Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Az asszonyt? Hát ehhez már kicsi a kontroller,pedig néha jól jönne. De egy sokkoló funkció nem is lenne hülyeség. Na majd azt még belevarázsolom,de csak titokban.
Nagyon jó lett! RGB változaton nem gondolkodtál?
Asszony ki- (vagy be-?) kapcsoló! Nagyon jó munka !
Ez az egész az eredeti tervek alapján készült. RGB-s ben is meglehetne biztos csinálni, habár a nyák átmérője csak 14mm. Így nem nagyon van rajta hely.
Sok minden ráfér arra a nyákra ha akarjuk
Sziasztok!
Szeretnék játékot építeni ami egy távvezérelhető éneklős baba ami ha elindul( feszültséget kap) akkor rögtön el kezd lejátszani egy mp3 fájlt (énekel a baba). Van hozzá egy távirányítós(vezetékes) autóm ami szimplán egy motorral működik és ha feszt adok neki akkor elindul és vele együtt indulna a zene is ami bele lenne építve a babába. Ez ügybe segítségeteket kérném. Üdv.: Egy kezdő elektros.
Szerintem rossz helyre írtál. Ez nem a ki mit szeretne építeni topic.
Sziasztok.
Nagyon rég írtam ebbe a topicba,de most bepótolom. Időközönként egy egy színház felkér egy érdekes kellék gyártására ami mondhatom nem kis feladat kikódolni mit is akar a rendező.éppen ezért ezen kellékekből mutatok nektek párat. Az első egy a 28-ik században játszódó darab amibe a rendező kívánt egy zenegépet ami egy gramofon tölcséren kívül nem hasonlít egy zenegépre. Amit tud képes egy MP3 lejátszóról zenét lejátszani és szépen villogni.
Ez nem semmi,ügyes nagyon.Mondjuk úgy néz ki belülről mint egy 28.sz-i gázkazán vagy,mint egy időgép ami beszívja az embert aztán úgy továbbítja.
A következő "fegyverek"hatalmas kardok egy egy mesejátékban szerepeltek
Szia
Eltaláltad igen az alapja egy régi fali bojler amit a mosogató fölé raktak.
Jé tényleg,nagyon ötletes!A kard nagyon szép lett miből van plexiből?
Ismét három gyöngyszem egy varázs könyv ami szétvilágította a szereplő arcát ha kinyitotta.
Egy élethű gyertya amit távkapcsolóval lehetett kapcsolni a szereplő kezében takarásból és egy jósgömb ami vezeték nélküli DMX vezérléssel váltotta a színét és az effekteket,de vezérlő jel nélkül most kékén világít. Még majd teszek fel képeket a most készülő díszlet ledezésemről.
A piros az 10 mm vastag plexi 1.20m hosszú
A sárga lovagi kard viszont kartonplast-ból.
Ezek baromi jók! Már várom a többi tárgyat is, nagyon ötletesek, szellemesek!
Akkor melyik topicba írjam? Bocsánat csak tanácstalan voltam hogy melyik topicba írjam ezért ide írtam.
Annyira irígylem Dizi-t.
Ki tudja élni a krativitását, ráadásul amit csinál azt használják is... Ilyesmit én akár ingyen is, saját anyagból és lelkesedésből is csinálnék (remélem a főnökei nem olvassák a fórumot). Lássuk a többit, illetve ha nincs ötlet (vagy más) akkor csak szóljál
* Szép doboz !
SO tokozás átalakítása DIP tokozásra.
Számomra így könnyebben kezelhető egy prototípus. Üdv Kiborg
Egy kiszuperált nyomtató burkolata lefestve?
Kiborg
Fekete műgyanta.Kicsit gumis, nem köt meg csont keményre.
Bár ilyen egyszeru lett volna... Poliészter alapú mugyanta és sok-sok glett lefestve.
Nem semmi türelem!
Ha megnéznéd röntgennel a SOIC tokot, abban is majdnem ugyan ezt látnád, csak még kisebben.
Igen, párszor nekifogtam, mert fél óra után már jojózott a szemem a fényes lábakon, meg hogy mi ér/nem ér össze mivel.Ja, mert persze nagyító nélkül csináltam ,mert azalatt megszűnt a térlátásom és minden csillogott.
Tudsz valami biztatót mondani a Labortáp 2-ről? Mert kellene valami frankó tápegység, de az 1-hez meg már nem fognék hozzá, ha küszöbön a 2 Üdv Kiborg
Hát... most az autóba szerelek egy marék kütyüt és azokkal vagyok mostanában elfoglalva. Majd utána.
Üdv.!
Üdv, készült egy digitális szkóp, 80MHz-es AD-vel, PC-s cache RAM-mal. Egyelőre keresem a határait.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |