Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Józsikám leföldelted az aggregátort? Persze főnök!
Ez így is lehetett sokáig... Mostanában cigi töltögetés megy órákon. De nem baj! Január 1-től jön az új törvény. A tankötelességet leviszik 16 évre,és megszűnnek a dohányzók. Remélem érni fog valamit...
A fészbuk viszont marad...! :violent: A sorkatonai szolgálat visszaállítása viszont üdítően örömteljes pillanat lenne a számomra.
Szerinted nincsenek 16év alatti dohányzók?
Szerintem arra gondolt, hogy az intézményben tilos lesz a dohányzás (akárhány éves is) és ráadásul nem kell 18 éves koráig ottartani a naplopókat...
Nálunk is 16 év a tankötelesség és a dohányzás is tilos, de még is cigiztünk suliba igaz én figyeltem órán
Nálunk Januártól mindenkinek,még a tanároknak is megszűnik a dohányzás. Megszűnik a dohányzó is,és még az iskola területén/többek közt az iskola előtt/ is tilos lesz a dohányzás.
Eddig is leakartam szokni.. Most már tényleg muszáj lesz
Ez nálunk is így van Vagyis nekem már csak volt
A tyúk és a tojás ülnek a pszichológus várójában. Nyílik az ajtó, kijön az asszisztensnő és rájuk néz:
- Melyikük volt előbb? - Na, elmész a ..... :hide:
Jaaaj:
Hogy mondod angolul, hogy múlt karácsonykor Neked adtam a Magyar Hajózási Részvénytársaságot? - Last Christmas I gave you MAHART...... :peace:
Bővebben: Link Nagyon sokszor láttam már, de még tudok rajta nevetni.. nevetni.. görcsölni
Nagyon jó és még igaz is!
És az önjárónkhoz mit szóltok?
A videóból látszik, hogy autómosónak is jó.
2 m a hasa ,4000L...perkins motor...
Forgalmi dugóba is lehetne vele haladni.
Klasszikus:Laár András: A ponty
Nem lepődnék meg ha mennék egy ilyennel és alulról előznének
Ez az ember szerintem gyárilag sem normálisabb.. Állítólag Jim Carrey se normális a valóságban sem
Nem láttam még, de nagyon jóóó
Igazad van, de biztos vannak a való életben is ilyen idióta megnyilvánulásai
Szerintem meg minden relatív. (Az hogy nem feltétlen viselkedik valaki átlagosan az nem biztos hogy nem normális. Nekem kezd nagyon az leszűrődni az életből, hogy lassan aki átlagosan viselkedik az a nem normális.) De mindenki a maga sorsának a kovácsa.
Idézet: „aki átlagosan viselkedik az a nem normális” Viszont mi az átlagos viselkedés? Valószínűleg az emberiség azon nagyobb része, akik hasonlóan viselkednek. De ezt nem tudjuk, ezért kijelentem, hogy én nem vagyok normális :beka3:
Igen az átlagosnál arra gondoltam, ahogy a legtöbben viselkednek. Én sem tartom magam teljesen normálisnak, de legalább boldog vagyok.
*Egy kis West Virginai állatkert kapott egy nagyon ritka fajta hegyi
gorillát. Néhány héten belül a gorilla nagyon nehezen kezelhetővé vált. Az állatorvos megállapította, hogy a nőstény gorilla lázba jött. A legnagyobb baj az volt, hogy sehol nem találtak egy hasonló fajtájú hím gorillát. Hogy valahogy megoldják a problémát a vezetőség elhatározta, hogy megközelítik Eddy-t, aki mellékállásban az állatok ketrecét tisztogatja. Mint minden ostoba parasztnak a környéken, Eddy-nek kevéske esze volt, de minden képessége megvolt arra minden női nemet kielégítsen. *Szóval megközelítették őt a javaslattal hajlandó lenne-e megb***ni a gorillát 500 dollárért. *Azt mondta, hogy érdekli az ajánlat, de előbb gondolkodni akar rajta. A következő nap bejelentette, hogy három feltétel teljesülése esetén hajlandó elfogadni az ajánlatot: *1. Nem hajlandó csókolózni vele. *2. A vezetőség senkinek nem mondhatja el az esetet. *A vezetőség gyorsan elfogadta ezeket a feltételeket és kérdezték mi a harmadik feltétel. *- Rendben mondja Eddy, de szükségem van még egy hétre, hogy összeszedjem az 500 dollárt.
Akkor nincs is semmi baj Mindenkiben van egy kis "nem normális"-ság
|
Bejelentkezés
Hirdetés |