AVR32-re, a rendelo lapon azt irtak, hogy szallitasi koltseg ismeretlen. Gondoltam majd tajekoztatnak, de nem igy lett, minden figyelmeztetes nelkul feladtak UPS-el es levontak az 50 dollaros szallitasi koltseget (25 dollar volt az aru). Most van 2 ic-m aminek darabja 8 ezer Ft-ra jott ki. :wow1:
(#) Yocee hozzászólása Okt 7, 2011 /

Sziasztok!

Előbb cselekedtem, mint gondolkodtam volna, szétbombáztam egy Kiyo blokkoló fejet, lefotóztam, feltöltöttem, hogy linkeljem ide egy kérdéssel, de most láttam, hogy van egy frankó kis téma ezügyben.

Úgyhogy este elkezdem olvasni a témát, most csak a kérdésemet teszem fel, hogy tudok e a kiyon teljesítményt növelni, esetleg duplikáli a fejet? (
Arra gondoltam, hogy amikor a fejben a vevő led érzékeli a mérést, és a ledek elkezdenek kibocsátani zavarást, akkor azt még egy jóval nagyobb felületű "infra reflektorba" is bevezetem, és az mind küldi a zavarást) Vagy nem a küldő, hanem a vevő led az érdekes?

Azért csatolom majd a fotókat, hátha érdekel valakit!
(#) treshold válasza Yocee hozzászólására (») Okt 8, 2011 /

Szerintem nem tudsz tuningolni a blokidon.
a képeket szívesen vennénk. Mindíg lehet tanulni valamit
(#) Yocee válasza treshold hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

már 14. oldalon tartok, a 81 ből
Ebből azt szűrtem le, hogy a kisugárzott teljesítmény elég, legalábbis előre, hanem plussz érzékelő ledeket kellene még bekötni.

Csatolom a képeket:
(#) treshold válasza Yocee hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Köszi,
Tudnál olyat, hogy a kondik és az IC-k is jól látszódjanak pl természetes fény mellett fotózva, merőlegesen szembe a panellal?

Szerintem ezt nem nagyon tudod tuningolni. Több vevőlednek meg nem nagyon van helye. Ha lenne is, lehet, hogy gerjedni fog a vevő és napfényre mindíg beriaszt
(#) didyman válasza treshold hozzászólására (») Okt 9, 2011 2 /

Már miért ne tudná. A duál FET-ek gate lábai adottak, elbír az még egy-két gatekapacitást, aztán azt a kimeneti fokozatot kell felszorozni így. Ettől függetlenül é a trafi blokkolását marhaságnak gondolom, a sebességkorlátozások minden normális vezető érdekében vannak, nem azért, hogy önjelölt módon túllépjék azokat olyan eszközökkel, melyek a rendőrség munkavégzését effektív akadályozzák, veszélyeztetve ezzel nem csak magukat, hanem főleg másokat. Az ember a saját hülyesége árát fizesse csak meg, egy-két büntetés után máris jobban odafigyel a táblákra, és nem fog vétlen vagy akaratlagos szereplője lenni balesetnek, amivel másokat veszélyeztet.
(#) hbfj válasza didyman hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Na ne..Mutassak pár fotót,ahol nyilegyenes 4-6 sávos úton lévő abszolut indokolt 40-50 km/h korlátozás mellett lámpa tövébe rejtve,vagy kuka mögé tolva, parkoló autók közé állva lőnek rád ?
(#) Yocee válasza didyman hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Szia didyman! Rég "láttalak", már jó rég nem jártam a hwsw-n!

A plusz szenzort nem ebben a dobozban rejteném el, hanem éptenék mégegyet, amit ez vezérel, vagy egy infra refire köthetném rá. Vagy a lámpa és a szélvédő sarkába rejtenék még el érzékelőket, amik párhizamosan segtik a fejben lévő érzékelők munkáját.

Ez a kép lemaradt, nem a legjobb, de holnap tudok jobbat csinálni:

IMG_0435.JPG

(#) didyman válasza Yocee hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

A szenzort is akarod duplikálni? Elvileg az sem nehezebb dolog, valami egyszerű "vagy" kapcsolatba lehet ezeket hozni gondolom, minden további nélkül. A fejekkel nincs gond, a FET-eket meghajtó vezeték rendszerint alacsony impedanciás, lehet vinni nem túl nagy távolságokra.
(#) vicsys válasza didyman hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Ne veszekedjetek ezen skacok! Kár morgolódni... Engem is előztek be, mert betartottam a kint felejtett 30-as táblát. A gyerek végig nyomta a dudát, miközben 90-100-ra gyorsítva előzött. Nekem közben folyamatosan csipogott a bloki és kéjesen mosolyogtam.
(#) denon888 válasza (») Okt 9, 2011 /

Szerintem nem vitatkoztunk, csak elmondtuk kinek mi a véleménye. Persze igazad van. Részemről ezt a dolgot lezártnak tekintem.
(#) treshold hozzászólása Okt 9, 2011 /

Le kéne zárni ezt a vitát.
Ez a fórum nem jogról meg a gyorshajtásról szól.

Akik itt építeni akarnak ilyen kütyüt, azok nem azért teszik, hogy utána eszeveszett száguldásba kezdjenek. hanem a kihívás miatt, mert szeretnek bütykölni és ez egy kiváló lehetőség, hogy szakmai tudásukat fejlesszék.

Vannak más fórumok, ahol ki lehet tárgyalni a jogi vonzatát meg egyebeket.
(#) didyman válasza (») Okt 9, 2011 /

Semmi emelkedett hang nem volt ebben, de rendben persze! Üdv és kellemes estét a résztvevő kollégáknak.
(#) treshold válasza Yocee hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Köszi.

Tudnál egy fotót a másik oldalról is
(#) Yocee válasza treshold hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

persze, holnap. már sajnálom, hogy a központi egységet nem fotóztam le, de ezek szerint túl sok ész nincs benne.
(#) Reggie válasza Yocee hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Ha ugyis csak vevot akarsz epiteni, akkor inkabb a kozpont helyett a fejben levo fem arnyekolas alatti reszeket kene fotozni. Itt is kiderult hamar, hogy adot epiteni nem nehez, vevot mar annal inkabb.
(#) Yocee válasza Reggie hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

az a fémház nagyon rá van forrasztva a lapra, nagyon nem barmolnám szét, mert még össze is akarnám rakni. de megnézem amenniyre tudom.
(#) Reggie válasza Yocee hozzászólására (») Okt 9, 2011 /

Ahogy erzed, csak jelzem, hogy a lenyeg az alatt van
(#) Yocee válasza Reggie hozzászólására (») Okt 10, 2011 /

Nem szedem szét, de hátha ennyiből is értitek, mi van alatta.

IMG_0571.JPG

(#) Yocee válasza treshold hozzászólására (») Okt 10, 2011 /

Ezeket most rendes fényképezővel csináltam, nem telefonnal

IMG_0570.jpg

(#) Yocee hozzászólása Okt 10, 2011 /

És mégegy szép kép.

Én tulajdonképpen beérném valami párhuzamos an köthető vevő egységgel.

Illetve van valami megoldás hátra, 0-50 méterig terjedő védelemre?

IMG_0567.JPG

(#) Reggie válasza Yocee hozzászólására (») Okt 10, 2011 /

Egy kicsit jobban bele tudnal fotozni? Nem baj, ha nem lesz tokeletesen eles a kep, csak erdekel, hogy hany db tranzisztor es ic van a femhaz alatt.
(#) Yocee válasza Reggie hozzászólására (») Okt 10, 2011 /

icből 1 van. iparkodom majd még fotózni.
Következő: »»   134 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem