Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Józsikám leföldelted az aggregátort? Persze főnök!
![]() ![]()
Ez így is lehetett sokáig... Mostanában cigi töltögetés megy órákon. De nem baj! Január 1-től jön az új törvény. A tankötelességet leviszik 16 évre,és megszűnnek a dohányzók. Remélem érni fog valamit...
![]()
A fészbuk viszont marad...! :violent: A sorkatonai szolgálat visszaállítása viszont üdítően örömteljes pillanat lenne a számomra.
Szerinted nincsenek 16év alatti dohányzók?
Szerintem arra gondolt, hogy az intézményben tilos lesz a dohányzás (akárhány éves is) és ráadásul nem kell 18 éves koráig ottartani a naplopókat...
Nálunk is 16 év a tankötelesség és a dohányzás is tilos, de még is cigiztünk suliba
![]() ![]()
Nálunk Januártól mindenkinek,még a tanároknak is megszűnik a dohányzás. Megszűnik a dohányzó is,és még az iskola területén/többek közt az iskola előtt/ is tilos lesz a dohányzás.
Eddig is leakartam szokni.. Most már tényleg muszáj lesz
![]()
Ez nálunk is így van
![]() ![]()
A tyúk és a tojás ülnek a pszichológus várójában. Nyílik az ajtó, kijön az asszisztensnő és rájuk néz:
- Melyikük volt előbb? - Na, elmész a ..... :hide:
Jaaaj:
Hogy mondod angolul, hogy múlt karácsonykor Neked adtam a Magyar Hajózási Részvénytársaságot? - Last Christmas I gave you MAHART...... :peace:
Nagyon jó és még igaz is!
És az önjárónkhoz mit szóltok?
A videóból látszik, hogy autómosónak is jó.
![]()
2 m a hasa ,4000L...perkins motor...
Forgalmi dugóba is lehetne vele haladni.
Klasszikus:Laár András: A ponty
![]()
Nem lepődnék meg ha mennék egy ilyennel és alulról előznének
![]()
Ez az ember szerintem gyárilag sem normálisabb..
![]() ![]()
Nem láttam még, de nagyon jóóó
![]()
Igazad van, de biztos vannak a való életben is ilyen idióta megnyilvánulásai
![]()
Szerintem meg minden relatív.
![]() ![]()
Idézet: „aki átlagosan viselkedik az a nem normális” Viszont mi az átlagos viselkedés? Valószínűleg az emberiség azon nagyobb része, akik hasonlóan viselkednek. De ezt nem tudjuk, ezért kijelentem, hogy én nem vagyok normális :beka3:
Igen az átlagosnál arra gondoltam, ahogy a legtöbben viselkednek. Én sem tartom magam teljesen normálisnak, de legalább boldog vagyok.
![]()
*Egy kis West Virginai állatkert kapott egy nagyon ritka fajta hegyi
gorillát. Néhány héten belül a gorilla nagyon nehezen kezelhetővé vált. Az állatorvos megállapította, hogy a nőstény gorilla lázba jött. A legnagyobb baj az volt, hogy sehol nem találtak egy hasonló fajtájú hím gorillát. Hogy valahogy megoldják a problémát a vezetőség elhatározta, hogy megközelítik Eddy-t, aki mellékállásban az állatok ketrecét tisztogatja. Mint minden ostoba parasztnak a környéken, Eddy-nek kevéske esze volt, de minden képessége megvolt arra minden női nemet kielégítsen. *Szóval megközelítették őt a javaslattal hajlandó lenne-e megb***ni a gorillát 500 dollárért. *Azt mondta, hogy érdekli az ajánlat, de előbb gondolkodni akar rajta. A következő nap bejelentette, hogy három feltétel teljesülése esetén hajlandó elfogadni az ajánlatot: *1. Nem hajlandó csókolózni vele. *2. A vezetőség senkinek nem mondhatja el az esetet. *A vezetőség gyorsan elfogadta ezeket a feltételeket és kérdezték mi a harmadik feltétel. *- Rendben mondja Eddy, de szükségem van még egy hétre, hogy összeszedjem az 500 dollárt.
Akkor nincs is semmi baj
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |