Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Akkor már lehetne kifli+szalámi páros is akár.
![]() ![]()
Én most éppen gonoszkodni akarok, azaz összeforrasztáshoz gondolkozom egységcsomagban. Az mennyire disznóság ha csak az alkatrészek vannak meg és az hogy mit kell belőle csinálni?
![]()
Persze, ha hozol!
![]() Viccen kívül: Aki tud, hozzon pákát, aki be akar szálni a versenybe, és ragaszkodik a sajátjához (mert azt ismeri), az természetesen a sajátját hozza magával.
Nem, de aki nem biztos magában annyira, annak legyen lehetősége legalább beültetési rajzot kérni.
Én inkább a fotózást vállalom. Nem versenyzek én már csak az idővel.
A képen nyíllal jelölt Srác felhasználó nevét tudja valaki?
Sziasztok,
Megvan már hogy mi lesz a feladat? Ha igény van rá, felajánlok egy cipösdoboznyi alkatrészt (LEDek, elkók, tranzisztorok, relék, 7805 stab kocka, stb.).
Na akkor meg is van a fejtörő:
- Itt van egy cipősdoboznyi alkatrész, válogassatok - Zutty az asztal közepére - Bármit lehet belőle csinálni, csak működjön - 12:00-kor lehet leadni a zsűrinél - Eredményhirdetés 14:00-kor (az őzpörkölt elfogyasztása után) lesz - Mindenki elviheti amit csinált. Nyertesek kötelesek cikket írni ![]() Lokátoros, mielőtt megsértődsz: Én ezt teljesen komolyan gondolom...
Miért sértödnék meg? Az ötlet nagyon jó.
![]()
Na akkor én meg ma este összeraktam és kipróbáltam az általam (ez nem igaz) kitalált (kitalálás azt jelenti hogy szerinten pont jó lenne) kapcsolást és működik
![]() Az én felajánlásom az az: Kiállítok mondjuk 10 KIT-et sajátmagam a 2012-es HEHET-re. Garancia csak arra van, hogy össze lehet rakni a csomagból és működik és még jó is valamire...
Még egy ötletet kipróbáltam ma (részben más kútfő, de látatlanban nem hiszem hogy gond lesz copyright-al, vagy ha igen akkor nagyot csalódok...).
Gondolom légszerelés is játszik KIT esetében (az külön poén). Szerintetek mekkora a reális igény darabszámilag a versenyre. Na jó, ami megmarad az megy a tombolára ![]()
Az előzőn, amin voltam (tavaly előtt) kb. 20-25 résztvevő volt, aki a Topi-féle időmérőt összerakta.
Mellesleg azért is jó az Augusztus 11, mert akkor van a "nagy" nosztalgia börze is (egyet fizet, kettőt kap)...
Nem.
Ráadásul mindkettő kissé "kacifántos" megközelítésű... Dehamár (milyen szép magyar szó) úgyis eljön valaki Budapestre, akkor miért ne lehetne összekötni? Szerintem egy átlagos vidéki HE olvasó úgysem jön el (minden?) rendezvényre.
Nem, de lehet, hogy fel kellene venni a PTTT-vel a kapcsolatot, és kiinvitálni Őket is a HET-re.
![]()
Ez igazán jó ötlet!
![]()
Közben felmerült egy másik topicban hogy lesz-e egyáltalan HE találkozó az idén
![]() Bennem nem. Én biztosra veszem hogy igen ![]()
Hol merült fel? Moderálni kell azt a témát
![]()
Amatőr Audiokészülék Építők Találkozója
De nem kell moderálni. Szerintem én ide is, és oda is megyek. Föltéve ha megrendezésre kerülnek (remélem igen, meg ha kell akkor segítek, amiben tudok).
Arra a találkozóra nem fogok tudni menni, de a HET-t ki nem hagynám! Természetesen ez utóbbi lesz, ez nem kérdés!
Idézet: „Arra a találkozóra nem fogok tudni menni, de a” Inkább egyszerűbb azt mondani hogy nem akarsz arra menni még nincs is időpont így honnan tudod hogy nem fogsz tudni menni ?
A he-het en némasági fogadalmat tettek az emberek ?
Szerintem ott még nagyobb ricsaj lesz !
Egyfelől valóban nem érezném magam "annyira" jól, hisz! nem vagyok audiofil, másfelől épp elég lesz a HET-re mennem. Ezért írtam, hogy nem tudnék menni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |