Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A felnőtt (xxx) filmek átlagosan ekkora helyet foglalnak a nőtlen férfiak merevlemezén.
Mai szél/vihar megjegyzés mástól:
Nem tudtam aludni mert mert a közelben lévő templom harangját reggel 1/2 4-óta veri a szél. Ez egyébként hihető: Én például amikor mentem a Nagyvárad tér felé már délelőtt, akkor egy jó nagy lévelet feltapasztott a homlokomra a szél. Még egy sarokkal után is ott volt
Olyan fiatal barátnő meg is érdemel 200 GB-ot a merevlemezen, de csak akkor, ha nagyobb, mint az én 235 GB-osom.
Egy kis Bessenyő Pista bácsi Bővebben: Link
Éééértem !!!
Olyan Tarzan-féle kézzel mosáshoz ihlet.
Sziasztok!
Az én műhelyem elektromos kapcsolótáblája mellett a következő felirat szerepel:
A másik macska nem kell.
Érdekes ez a felvétel, nem hiszem, hogy a holdon készült volna. Mi az a nagy sötétség az űrhajó mögött?
http://www.youtube.com/watch?v=_ecBbSIdBKI&feature=related
Már a holdra szállást is meg kérdőjelezik.
A hátsó takarás függönye. Miért mire gondoltál?
Azt hittem holdfogyatkozás volt és ott a hold széle.
Szia!
Jók a képek! Hogyan lehet ilyet csinálni, ha megkérdezhetem? Üdv! Balázs
Véletlenül nem látogatod a mellbimbo.eu képmegosztó oldalt?
Szia!
Köszi, photoshop CS3-al csináltam, kivágtam egy képből a macskát, méreteztem, ráraktam a Holdos képre és kész. De végülis bármilyen más, Paintnál egy fokkal komolyabb programmal is meg lehet csinálni (sőt Painttal is meglehet, csak oda több idő kell).
Szia!
Paint-ben már próbáltam ilyet. Az a baj vele, hogy eléggé pixeles sokszor a kép. Gondolom le lehet tölteni a programot valahonnan. Üdv! Balázs
Itt van egy kép, melyet a Paint-ban csináltam Közel sem olyan jó, min a tied, de talán majd fejlődök.
Üdv! Balázs
A Paintot csak viccből írtam, abban ilyesmit mazoizmus csinálni.
Ami nem öl meg az megerősít... kezdhetünk gyúrni
Remélem hozzám soha nem jön ilyen egér mert ha így folytatja gyúrást akkor nem lesz egyszerű" kitessékelni "
Íme a titok nyitja, sajtot kell enni... Nolan's Cheddar
Leleményes a Magyar.
Hitachi minitornyot hoztak javításra. Az egyik fele "recseg". Az előző gazdája nem bízta a véletlenre, a végfok "kinyírása" után is kívánta hallgatni. A kiolvadt biztosítókat "megpatkolta", az STK rossz csatornája megszakadt (legalábbis - irányban, ezért a +36V kiült a kimenetére. A tulaj "rájött", hogy azért nem szól, mert a kimeneti védelem nem húzza meg a relét. Ezen úgy segített, hogy a relé tetejét lepattintotta, és a fegyverzetet kiékelte egy 2 cm-es - megfelelő átmérőjű - huzaldarabbal. A +36V meg már csak ilyen recsegős, ha mindenáron hangsugárzó vezetéket érintgetünk hozzá.
Ebbe az a legjobb, hogy el se hinné az ember mennyi ilyen van..
Ennél már csak az a jobb, ami ma a sulinkban történt...Újítják fel az egyik termet a második emeleten, leszerelték a csengő hangszóróját, és biztos ami biztos hogy ne rázzon a hülye szakember összetekerte a vezeték két végét
Aztán meg csodálkoztak a tanárok hogy nem szól a csengő a második emeleten...
Na erről most az jutott eszembe, mikor szakmunkás vizsgánk volt és az egyik volt osztálytársam arra kötötte rá a fázist és a nullát amivel a dobozban megfeszíted a dugaljt A vizsga biztos egy mogorva alak volt, de ezen még ő is nevetett
|
Bejelentkezés
Hirdetés |