Fórum témák
» Több friss téma |
Olyan kérdésem van, hogy TIL311 ic-je valakinek van olcsón elfekvőben? Kemény kettő darab kellene! :hide:
Szia!
Találtam telectro fórumtárs weboldalán. Vele vedd fel a kapcsolatot, hogy mennyire olcsó az ár, azt nem tudom.
Köszönöm válaszod, láttam ezt az oldalt is. Majd mérlegelek ezügyben még.
Hello!
Szétszedtem és szerintem megvan a hiba az egész jack aljzat 1mm es mozgása van szerintem elöregedtek a forrasztások mikor megmozgattam egyből rájöttem hogy itt a bibi
Íme a Ludas Mikor lekaptam a fedelet szinte a csak a " jó Isten" Tartotta a helyén az aljzatot szinte az összes
forszemről lejött egy gyors forrasztás és remélem rendbe jön!
Működik csak 6 lába volt az aljzatnak gyorsan megforrasztottam és kész is
Ezeknek a képeknek nem sok értelmük volt, úgyhogy töröltem őket. (Annyira életlenek voltak, hogy semmi nem látszott belőlük.)
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani boltot, webáruházat, ahol pákához lehet vezetéket kapni? 4eres, kb 5mm2 /db.
Szia! Én tűzjelző (riasztó) vezetéket használtam (a lágyabbat), szinte minden drót-árus boltban van, de ezeket a rendszereket annyiszor variálják, hogy ha körül nézel, valahol éppen bontják (és elhajigálják) a vezetéket.
Bár 4 eres 5mm2/ér (4 x 50A) elég ritka!
Auuu!
Bocs, 0,5...
Sziasztok!
Kábel harisnyát szeretnék vásárolni, tudtok olyan helyet, ahol beszerezhető? Vagy esetleg hogy fordítják angolra? Üdv!
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hol kapható a vezeték végére krimpelhető tüske sor képet is teszek fel.
Mivel nem tudok
És valami magyar üzletbe nem árulnak ?
Szerintem nézd meg itt:Bővebben: Link Sokféle van nekik. Vigyél mintát aztán keresnek.
Feldobtam a témát a HAStore topikban, merthogy nekem is kell még. Mennyi kellene?
Üdvözlet mindenkinek!
5 mm-es szivacslemezt keresek, fekete, v szürke színben. Sajnos 10 mm-es méret az alsó határ, amivel találkoztam (kárpitoskellékek, stb.). Ha valaki tudna valami nyomot adni, kérem értesítsen. Előre is ezer köszönet.
nekem ár tól függöen 100db igaz 10 is elég de ha van ilyen lehetőség akkor már legyen itthon bármikor jól jön
Hello!
Debrecenben a Csokonai színház mellett a Hobby elektró bolt a He-store boltja? Kereshetem ott a HE-n kiszemelt IC-t?
Szerintem keresheted ott, de az nem ez a cég. Bővebben: Link
Lehet böngészni itt: Bővebben: Link Szerintem az általad kiszemelt a 8PK-2061 típus, vagy hasonló.
Én innen az SD9808N típust vettem meg, annak ellenére, hogy 58 db-os, sokszor találok olyan csavart, melyhez nincs benne csavarhúzó.
Szerintem nagyon vékony a nyele.
...és nagyon csúszós és törékeny. Megnézném, mikor egy jól meghúzott ph2-es csavart kitekersz vele! Normális csavarhúzóknak darabja kerül ennyibe.
Sziasztok!
Hol kapható 24V 50W Puskás pákabetét? Nem találok sehol. Megszűnt a cég? Igazából Weller pákába kellene, mert 12 rongyot kicsit sokallok az eredeti Weller-ért. Valami egyéb ötlet esetleg?
Szia! Szerintem *atera, vagy *icit. De a luki megint hirdet valami Weller-t kérdezd meg, hátha van neki valami elfekvőben.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |