Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt a másik... Bővebben: Link
Félsz, hogy lesöpör a színpadról téged?
Oké, nem linkelek többet ilyet.
Mi a véleményed arról, hogy az emberi butaságnál már csak a közöny a rosszabb?
-Nem tudom és nem is érdekel...
Én így ismertem. Tudod, hogy mi a különbség a tudatlanság és az apátia között?
Értem én... De ki a bíííííííííp az az Uhrin Benedek???
15 vagyok, de nem hallottam róla, csak a refrén ismerős.. Ejnye-ejnye rebeka..
Ezzel mire akartál célozni? Hogy még pár év és belőled is lehet ilyen? Akkor inkább maradj az elektronikánál.
Neeeeeeeeeee ! Te leszel az utódja...
Kösz, de kihagyom, maradok egyelőre az elektrónál.
Ejnye , ejnye Tomika... Oké, megértem !
Holnap 4:50-kor kelés, megyek melózni
Nem is. Ezért reggel hazajövök.
Nem épp senki, akinek muszáj az nem tehet mást.
Zoli bácsi, elkészült a forralt bor! Jössz kóstolóra? :hamm:
Hurrá szilveszter.
Már bizsereg az ujjam 50 rakéta 30 római gyertya és 15 telep várja, hogy begyújtsam őket. BUÉK!
Gyomaendrőd jó hely!
Egyszer egy nyáron arra bringáztam és nagyon jót buliztam ott. Hihetetlen embereket ismertem meg. Másnap alig akaródzott továbbindulni. :gumicsirke: (Sajnos azóta sem jártam arra )
Itt lesz pár doboz petárda, rakéta, római, stb... A legjobb, nem én fizettem.
Zoli bácsi: Van finom falusi teám, azt is tudok adni..
Én elalszok, de utána 1-2 óra és fent vagyok, majd utána nem megy a visszaalvás. De ma már 8 óta fent vagyok.
Ahogy Karácsonykor is kellett, ez a nap sem bír semmi extrával a többihez képest olyan szempontból, hogy 0-24 órás "porta" az év minden napján van Ma is csak azért vagyok itthon, mert a kolléga van kint Bulizni meg semmi kedvem, évek óta nem is voltam...
Jó nyugodt.
Nem hiába Békés megyében van.. Én is szoktam bringázni, de hogy hogy erre jártál keróval? Kicsit odébb laksz..
Azt teszem, ha épp egyedül vagyok itthon - beteszek valami jó kis zenét, mint most Kicsit vagyok csak antiszociális Majd jövőre bepótolom ezt a 4 szilvesztert, meg kb 7 karácsonyt... Ez nem fogadalom, ígéret
Én még a születésnapomat se ünnepeltem meg, sose.
Alkalom nélkül, csak úgy spontán jó bulizni Ennek is már jó ideje...
Ez viszont már annyira nem buli, hogy a falu egyre inkább hasonlít a gázai övezetre... A sok hülye újgazdag már tegnap délután óta teszteli a tűzijátékokat, meg a hasonló vackokat, de ma estére várható csak a háború... Alig várom :bummafejbe: Mert ha pára összeállnának, és valami értelmes méretű és/vagy mennyiségű cuccot felhalmoznának... Ahogy nem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |