Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A "cseresznyét" lehet, hogy félreérti, de az ízét már nem!
Nálam meg a szendvics úgy néz ki, hogy 2 hús közt van egy 6 tojásos rántotta(szigorúan paprika nélkül de jó sok fűszerrel
![]()
Éppen most készült el 10 tojásból
![]() ![]()
Nem lehet rosszabb, mint a sajtos croasan májas hurkával és egy fej besózott vöröshagymával, utána meg egy doboz citromos sör. :finom:
Röhögj ki, de a kedvencem a fonott kalács vajjal, paprikás szalámival, füstölt sajttal és hozzá egy kis erős zöldpaprikával. Igazán fincsi az enyhén édeskés tésztájú kalács a sós összetevőkkel!
Inkább egy elterelő hadművelettel elvonom a figyelmedet, amíg lenyúlom a zsákmányt.
![]()
Nrm. A csoki és a rántotta az külön lenne
![]()
Régen kedvencem volt a vajas zalafelvágottas kenyér baracklekvárral. Poénból ettem már savanyú uborkát kakaóporral, kólát tejszínhabbal, nyers tojást kihörpölve, rákóczi túróst sárgarépával és zöldborsóval.
![]()
De fogadok nem próbáltad még a kenőmájasos-sajtos melegszendviszet kalácsból
![]()
Azt még nem, de szalagos fánkot beletöltött májkrémmel és sárgarépás palacsintát ketcuppal azt igen... a legjobb párosítás szerintem a tejbegríz paradicsomszósszal, de azt édesapám ette régebben, én még nem.
![]()
Most a moslék kajákról van szó, éppen hasmenéses betegségben szenvedek.
Amúgy én meg szeretem a tejfölös-szilvalekváros kenyeret kakaóval, ha már itt tartunk, és nem fosok tőle. ![]()
És most mitől? Tegnap nem azt ettél?
Szerintem valami járvány. Nem ette tegnap semmi hasonlót sem.
![]()
Igen most van fosós-hányós meg takonykór is... jobbulást! :integet2:
Ja persze! És az a mákosguba aminek a tetejére csalamádét tettél és utána leöntötted karamellás-puncsos pudinggal?? Az mi volt, he?
![]()
Az csak egy gasztronómiai nagy utazás volt
![]()
Köszönöm !
![]() Vic: hát, az csak uzsonna volt, de a pörkölt bikaboka krumplipaprikásom tejszínhabbal volt a vacsorám. ![]() Köszi neked is ! ![]()
Zoli bácsi meg a Papírkutyát fogyasztotta el erőspapival.
![]() ![]()
A macska az cuki, de a Papírkutyuli nagyon édi. Főleg a szőre .
![]() ![]() Nekem a német juhász már 11 éves lassan. Elöregedett. ![]()
Üdv!
Segítség kéne OpenOfice használatával kapcsolatban. Két képet kéne egy más alá tennem 1.5 mm távolsággal. A képek bent is vannak de a távolságot nem tudom belőni.
Megvan a megoldás. Kell egy egy oszlopos 3 soros táblázat. A középső sor magasságát beállítom 1,5 mm re az e felett illetve ez alatt lévő cellába pedig beillesztem a képet. A képnél keresztül futtatást választások ezáltal a táblázatban a középső sor széléhez tudom húzni a képet mégpedig úgy hogy annak széle közvetlen a a középső cella szélén legyen. És már kész is van a két kép közötti 1,5 mm távolság pontosan.
Jó-jó, de mitől papírkutya? Ha fonná a göndör tincseit, akkor rastakutya lehetne, de így max csak feketebarika.
![]() ![]()
Az, de volt idő, amikor megetted volna, ha nem akartál volna éhen halni.
Amúgy nagyon finom a lókolbász, a polip, a garnéla, a kagyló. A csigát csak jövőre fogom megkóstolni a franciáknál.
Minek a csigához francia honba menni...? Itthon is van jópár étterem étlapján. Kb 10 éve ettem fűszeres vajjal töltött csigát. Nem voltam elájulva tőle.
A lókolbász tényleg finom.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |