Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1778 / 3611
(#) pucuka válasza janikukac hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

Hazafelé felszálltok a 103 -as buszra, elmentek 3 megállót a Lurdy házig, az oldalában kívül, a mester utcai oldalon van a Chip Cad, bevásárolhatsz PIC ből. Útba ejthető a keleti felé. Ott van a Ferencvárosi pályaudvarnál, csak gondolom a vonatod nem áll meg ott.
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

Ilyen titkolódzós? Ha holnapig megtudom megkereslek, ha csak nem lesz túl sok munkám.
(#) pucuka válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

Budafoki u 60 az állampolgársági hivatal. A régi csokoládé gyárban.
(#) janikukac válasza pucuka hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

Nem hiszem, mert lehet kocsival hoznak minket vissza, de kitudja.. ChipCad-ből kaptam szülinapomra PIC-eket, most nem hiszem veszek, mert a pénzem fogyóban van, és kell még erre-arra !

Zoli: Rendben ! Én úgy tudom, hogy ez a Móricz Zsigmond (térnél) van, ahova megyünk. Ide a 4-es kombínóval lehet eljutni.

Az nekem nem távolság, hiszen ott van a XI. kerületben, ahol én is. Bővebben: Link
(#) pucuka válasza janikukac hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

Akkor ott van nem messze tőle az Arvill az Alle bevásárló központ mögött, a Bercsényi utcában, közel a 4 -es, és a 6 -os villamos végállomásához.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

Oké ! És miről ismerhetlek meg? Vagy te miről fogsz?
Amúgy nekem a terket lehet magyarázni , meg az utcákat. Annyit tudok Pestről, van pár kerület, emberek lakják, meg hogy a főváros. Ja, meg , hogy a Fradi jobb az Újpesttől. Persze még annyit tudok, hogy a csúny Újpest az a 4. ker...

Talán a szemüvegemről. Nekem meg mintha rémlene, hogy fent volt a képed az adatlapodon, de már nincs. Persze ennél pontosabb infó kell, hogy mikor és pontosan hol jársz. No meg egy kis szerencse, hogy nekem ne kelljen pont akkor a város másik végén lennem. :yes:
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

Nekem is van okulárém.. De ha van Facebook-od, meg is tekinthetsz éngem..
(#) janikukac válasza janikukac hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

Ja, itt vagyok hülye fejjel: Bővebben: Link Persze szemüveg nélkül...
(#) Gafly hozzászólása Jan 3, 2012 /

Most hogy van a MS office oktatási/magán használatú licenselése?
Mármint ha az általános iskola kéri hogy a tanuló MS PowerPoint formátumban prezentáljon földrajzból?
(#) Szabi1 hozzászólása Jan 3, 2012 /

Hello!
Kicsit későn irok de BÚÉK mindenkinek!
(#) Szabi1 válasza Gafly hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

Hát akkor megcsinálja a suliba
(#) Gafly válasza Szabi1 hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

Na egyébként szerintem első dolog az hogy meglegyen a prezentáció szövege meg a képek tetszőleges formátumban (ez nagyobb része a dolognak).
Aztán hogy hogyan születik belőle slide show az egy szinte lényegtelen technikai kérdés...
Ettől függetlenül áll még a kérdés
(#) Szabi1 válasza Gafly hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

Na szóval mi a gondod mert nem világos, és hanyas office-od van?
(#) Gafly válasza Szabi1 hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

Nincsen office-om otthon.
Pont ez a kérdés lényege hogy legálisan van-e (még) MS office license oktatási/magán felhasználásra.
A lényeg a "legális"-on van.
(#) storm válasza Gafly hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

Ha jól tudom legálisan nincs ingyen csak az openoffice Bővebben: Link Hasonlóan megeszik mindent csak más a neve
(#) kokozo válasza Gafly hozzászólására (») Jan 3, 2012 /

(#) Macsek71 válasza Gafly hozzászólására (») Jan 4, 2012 /

kis reklám jön :
Ha MSN fogyasztó vagy, van lehetőség próbaliszencet kérni a Picipuha termékeihez. ( nekem is így van office 2010-em)picipuha oldala
(#) Rober_4 válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 5, 2012 /

Gumit gumiragasztóval. (deffektjavító szett)
Ha ez sem akkor semmi. Esetleg belevarrod.
(#) bankimajki válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 5, 2012 /

Oks, őszintén szólva nekem is csak ez jutott eszembe. Azt hittem hogy tudtok javasolni valami nagyobb kiszerelésű, komolyabb ragasztót.
(#) zolika60 válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 5, 2012 /

Szerintem a palmatex is jó lehet. Nagy kiszerelésben is kapható, és rugalmas is meg nagyon erős, ha jól ragasztod.
(#) janikukac hozzászólása Jan 5, 2012 /

Na, úgy néz ki, tegnap 7 óta Magyarországon voltam, ma viszont hazaértem. Végigjártam Budapestet, majd Szegeden voltam 1 napot még. Megrendeltem Szegeden az alkatrészeket, amik kelletek, valamint vettem szilikon sprayt, és befújtam a kockát. Egyből csúszik mint állat. Szerintem alátétezni se fogok..

Sajnos zolika60 nem futottunk össze...
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Jan 5, 2012 /

Nehéz lett volna, mert nem írtad meg pontosan mikor és hol leszel. Az hogy valamikor tegnap a Móricz Zsigmond körtér környékén sajnos nem volt ehhez elég.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 5, 2012 /

Igazad van. Amúgy 11-13ig voltam ott, szinte az összes irodában. Telószám meg nem volt..

Ami talán kis örömöt nyújthat nektek is: beszilikonoztam a kockát, és tökéletes.. 2:45 alatt rakom a kockát. Eddig 5 perc volt..
(#) tomcsibacsi válasza janikukac hozzászólására (») Jan 5, 2012 /

Már egész jó idő a 2:45 Az én rekordom 1 perc körül volt fénykoromban Mondjuk 2-3 éve nem is nagyon láttam rubik kockát
(#) janikukac válasza tomcsibacsi hozzászólására (») Jan 5, 2012 /

Az jó ! De mit tanultál meg ? F2L? Én az alaptechnikát rakom..
(#) tomcsibacsi válasza janikukac hozzászólására (») Jan 5, 2012 /

Alaptechnikával is el lehet érni az 1 percet. Én azt használtam, és egy jól forgó kockával, egy-egy algoritmust 1-2 mp alatt végig lehet csinálni, de inkább olyan 1 mp körül.
(#) janikukac válasza tomcsibacsi hozzászólására (») Jan 5, 2012 /

Ja, értem. Akkor csak gyakorolni kell. Már jól forog !
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Jan 5, 2012 /

Most már mindegy, majd legközelebb. Remélem a hivatalos ügyek sikerrel végződtek. Legalább volt időd gyakorolni a kockával.
Következő: »»   1778 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem