Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Az de komoly!! Eszméletlen látványos! Gratulálok.
Nagyon tetszetős!
![]() Egy videóval megörvendeztetsz minket? (Akár kettővel is.. ![]()
Tetszik, gartula!
![]() Egy rádiósnak igazi svájci bicska a GDO (is).
Klasz lett. Látom te sem jársz már sűrűn boltba alkatrészér, van minden otthon.
![]()
Szerinted ennyi idő alatt még nem gyűjtött össze elég alkatrészt?
![]()
Nagyon ügyes műszert csináltál.Valamikor rádió klubos koromban én is akartam de akkor még egy frekvencia mérő csak egy néprádió dobozban fért volna el. (1962)
A doboz bal oldalában egy forgókondi van?
Udv mindenkinek!Meg regebben elkeszultem egy utemre villogoval,igaz nem mutattam be,mert nem valami esztetikus,igaz most se ,de mostmar kikerult a muanyag dobozabol.Mukodese:Keverobol kijovo jelet felerosit egy darlington tranzisztor ami kapcsolgat egy tirisztort,az pedig az egot.Az eloerosito eredetileg egy kicsi bc,de nem erositett eleget igy kicsereltem.Mellekelek egy kepet,meg egy videot a mukodesrol,elnezest a minosegert csak telefonnal tudtam felvenni.
Ma hozták javításra a min 15 évvel ezelőtt épített 4x100-as végfokot, okulás miatt a nagy kábelhalmot ma már nem így oldanám meg (a trafó tetejéről a szigetelést a kép miatt leszedtem), valamint a zsugorcsövek is rövidek, vagy hiányoznak.
A trafó elég nagy? Nehéz az arányokat látni a képen, de 400W -hoz kevésnek tűnik.
Elég furcsa, meg hogy a fél doboz üres
![]() ![]()
Nagyon jó lett!
![]()
Békebeli német gyártású trafó kb 11 cm magas ami nem látszik a fotón a mostani kínai toroidok mellé bátran oda merem tenni.
Ma már ekkora dobozba másfél kilowattot belepakolok szűken , de inkább mindenféle javításra van igény sajnos, az is csepegtetve. Két éve meg váltottam az elektronika csak a munkaidőm kb negyedét teszi ki megmaradt hobbinak. 98 az jó év volt nekem is, akkor építettem az első transzverteremet autóba 4 db Quaddal.
Hogy pontosan mikor épült az kérdéses mert a panelt 93 ban rajzoltam (rá van maratva), és kb 98-ig építettem vele erősítőket, aztán nagyobbakra lett igény.
Köszi! Innen építkeztem. http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_10289_6_ASC.html
Nincs egy kép róla? Nekem nem megy a videó.
Sziasztok szeretnem a velemenyt kerni epitetem egy Quad405 erostitot minden panelt en csinaltam es a trafot is en tekeretem at a doboz tesom muve hozza teszem szerintem nagyon kittet magaert.Anyit hozza fuznek,hogy amik benne vannak lemezek azok arnyekolas miat van benne.Nagyon szepen szol zaj mentes.
Jó lett gratula !
Ámbár a ledeknek tehettél volna foglalatot ,így elég "házi".
Korrekt kis gép lett
![]()
Gyári erősítőn hol láttál már LED-eknek foglalatot?
Koszonom szepen.
Kívülről nagyon jó lett. Belül lehetne rendezettebb, ha már ennyi energiát fektettél bele. Az a hatalmas ventilátor kell rá? Gratulálok hozzá!
![]()
Azért egy ilyen nem mutat rosszul!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |