Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hazafelé felszálltok a 103 -as buszra, elmentek 3 megállót a Lurdy házig, az oldalában kívül, a mester utcai oldalon van a Chip Cad, bevásárolhatsz PIC ből. Útba ejthető a keleti felé. Ott van a Ferencvárosi pályaudvarnál, csak gondolom a vonatod nem áll meg ott.
Ilyen titkolódzós? Ha holnapig megtudom megkereslek, ha csak nem lesz túl sok munkám.
![]()
Budafoki u 60 az állampolgársági hivatal. A régi csokoládé gyárban.
Nem hiszem, mert lehet kocsival hoznak minket vissza, de kitudja.. ChipCad-ből kaptam szülinapomra PIC-eket, most nem hiszem veszek, mert a pénzem fogyóban van, és kell még erre-arra !
![]() Zoli: Rendben ! Én úgy tudom, hogy ez a Móricz Zsigmond (térnél) van, ahova megyünk. Ide a 4-es kombínóval lehet eljutni.
Az nekem nem távolság, hiszen ott van a XI. kerületben, ahol én
![]()
Akkor ott van nem messze tőle az Arvill az Alle bevásárló központ mögött, a Bercsényi utcában, közel a 4 -es, és a 6 -os villamos végállomásához.
Oké !
![]() ![]() Amúgy nekem a terket lehet magyarázni , meg az utcákat. Annyit tudok Pestről, van pár kerület, emberek lakják, meg hogy a főváros. Ja, meg , hogy a Fradi jobb az Újpesttől. Persze még annyit tudok, hogy a csúny Újpest az a 4. ker... ![]()
Talán a szemüvegemről. Nekem meg mintha rémlene, hogy fent volt a képed az adatlapodon, de már nincs. Persze ennél pontosabb infó kell, hogy mikor és pontosan hol jársz. No meg egy kis szerencse, hogy nekem ne kelljen pont akkor a város másik végén lennem. :yes:
Nekem is van okulárém..
![]() ![]()
Ja, itt vagyok hülye fejjel: Bővebben: Link Persze szemüveg nélkül...
![]()
Most hogy van a MS office oktatási/magán használatú licenselése?
Mármint ha az általános iskola kéri hogy a tanuló MS PowerPoint formátumban prezentáljon földrajzból?
Na egyébként szerintem első dolog az hogy meglegyen a prezentáció szövege meg a képek tetszőleges formátumban (ez nagyobb része a dolognak).
Aztán hogy hogyan születik belőle slide show az egy szinte lényegtelen technikai kérdés... Ettől függetlenül áll még a kérdés ![]()
Na szóval mi a gondod mert nem világos, és hanyas office-od van?
Nincsen office-om otthon.
Pont ez a kérdés lényege hogy legálisan van-e (még) MS office license oktatási/magán felhasználásra. A lényeg a "legális"-on van.
Ha jól tudom legálisan nincs ingyen csak az openoffice Bővebben: Link Hasonlóan megeszik mindent csak más a neve
![]()
Szia!itt írnak róla.
kis reklám jön :
Ha MSN fogyasztó vagy, van lehetőség próbaliszencet kérni a Picipuha termékeihez. ( nekem is így van office 2010-em)picipuha oldala
Gumit gumiragasztóval. (deffektjavító szett)
Ha ez sem akkor semmi. Esetleg belevarrod.
Oks, őszintén szólva nekem is csak ez jutott eszembe. Azt hittem hogy tudtok javasolni valami nagyobb kiszerelésű, komolyabb ragasztót.
Szerintem a palmatex is jó lehet. Nagy kiszerelésben is kapható, és rugalmas is meg nagyon erős, ha jól ragasztod.
Na, úgy néz ki, tegnap 7 óta Magyarországon voltam, ma viszont hazaértem. Végigjártam Budapestet, majd Szegeden voltam 1 napot még. Megrendeltem Szegeden az alkatrészeket, amik kelletek, valamint vettem szilikon sprayt, és befújtam a kockát. Egyből csúszik mint állat.
![]() ![]() Sajnos zolika60 nem futottunk össze... ![]()
Nehéz lett volna, mert nem írtad meg pontosan mikor és hol leszel. Az hogy valamikor tegnap a Móricz Zsigmond körtér környékén sajnos nem volt ehhez elég.
![]()
Igazad van. Amúgy 11-13ig voltam ott, szinte az összes irodában.
![]() ![]() Ami talán kis örömöt nyújthat nektek is: beszilikonoztam a kockát, és tökéletes.. 2:45 alatt rakom a kockát. Eddig 5 perc volt.. ![]()
Már egész jó idő a 2:45
![]() ![]() ![]()
Az jó !
![]() ![]()
Alaptechnikával is el lehet érni az 1 percet. Én azt használtam, és egy jól forgó kockával, egy-egy algoritmust 1-2 mp alatt végig lehet csinálni, de inkább olyan 1 mp körül.
Ja, értem.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |