Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nem szitázott. Egyszerű, de türelem munka. A feketére festett felületre fehér tintával töltött csőtollal írom fel a kívánt szöveget, betűsablon segítségével.
Úhh itt erős túlzások vannak , én csak csinálgatok ezt-azt, de ez azért messze van egy profi szinttől
Sajnos az előlapi feliratozásokat mostanában sem volt időm gyakorolni, de mindenképpen tervben van... A tiéd viszont valóban remek lett, ez vitathatatlan.
Nem túloztam! Ha segíteni tudok a feliratban szólj!
Valószínű majd szavadon foglak, de azt majd inkább privátban :yes:
Tegnapról mára én is készítettem egy panelt. Mert már megelégeltem a sok tápnyákot a hibridnek. Ezért a cső feszültségeit ez a panel fogja most már kezelni. Terveztem bele egy trimerrel kalibrálható, fűtőfeszültséget ami rövid ráz védett, valamint egy anódfesz-t s a hozzá kiközepelt srpp-t. A nyák teljesen brumm mentessen viszi a meghajtó fokozatot..
Szép Lett Gratulálok És a nyák is Szép!
Szép munka, csak a gretz lábai állnak kissé furcsán. Gratulálok hozzá.
Valóban elég furcsán állnak :no:
Hetekkel ezelőtt találkoztam az eggyel kisebb tokozású barátjával, de most mikor kell az istenér sem kerül elő.. Idővel majd persze mikor nem hiányolom előjön ám
Rendben!
Na ez is makulátlan lett! Nagyon bejön nekem, hogy egyszerű, átlátható és letisztult panelképet eredményez a munkád! És nem utolsó sorban elektronikai szempontból is tökéletesen működik.
Majd akkor jól kicseréled. Csak azért, hogy szebb legyen, még ennél is. :yes:
[OFF] Már meg is történt, délután melóból hazajövet elugrottam egy 5A-ért
Örülök h tetszik, bár ez igaziból egy abszolúte nem nagy dolog, csak a leendő csöves elő-fokomhoz készítettem el így előre is, +az végett hogy ne külön legyen minden, mert már volt h kellemetlenül összeakadtam mérés közbe a szkóp zsinórral.. [OFF]
Nincsenek kis dolgok. Valami vagy jó, vagy nem. Ez rendben van.
Ha már ennyire megdicsérted, akkor felteszem a végleges állapotát.
Egy kissé melegedett csak a Gratz a 2cső fűtése végett, most éppen kéz langyos ezzel a kis bordával. És ez már a 6A-os kistestvére
Szia! Had legyek én a fekete bárány, aki a sok dicséret mellett (amit nagyon megérdemelsz), egy "kritikát" is mond. Persze, mindezt jobbító szándékkal. Az észrevételem csak annyi, hogy praktikussági okból, a toroid trafót a doboz geometriai (súlyponti) közepére kéne tenni. Nincs utálatosabb dolog (legalábbis részemről), mint amikor felemelnék valamit két kézzel, a két széle közepét fogva, s a kiegyensúlyozatlanságától (de szép szó) jól odaverem valamelyik sarkát. Persze, a rackládában már olyan sok jelentősége nincs ennek, hacsak nem én fogom meg a nehezebbik végét. Ha ezt a tanácsot mindig szem ellőtt tartod, akkor más, nem rackes készülékednél sem fordulhat elő ez a probléma, s ezzel is óvhatod a készüléked állapotát.
Az előlap feliratozásod lenyűgöz! További sok sikert és türelmet!
Nem vagy fekete bárány, és az építő kritika mindig jól jön - főleg ha nálam profibbak teszik - ,hiszen ahány ember annyi tapasztalat! És ha ezeket megosszák, akkor az csak jobbá teheti a dolgokat. Egyébként igazad van a toroidot illetően. Így visszagondolva talán azért került oda, mert a kivezetései nem voltak hosszúak. De legközelebb javítom a dolgot!
Tejóég. Ez nagyon komoly Szép munka, nekem nagyon tetszik!!
Sziasztok! Na most lettem kész a hangváltóval. Előzőekben írtam, hogy a táp miatt (én úgy gondoltam) zajos volt a kimenet. Készítettem bele rendes tápot szűréssel és most a próbák is azt mutatják, hogy rendben lett. Az erősítő teljes hangerőn is csendben van (nincs alapzaj). És a végeredmény:
Egészen jó is lehetne, ha nem rondáztál volna bele mindenféle idegen nyelvű feliratokat.
Nagyon szép lett!
Már vártam, hogy mikor mondod! Hiszed nem, gondolkodtam rajta sokat, hogy mi legyen, de csak azért lett inglis, mert kilógna a sorból! De megígérem, ha legközelebb csinálok valamit, az magyar lesz a javából!
Köszönöm még egyszer!
Igazat is adok Neked, meg nem is. Ha ez egy saját, lakásfűtés vezérlő lenne, akkor egyértelmű lenne a magyar felirat. De, ez egy PA cucc, ahol az angol az elfogadott egyezményes nyelv. Valamelyik topikban már feszegettük ezt a témát, kár itt újra előhozni.
Idézet: „csak azért lett inglis, mert kilógna a sorból!” Megfordult a fejemben, hogy ezt is írom Alkotónak... de megtetted helyettem.
Én is pont arra a "vitára" gondoltam amire hivatkozol. Tényleg igaza van Alkotónak is, magyarok vagyunk (vagy mi).
Nincs sértődés stb... Kinek a pap, kinek a neje!
Tökéletes lett
Csak nem az Impulzusos alkatrészek terhelték a pénztárcád? Az angol felirat teljesen elfogadott, ezt ugyanúgy értjük mi is mint Kínában... Egyetértek Action2K val minden értelemben. Attól, hogy magyarok vagyunk illetve az építője mint te, és az aki látja a művedet netán eladod neki az ugyanúgy tudni fogja olvasni, (pláne ha az nem magyar ember).. Itt nem faji megkülönböztetésekről van szó, hanem az egységesen elfogadott műszaki nyelvről, amiben ha tetszik ha nem az angol bent van, mi meg SAJNOS nem.. Az eredetének meg, hogy ki is építette , majd járjon utána az aki az eladott készülék használója..
Köszi! Jól látod az "Impulzust" a készülékben! Bár van ott HQ és Lomex is. Egyébként az én kezem is egyből angolt írna az ilyen dolgokra
Szép munka nagyon Gratula
Te átgondolod azt, amit írsz? Szerintem kicsit állíts magadon.
Köszönöm!
Volt egy kis időm s emeltem a dizájnon! Szerintetek jobb lett? Nekem jobban tetszik!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |