Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Makulátlan!!
Döbbenetesen jó lett. Gratulálok!
... bár én tudtam volna rá másik (fény-)képet tenni, amit igazán szívből ütnék!
Köszönöm.
Köszi.
Nekem a másik jobban tettszett. Ez már kicsit bazári... Persze ez az én véleményem, nem kötelező egyetérteni. Minden esetre szép, igényes munka!
Az tény, hogy szokatlan a bőrözés "festése". Maximum a lábdob hátsó felét (ami a közönség felé van) szokták az együttes logójával ellátni, de ezt akkor sem mondanám bazárinak. Inkább csak egyedinek. Na EZ a bazári.
Spongyabob cuki. De már kinőttem. Pedig volt ilyen gatyám, zoknim, törülközőm(most is abba törölközök ) matricám, füzetem, ceruzám, trikóm, alsó trikóm, és még sorolhatnám...
Nekem anno a kacsintós pénztárca és vetkőzős nénis toll jutott. Jól el voltunk vele...
[OFF] Itt ilyen nem volt, vagy kisebb koromban annyira nem érdekelt (csak a vetkőzős gyújtó ), de manapság egyre jobban érdekel. :hehe:
Hehe ....
Volt ma nálunk Bardóczi Gyula (Neoton dobosa) és meséltem neki a művedről Mutatni sajnos nem volt időm .....
Sziasztok. Elkezdtem építgetni egy végfokot, maga a végfok készen is van, gondoltam megosztom veletek is.
Ez nagyon hasonlít az én most készülő erősítőmre.
Hát ez egy végfok gondoltam építek egy jó nagy végfokot, hát ez elég nagy lett
Te is ilyesmit építesz?
Ezigen ez se kis darab teljesítményben mekkora lessz?
Uhh
Ez érdekes egy felépítés lesz, kíváncsi leszek a végére is. Védelmet tartalmaz a dolog?, mert itt már nem lehet csak a SOA-ra (Safe Operating Area- egy adott pillanatra vonatkozó terhelő feszültség ill áram..) hagyatkozni..(értem itt a kimeneti rövid zárt stb) Első kérdéseben: mekkora tápfeszt igényel ő?
2x400W+1x600W szinuszosan 8 ohmra. Csak a táprész 25kg.
Az komoly súly már akkor .
Bár nekem is 2x800as dual felépítésű toroidból áll. Kellemes 30Kg lett
Üdv.Lenne egy par kerdesem.En eletemben nem lattam ilyen tranzisztorokat mi a neve ennek a tokozasnak? Egyebkent nagyjo tetszik jo nagy eromu lesz. Mi a neve a tranzisztoroknak?
Üdv. Ezek nem tranyók hanem fetek, a tokozása: adatlap szerint ISOTOP. tipusa: STE38NB50
Üdv. A védelmet majd ezután építem meg hozzá. de még egyenlőre megfelelő trafóm sincs hozzá így csak kissebbről tudtam kipróbálni. A tápfesz pedig 2X100 volt.
Értem.
PWM vezérli őket, vagy ez valami Source követő kapcsolás akar lenni?? Meg kell nézni (az az kiszámolni),hogy totál rövid zárba mekkora áram esik a feteken, mert lehet simán belefér a SOE lyukba..s akkor csak dc védelem ill késleltetés kell neki.
Ez már nem is végfok hanem egy kályha , biztos lehet mellette melegedni ha meg lesz hajtva úgy igazából
Nem pwm. De 2x75voltos tápfesszel 1ohm terheléssel csak éppen langyosodott a borda. De 2X100 voltról nem hiszem hogy vinné az 1 ohmot . Én is csak késleltetésre és dc védelemre gondoltam.
Sziasztok!
Rég raktam fel képeket ebbe a topicba, így gondoltam itt az ideje. Az elkészült eszköz illesztő panel egy GPS modulnak illetve egy gyorsulásmérőnek és magnetométernek. A két kicsi NYÁK-ot gyártattam. AZ első teszteken átment, így lehet használni
Télenn biztos nem fogtok fázni a buliba
Szia
Nem teljesen értem az összeállítást . Miért van a GPS és a gyorsulásérzékelő mellett magnetométer? Mire használod majd? |
Bejelentkezés
Hirdetés |