Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   32 / 440
(#) Gory válasza zoz11 hozzászólására (») Aug 9, 2007 /

Szerintem a Lomex-ben lehet kapni ilyeneket.
(#) szabi83 válasza zoz11 hozzászólására (») Aug 9, 2007 /

vácon, tali bt v. lomex

üdv
(#) feki00 hozzászólása Aug 9, 2007 /

Üdv!

Szkópcsöveket merre lehet kapni? Már 1 ideje böngészek utánuk, de semmien hasonló boltot nem leltem. Típusra mind1 mien mert a csőhöz lesz igazítva a többi dolog.

Még 1 kérdés volna, ilyen kiöntős epoxi dolgok mennyibe kerülnek? Még életembe nem találkoztam vele még felnemhasznált formában. Esetleg valami online boltot tudtok ajánlani?

Nagyonszépen köszönöm a segítségeteket.
(#) Stadi válasza feki00 hozzászólására (») Aug 10, 2007 /

Szkópcső: a Vaterán szokott lenni.
(#) feki00 válasza Stadi hozzászólására (») Aug 10, 2007 /

És tényleg! Nem is gondoltam rá, nagyonszépen köszi a gyors választ.
(#) Gatery hozzászólása Aug 10, 2007 /

Sziasztok!

Elektromosan szabályozható csap szelepre lenne szükségem. Azaz maga a csap nem kell csak a szelep.

Ha jól tudom két fajta létezik az egyik ami csak nyit vagy zár, meg olyan is van amiben van egy "kicsi" motor.

Ja igen otthonra kéne tehát nem ipari méretű kellene...

Szóval aki tud ilyen boltot kérem küldjön linket!

Előre is köszönöm

(#) tiva77 hozzászólása Aug 10, 2007 /

hello

Mágnesszelep kell akkor neked.

http://www.vfautomatika.hu/parkerszelep/index.php

üdv : Tiva
(#) Tyrex hozzászólása Aug 11, 2007 /

Sziasztok érdeklődnék hogy hol lehet beszerezni MC68HC908GP32-ES motorola mikroprocesszort? Lehetőleg hagyományos 40 lábú tokozásban kéne.
(#) miklosch hozzászólása Aug 11, 2007 /

Hol tudnék szerezni 2,7k-s NTC ellenállást? Nem találtam egyik üzletben sem, ahol megnéztem. Esetleg hogyan lehetne máshogy megoldani, hogy ne ilyet kelljen beszerezni, viszont ugyan úgy mérjen?
(#) fureszk válasza miklosch hozzászólására (») Aug 11, 2007 /

Szerintem.

2k7_NTC.JPG

(#) Norberto válasza fureszk hozzászólására (») Aug 11, 2007 /

fureszk! Azt ugye?! tudod, hogy mi az az NTC?
(#) fureszk válasza Norberto hozzászólására (») Aug 11, 2007 /

hőre csökkenő ellenállású ellenállás. de még nem volt vele dolgom... :lookaround:
(#) paul64 hozzászólása Aug 12, 2007 /

Most találkoztam ezzel az áruházzal
http://******************
nézzetek bele.

-- moderálva
(#) Norberto válasza paul64 hozzászólására (») Aug 12, 2007 /

Köszi, hogy megosztottad velünk!

Nekem viszont egyáltalán nem tetszenek...

Nagyon-nagyon lerí az oldalról, hogy nem egészen hozzáértők csinálták! Ez a tipikus példa arra, ha egy "jólmenő", szakmához csak TALÁN ELMÉLETBEN értő menedzser összeáll egy weblap-készítő haverjával...

Szerintem nagyon gyenge az oldaluk...rendetlenség van az egyes áruk között, pl. attól függően, hogy az ellenállások között van szénréteg, fémréteg és egyéb más típusú, nincs köztük szortírozás! :eek2:

Pl. nem lehet kiválasztani a CSAK fémrétegeket...ezen felül nem is teljesen nagyság-sorrendben vannak az alkatrészek...

Hmm, nekem egyáltalán nem tetszik!

Szóval ha már netes áruház, szerintem legyen kicsit puritán, de használható, és NE valami pénzügyi menedzser, vagy hasonlóan semmiresevaló szakmájú hozza létre az ilyen helyeket...
(#) paul64 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 12, 2007 /

Teljesen igazad van. Viszont vésztartaléknak jók. Nekem kijelző kellett (sc03-12gwa) sos és náluk volt.
(#) szabi83 válasza paul64 hozzászólására (») Aug 12, 2007 /

helyileg holvan?
(#) paul64 válasza szabi83 hozzászólására (») Aug 12, 2007 /

Nekem nem derült ki, Webáruház. A megrendelésnél választhatsz személyes átvételt, de hogy hol??? Különben 2000Ft-tól 10000-ig 500Ft-ért házhoszállít. Vidékre drágább.
(#) miklosch válasza paul64 hozzászólására (») Aug 12, 2007 /

Köszi, de itt még annyi alkatrész sincs, mint akárhol máshol... SOS elektronikánál találtam 2,7k-s NTC-t, de nem szeretek rendelgetni, mert rámegy a gatyám a postára..
(#) fureszk válasza miklosch hozzászólására (») Aug 12, 2007 /

De mégis mi a gond az én megoldásommal?
(#) maTaKee válasza fureszk hozzászólására (») Aug 12, 2007 /

Lehet, hogy valamit benéztem, de amit te összeraktál az csak egy sima 2,7k ellenállás (amit 3 db raktál össze), ami viszont neked semmilyen hőre nem fog reagálni tudtommal, az egy FIX érték!

De, mint mindenmáskor most is javítsatok ki ha tévednék!
(#) fureszk válasza maTaKee hozzászólására (») Aug 13, 2007 /

************** Nem sima, hanem NTC ellenállásokkal gondoltam a "kapcsolást".

Moderálva!
(#) Moderátor hozzászólása fureszk hozzászólására (») Aug 13, 2007

A fórumban nem káromkodunk!
(#) Moderátor hozzászólása Aug 13, 2007

A személyeskedéseket tartalmazó és OFF-TOPIC hozzászólások törlésre kerültek.
(#) miklosch hozzászólása Aug 13, 2007 /

Szerintem NTC ellenállások sorba és párhuzamosan kapcsolva lehet, hogy 25°Con kiadják a megfelelő értéket, de egyáltalán nem biztos, hogy ugyan olyan lesz a karakterisztika, sőt, garantálni tudom, hogy nem...
Ez kilővel. Esetleg valaki nem szokott rendelni az SOS elektronikától, mert náluk találtam, de nem akarok 5000Ft-nyi dolgot rendelni, hogy elküldjék...
(#) nemo hozzászólása Aug 14, 2007 /

Hali!

Nekem Sony Ericson K700i kompatibilis joystick kéne, esetleg tud valaki ilyet occsón?
(#) Norberto válasza nemo hozzászólására (») Aug 14, 2007 /

(#) mtgabor34 hozzászólása Aug 14, 2007 /

Sziasztok!
Tudom, hogty nem a honlap témájába vág, de nem tudja valaki, hogy alumínium port hol lehet szerezni, és mennyiért?

Kösszi
(#) zoz11 hozzászólása Aug 14, 2007 /

A képen egy faxnak a panelja látszik az vele a problémám hogy volt egy vihar és azóta ha felveszem a kagylót búg, de csak akkor ha be van dugva a telefon vonal, maga a telefon vonal az jó!
Az érdekelne hogy a bekeretezett alkatrész az mi lehet, vagy most ennek mi az értéke, és hogy hol lehet ilyet venni?
Meg a háttérben van egy kék színű kondi arra az van ráírva hogy:
SVC
431-10
Ez milyen kondi lehet?

Kép
(#) maTaKee válasza mtgabor34 hozzászólására (») Aug 14, 2007 /

Én tudom mire kell úgyhogy mondom:
mind a 2 anyagot festék üzletben lehet megvenni! A vasoxidnál lehet hogy többféle van (színileg) én feketét vettem , de ez teljesen mind1 szerintem!

(#) ThomasPe hozzászólása Aug 14, 2007 /

Nemtom volt -e már szó róla, mert csak kb. 3-4 oldalt olvastam vissza. Egy orosházi céget szeretnék ajánlani, szerintem nagyon korrektek, kb. 10 éve vagyok vásárlójuk:
www.elektroart.hu
A miskolci árakhoz viszonyítva már 3-4000 Ft-os vásárlásnál megtérül a postaköltség (1000 Ft). És akkor még nem is számoltam a Miskolcra utazás költségeit. (kb. 90 km)
Következő: »»   32 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem