Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Lapozás: OK   64 / 213
(#) janikukac válasza janikukac hozzászólására (») Feb 10, 2012 /

Közben kimesterkedtem, kinyomtattam, mérethelyes. Tehát felrakom, ha kell valakinek, ez a SOT-157 makrója..

Üdv!

SOT-157.LMK

(#) Davidd válasza erdgab hozzászólására (») Feb 10, 2012 /

Udv!Koszonom eszreveteleidet,javitok hibaimon.Ez annak az eredmenye hogy minel kisebbre akartam.Az L idomjaim mar megvannak.Egyebkent mekkora melegedesre szamithatok?[tudom h a felvett teljesitmeny hatarozza meg]Korulbelul olyan 250 w fele?
Megegyszer koszonom.
(#) Edek hozzászólása Feb 11, 2012 /

Üdv, makrót keresnék a következő greatz hídhoz, esetleg ha valaki ki tudna segíteni azt megköszönöm.Bővebben: Link
(#) brato válasza Edek hozzászólására (») Feb 11, 2012 /

Hagyjál ki 30x30 mm-es helyet ha a nyákra akarod felfogatni, nyákon nem nagyon érdemes vezetni az áramát mert az adatlap szerint 35A.
(#) Edek válasza brato hozzászólására (») Feb 11, 2012 /

Köszi közben rájöttem hogy nem érdemes, bár már valahol láttam nyákot amire volt ilyen tervezve de nem találtam, de átkötés nélkül nem lehet megoldani, na meg az áramok miatt sem, végfok tápjára akartam volna rakni de inkább vezetékelem, de azért köszi.
(#) niedziela válasza brato hozzászólására (») Feb 11, 2012 /

Idézet:
„nyákon nem nagyon érdemes vezetni az áramát mert az adatlap szerint 35A.”

És 1000V -ot sem jó a nyákon vezetni,bár nem gondolnám, hogy 35A lesz a terhelés
(#) alphaholdbázis hozzászólása Feb 20, 2012 /

Sziasztok!
Win7 alatt nem igazán működik a program.
Ez másnál is így van, volt?
(#) gerenk válasza alphaholdbázis hozzászólására (») Feb 20, 2012 /

Win7 alatt használom a magyarított 5.0 változatot, a beállítások menüpont kivételével jól működik.
(#) vicsys válasza alphaholdbázis hozzászólására (») Feb 21, 2012 /

Nálam is jól megy az eredeti változat. Szerintem a hiba nálad van...
(#) Dániel X hozzászólása Márc 3, 2012 /

Üdv!
2 oldalas nyáknál hogyan oldható meg hogy a furat szerelt alkatrészek lábai körül ne legyen réz.
Mint ezen a képen.
(#) kokozo válasza Dániel X hozzászólására (») Márc 3, 2012 /

Szia! Leraksz minden alkatrészt minden oldalra.
(#) Dániel X válasza kokozo hozzászólására (») Márc 3, 2012 /

Üdv!

Köszönöm a választ, tényleg ez a megoldás.
(#) peter1995 hozzászólása Márc 5, 2012 /

Helló. Kellene eg olyan rajz amibe van multiwat 15 makro, hogy ki tudjam menteni magamnak.
(#) sprofan válasza peter1995 hozzászólására (») Márc 7, 2012 /

Van készen is.
(#) morgo válasza gerenk hozzászólására (») Márc 7, 2012 /

Szia!
A beállításokat úgy tudod módosítani, hogy a SprintLayout mappájába bemásolod az eredeti "layout50.exe" fájlt, majd a sprache.ini-ben (notepad) módosítod az értéket 1-re. Ezután elindítod az eredteti exét, és elvégzed a beállításokat. Bezárod a progit, a sprache.ini-ben visszaállítod az értéket 0-ra, majd mehet a magyarított SpintLayout.
Igaz hogy XP-ben, de én így csinálom. Egy próbát talán megér win7-ben is.
(#) gerenk válasza morgo hozzászólására (») Márc 7, 2012 /

Köszönöm hogy megmutattad hogyan tudom a beállításokat módosítani.
Ritkán van szükségem változtatásra, általában megfelel a magyarított verzió beállítása, ha mégis az eredeti változatot használtam.
(#) janikukac hozzászólása Márc 8, 2012 /

Jó estét!

Alkotó kollégától szeretném kérdezni, hogy milyen verziójú Sprint Layoutot használ, mert nagyon tetszenek a forrszemei, stb.. ?!

Üdv!
(#) Alkotó válasza janikukac hozzászólására (») Márc 8, 2012 /

Már a kezdetektől ilyen "típusú" alkatrészeket definiálok magamnak, tehát ez nem függ a verziótól.
Egyébként mellékeltem a jelenlegi verziót, de ismét hangsúlyozom, ez független az átgondolt alkatrész-definiálástól.

verzió.PNG

(#) janikukac válasza Alkotó hozzászólására (») Márc 9, 2012 /

Koszonom szepen!
(#) mc-4 hozzászólása Márc 19, 2012 /

Sziasztok!

Tud nekem valaki oktal csőfoglalat LMK.-t küldeni, meg egy kis instrukciót hova kell bemásolni?
Köszönöm szépen!
(#) CHZ válasza mc-4 hozzászólására (») Márc 19, 2012 /

Én ezeket használom.
(#) mc-4 válasza CHZ hozzászólására (») Márc 20, 2012 /

Szia!
Köszönöm szépen!
(#) pjg hozzászólása Márc 20, 2012 /

Azt szeretném megkérdezni, hogy csinálok egy területet, azt be lehet raszterozni. Ha bekapcsolom a Gnd területet, azt nem lehet beraszterozni?
Ti hogyan csináljátok?
(#) koncsik03 hozzászólása Márc 20, 2012 /

Üdv!
Az alábbi mellékletben van egy átkötés.Azt hogy lehetne eltüntetni?

JLH.lay

(#) vicsys válasza koncsik03 hozzászólására (») Márc 20, 2012 /

Kiválasztod az auto routert és rákattintasz. Ha ki van jelölve, már delete gombbal törölhető.

jlh2.lay

(#) Alkotó válasza koncsik03 hozzászólására (») Márc 20, 2012 /

Lehet én félreértettem a kérdést, de esetleg így is eltüntethető.
Szokatlanul kicsi ellenállásokat terveztél. Létezik ilyen is, de egy végfokozatba szerencsésebb minimum 4 raszteres lábtávban gondolkodni. Nálad ez csak 3 raszter, ami elég kritikus.

pl így.PNG

(#) koncsik03 válasza Alkotó hozzászólására (») Márc 21, 2012 /

Igazából én ezt a tervet csak kaptam,és nem én készítettem.
(#) storm válasza Alkotó hozzászólására (») Márc 22, 2012 /

Ezt a tervet én csináltam elég régen. Az ellenállások makrói 1/4W-os ellenállásokhoz valók, tökéletesen illeszkednek a helyükre, az átkötés pedig azért került oda, mert vastag vezetéknek nem akartam 2mm-es vagy nagyobb lyukat fúrni, így egy vastagabb átkötésre forrasztottam rá a vezetéket.
(#) mazso1988 hozzászólása Márc 23, 2012 /

Sziasztok

Szeretném megkérdezni, hogy nem lenne véletlenül valakinek TDA7294 Ic-hez makrója?
(#) morgo válasza mazso1988 hozzászólására (») Márc 23, 2012 /

Talán ez jó lesz...
Következő: »»   64 / 213
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem