Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Témaindító: angel83zs, idő: Máj 14, 2006
Témakörök:
Az elég nehéz lehet, ha nem romlik el pár év után és nem vesznek helyette másikat. :yes:
Üdv!
A segítségetekre lenne szükségem, 2 db autórádióról lenne szó. Röviden, hogy mi történt. Hyundai HE-CR435MM egyik pillanatról a másikra megadta magát. Ki lett szerelve, helyére egy JVC KS-F383R lett betéve. Bekapcsolás után nem sokkal az is elszállt, kijött belőle a füst. Az elpukkant alkatrész egy AN80T05. Ez szemmel tökéletesen látható probléma. Ennek az alkatrésznek a cseréje nem nagy ügy, megoldom (remélem). Viszont a Hyundai-on semmi nem látszik. Feszültség szabályzót nem látok benne, valahogy másképpen van megoldva. Fogalmam sincs honnan induljak, mit kellene kimérnem. Kérlek segítsetek nekem, egyedül nagyon nem megy. Köszönöm.
Fordított polaritás? Túl nagy feszültség? Töltésed rendben?
Üdv Inhouse
Üdv Inhouse!
A válaszok: nem,nem,igen. (Egyébként nem az enyém az autó ami tönkre vágta a cuccosokat.) Engem a Hyundai megmentése érdekelne elsősorban. Abban tudnál esetleg segíteni?
Hello,
A vezetékeket megnézted ? Nincs megsérülve véletlen a + szál és autózás közben hozzáér a testhez?
Hali!
Valószínűleg zárlat van a hangszóróknál. Mérd ki a hangszórócsatalozókat a kocsiban, hogy valamelyik nem testel-e le, illetve megvan-e minimum 4ohm a hangszórók ellenállása.
Ja igen, és tekintve, hogy a JVC-ben a végfok szállt el, a Hyundai-ban is a végfok lesz a hunyó.
Sziasztok!
Kaptam 1 Boss BV9250 2DINes fejegységet, amit ki kellene vezetékelni, de a NET-en nem találok róla ilyen információt A kép a kivezetékelendő aljzatról készült, ha segít. Hátha találkozott már valaki ilyen fejegységgel, vagy a NET-en talál róla infót. Előre is köszönöm.
Üdv titi!
Köszi a tippet, ki fogom méregetni a hangszórókat. A JVC-ben nem a végfok szállt el, hanem a fesz.szabályzó! Az a baj, hogy a Hyundai-nál, nem tudom hogy van megoldva a táp, így sajnos nem is tudom hol keressem a hibát. Sajnos még rajzot sem találok róla Ha fényképezek, segítene?
Sziasztok
T.szakik és hozzáértők!Egyszerű autósként olyan problémával találkoztam hogy hozzájutottam egy autórádióhoz ami usb ill sd kártya fogadására alkalmas jól műxik viszi a pendrivot is,csak ha sd kártyás mobilt csatlakoztatok hozzá akkor sistergő sipóló hangot adnak a hangyszórók.Lehetséges e hogy a mobil zavarja vagy usb kábellel van a gond?Érdemes e rádiószerelőt felkeresnem hogy berakjon valami zavarszűrő? Köszi előre is
Még annyi hogy usb kábellal összekötve
Így nem fog menni. Az autórádió USB csatlakozásán pendrivet tud kezelni, a rádiótelefonodat nem. Az USB csatlakozó egy fizikai csatlakozó, amin a jeleket különböző protokollok kezelik. A rádiótelefonodban levő SD kártya nem látszik közvetlenül a teló USB kimenetén, azt a telefon kezeli, tehát így nem fogod tudni használni.
Ahhoz hogy a telefon SD kártyájához hozzáférj, egy számítógépen futó programm rendszer szükséges, amit a telefon típusának megfelelő módon telepíteni kell. Az autórádióban pedig ilyen lehetőségről nem tudok.
ja, szerintem sem kéne halmozni ennyire a dolgokat.Áthúzod a zenéket sd kártyára vagy pen-re és betolod az autórádióba
Elvileg működhet, mivel egy telefont is lehet pendrive-ként használni, mivel az újabb telefonokban van ilyen lehetőség. Ezért nem kell driver sem a gépre, hisz a számítógép is egyszerű pendrive-nak látja a telefonban lévő sd kártyát. Olyan, mintha egy kártyaolvasó lenne csak a telefon.
elvileg.csak az autórádió nem számítógép
Nem kell hozzá számítógép, akár egy dvd lejátszó is lekezeli, mivel olyan, mint egy kártyaolvasó.
Szerintem az, hogy egy számítógép adathordozónak lát egy telefont, még nem azt jelenti, hogy egy autórádió, vagy dvd lejátszó is úgyanígy fog viselkedni.
Ez tapasztalat. Telefon adathordozó módban, rádugva egy dvd lejátszóra, simán látja a memóriakártya tartalmát.
Szia!
Utánanéztem, volt pár szabad percem. Nézd meg azt a Pdf-et, amit csatoltam. Van itt egy link. http://color.addel.hu/products.php?prcategory=31888&PHPSESSID=12e94...1d55e4 Néz szét ott is. Szerintem a méret és a pinek száma alapján találsz megfelelő csatlakozót. Sok sikert, és Boldog Új évet! Üdv: Seprom
Szia!
Köszi a segítséget, bár a pdf-et azt én is megtaláltam, de a link sokat segít. Sikerekben gazdag Boldog Új évet!
Köszi hogy megpróbáltál segíteni,de sajnos nem vagy elég jártas az ügyben,a legelső sd kártyás mobilokat ia lehet usb háttértárral pendrivként használni.Azóta 3 telefonból 2 -t sikerült ezen a rádión így használni,és még tölti is közben.Csak az adott okostelefon amivel sípol van ez a probléma,viszont azt is tölti.Ezért kértem hogy SZAKIK segítsenek most mind ezen agyal hogy lehet e vagy sem..B.U.É.K.mindenkinek
A telefont nem lehet beállítani úgy,hogy a rádió egy USB memóriaként lássa? A Garmin GPS-eken pl lehet ilyet,de ha jól tudom a haverom HTC-je is tud ilyet.
De lehet,és úgy is csináltam szól a zene csak hangos sistergés mellett.lehet azért mert van benne gps vagy wifi ,mert amelyikben nincs az szépen szól.
Lehet, hogy elég lenne egy zavarszűrővel ellátott USB kábel is. Bár sejtem, hogy a zavar a telefon processzora, vagy egyéb egységétől jön, ami nincs rendesen leárnyékolva.
Ezek szerint mégsem lehet mindegyiket. De a telefon menüjében beállítottad? Már ha van ilyen.
Van és beállítottam,LEHET!CSAKSISTEREG
|
Bejelentkezés
Hirdetés |