Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy ez a gsm modulhoz valami rendes adatlap nincsen, ahol le van írva a lábak bekötése? Mert a hozzá linkelt adatlapon szinte nincs használható információ a modulról.
A gyártó oldalán van egy méretre 4-szer ekkora pdf, de azon is csak ez a két oldal látszik. Bővebben: Link
Akkor Te varázsló vagy, mert nekem ott semmi sem jön be.
Annyit tudunk tenni, hogy ha valaki jelentkezik használható információval (akár itt, akár közvetlenül nálunk), azt feltöltjük az adatlapra.
Konkrétan ez a pdf volt az oldalon, de hiába hosszabb 600KB-al, megnézve ugyan az van benne, mint a ti verziótokban. Erre a többletre sajnos nem terjed ki a varázserőm.
Ezúton kívánok nagyon Boldog és Meghitt Karácsonyt minden HESTORE-os vásárlónak és kollégának!
Üdv, Kálmán
Boldog és szeretetteljes karácsonyt kívánok, minden kedves HEStore-os kollégának. Ezúton szeretném megköszönni áldozatos munkátokat!
Szia!
Vettem egy ISD hangmodul KIT-et. A tápfeszhez az van írva, hogy max. 5,5V. Ez elírás, mert 5V-ról meg se mukkan. Én egy 9V-os elemről táplálom. Üdv! Balázs
Az ic gyári adatlapja alapján 2,4-5,5 V a feszültség.
Neked azért nem megy csak 9 V-ról mert a hestore adatlapon levő rajz szerint van rajta stab IC. feltehetőleg 5V-os. Ennek magasabb feszültség kell mint 5 V. Plusz a dióda 0.6V nyitófesz is rájön.
Szia!
Igen tudom, hogy van benne fesz. szabályozó. Az IC működik arról a feszültségről, amit írnak. De nem ennyivel kell táplálni. Üdv! Balázs
Szia, Kellemes karácsonyt, ha jól látom rajt van a panelen egy fesz. stabilizátor IC (talán 78L05) ezért nem elég neki az 5V bemenő.
Szia!
Igen, rajta van, plusz egy dióda a fordított polaritás ellen. Most egy 9V-os elemről tökéletesen működik. Üdv! Balázs Boldog karácsonyt!
Áldott, békés karácsonyt, és eredményekben gazdag, boldog új évet kívánok a HEStore valamennyi munkatársának!
Sziasztok!
Szeretnék színezett lencséjű, zöld, 10 mm-es (, nagy fényerejű) LED-et venni 400-450 db-ot... Namost ezt nem igazán találtam meg az HEStore listáján. Ez beszerezhető valahonnan? Köszönöm!
Üdv!
Más színű krokodil csipeszeket be tudtok szerezni? Gondolok itt fehérre zöldre stb. Dániel
Sziasztok!
Az érdekelne, hogyha ennek adok 12V-ot akkor sípol folyamatosan? Ha nem akkor melyik lenne az amelyik igen? Köszi Üdv.
Igen, a beépített oszcillátora révén sima DC-ről is visít.
Köszi!
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:kb.2 napja írtam egy e-mailt,de még nem jött rá válasz..Jó,gondolom jobb dolguk is van az ügyfélszolgálatosoknak,mint az e-mailekre válaszolgatni.Valaki megtudná mondani hogy az S-332-es kulcsos kapcsolóból előreláthatólag mikor lesz 2 db?Mert amiatt várakozik a rendelésem.Normális esetben nem érdekelne,de ez már egy amúgy is eléggé megkésett karácsonyi ajándék lenne,mert pont karácsony előtt döglött be a gépem,és későn tudtam megrendelni,és jó lenne ha szilveszterig megkapnám. Üdv!
Szia!
Szerintem ha valami sürgős, hívd fel az ügyfélszolgálatot. Egy pár perces telefonbeszélgetéssel kivált több napos levelezgetést
Istenem,hát ez eszembe se jutott..
Köszönöm!
Nincs mit
Remélem megérkezik még szilveszter előtt
Hát azt én is..
Szia !
Remélem HE Store -os áruval kapcsolatban kérdezhetek tőled. http://www.hestore.hu/prod_10026725.html http://www.hestore.hu/prod_10026721.html Kérdés hogy a fennti fogaskerék elvileg kompatibilis a fogasléccel ? A léc leírásában mit jelent az hogy felületkezelt ( fémből lenne ? ) , meg hogy minden második fogba akad bele ? Mert az úgy kicsit fura lenne.
Az "összevalóságot" a modulus szám határozza meg, azaz a fogak mérete és lépésköze. Ebben az esetben a modulus=1.
A felületkezelés érdekes kifejezés ebben az esetben, nincs szó fémezésről, csak "finom" felületet jelent, ami kis gördülési ellenállással rendelkezik.
Nézőpont kérdése. Attól függ, ki mit ért "munka" alatt.
Ez is van olyan izgi, mint a ScoobyDoo...
Sziasztok!Holnap mennem kell pestre ha ma este megrendelném az alkatrészeket,holnap személyesen átvehető lenne?Mert nem rendelnék 10 000 Ft felett pénz szűkében.Előre is köszönöm!
üdv karesz01
Erre pontos választ csak a HEStore-os munkatársak tudnak adni, de ehhez is mindenképp szükséges tudniuk mit rendeltél. Mert ha van benne olyan amire a HEStore-nak is várnia kell, akkor nem tudják azonnal teljesíteni. Egyébként pedig semmi akadálya.
Ha minden van raktáron akkor már aznap átvehető a rendelés. Add fel a rendelést azt javaslom és hívd fel a HEStore ügyfélszolgálatot, hogy várható-e. Ők is csak úgy tudják hogy átveheted-e vagy sem, ha látják mik a tételek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |