Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A felnőtt (xxx) filmek átlagosan ekkora helyet foglalnak a nőtlen férfiak merevlemezén.
![]()
Mai szél/vihar megjegyzés mástól:
Nem tudtam aludni mert mert a közelben lévő templom harangját reggel 1/2 4-óta veri a szél. Ez egyébként hihető: Én például amikor mentem a Nagyvárad tér felé már délelőtt, akkor egy jó nagy lévelet feltapasztott a homlokomra a szél. Még egy sarokkal után is ott volt ![]()
Olyan fiatal barátnő meg is érdemel 200 GB-ot a merevlemezen, de csak akkor, ha nagyobb, mint az én 235 GB-osom.
Egy kis Bessenyő Pista bácsi
![]()
Éééértem !!!
Olyan Tarzan-féle kézzel mosáshoz ihlet.
Sziasztok!
Az én műhelyem elektromos kapcsolótáblája mellett a következő felirat szerepel:
A másik macska nem kell.
Érdekes ez a felvétel, nem hiszem, hogy a holdon készült volna. Mi az a nagy sötétség az űrhajó mögött?
http://www.youtube.com/watch?v=_ecBbSIdBKI&feature=related
Már a holdra szállást is meg kérdőjelezik.
A hátsó takarás függönye. Miért mire gondoltál?
![]()
Azt hittem holdfogyatkozás volt és ott a hold széle.
Szia!
Jók a képek! Hogyan lehet ilyet csinálni, ha megkérdezhetem? Üdv! Balázs
Véletlenül nem látogatod a mellbimbo.eu képmegosztó oldalt?
![]()
Szia!
Köszi, photoshop CS3-al csináltam, kivágtam egy képből a macskát, méreteztem, ráraktam a Holdos képre és kész. De végülis bármilyen más, Paintnál egy fokkal komolyabb programmal is meg lehet csinálni (sőt Painttal is meglehet, csak oda több idő kell). ![]()
Szia!
Paint-ben már próbáltam ilyet. Az a baj vele, hogy eléggé pixeles sokszor a kép. Gondolom le lehet tölteni a programot valahonnan. Üdv! Balázs
Itt van egy kép, melyet a Paint-ban csináltam Közel sem olyan jó, min a tied, de talán majd fejlődök.
![]() Üdv! Balázs
A Paintot csak viccből írtam, abban ilyesmit mazoizmus csinálni.
![]()
Ami nem öl meg az megerősít... kezdhetünk gyúrni
![]()
Remélem hozzám soha nem jön ilyen egér mert ha így folytatja gyúrást akkor nem lesz egyszerű" kitessékelni "
Íme a titok nyitja, sajtot kell enni...
![]()
Leleményes a Magyar.
Hitachi minitornyot hoztak javításra. Az egyik fele "recseg". Az előző gazdája nem bízta a véletlenre, a végfok "kinyírása" után is kívánta hallgatni. A kiolvadt biztosítókat "megpatkolta", az STK rossz csatornája megszakadt (legalábbis - irányban, ezért a +36V kiült a kimenetére. A tulaj "rájött", hogy azért nem szól, mert a kimeneti védelem nem húzza meg a relét. Ezen úgy segített, hogy a relé tetejét lepattintotta, és a fegyverzetet kiékelte egy 2 cm-es - megfelelő átmérőjű - huzaldarabbal. A +36V meg már csak ilyen recsegős, ha mindenáron hangsugárzó vezetéket érintgetünk hozzá.
Ebbe az a legjobb, hogy el se hinné az ember mennyi ilyen van..
![]() ![]()
Ennél már csak az a jobb, ami ma a sulinkban történt...Újítják fel az egyik termet a második emeleten, leszerelték a csengő hangszóróját, és biztos ami biztos hogy ne rázzon a hülye szakember összetekerte a vezeték két végét
![]() ![]() Aztán meg csodálkoztak a tanárok hogy nem szól a csengő a második emeleten...
Na erről most az jutott eszembe, mikor szakmunkás vizsgánk volt és az egyik volt osztálytársam arra kötötte rá a fázist és a nullát amivel a dobozban megfeszíted a dugaljt
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |