Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A világtörténelem leghíresebb anyukái:
- Kolumbusz Kristóf anyja: "Nem érdekel mit fedeztél fel! Inkább tanulj meg írni!" - Michelangelo anyja: "Miért nem tudsz a falra firkálni, mint más normális gyerek?! Tudod te, milyen rohadt nehéz ezt az irkafirkát lemosni a plafonról?" - Napóleon anyja: "Jól van, ha nem a zubbonyodban rejtegeted a bizonyítványod, akkor mutasd a kezed!" - Abraham Lincoln anyja: "Már megint ez az idétlen cilinder? Miért nem tudsz te is egy baseball sapkát hordani, mint más, normális gyerek?" - Albert Einstein anyja: "Atyám, hogy nézel ki ezen a fényképen?! Nem tudtál volna valamit csinálni a hajaddal? Zselé, hajformázó hab, akármi?" - Thomas Alva Edison anyja: "Persze, hogy büszke vagyok rád, hogy feltaláltad a villanykörtét! De most kapcsold le, és nyomás aludni!" - Petőfi anyja: "Méghogy kardozni, háborúzni?! Menj inkább a féleszű haverjaiddal Ki nevet a végén-t játszani!" - Arkhimédész anyja: "Persze, fizika, mi?! Ha még egyszer kifröcskölöd a vizet a kádból, úgy szájbaváglak, hogy attól koldulsz!"
A nem ide tartozó (nem vicces, humoros, inkább politikai töltetű) hozzászólásokat kivettem. Maradjunk a témánál!
Köszönöm.
Már bocsáss meg, de L et. és St et. volt annyira vicces az RT címlapján, mint a fenti - nem is tudom, hogy nevezzem, - na jó, -viccek... Pláne St. et. Lenin sapkában!
Igenis kérem, hogy tedd vissza!
Igen az. A feltett kép a Gramofon epizódban volt. Ebből a mesékből sok vicces képet fel lehetne tenni. Nekem megvan számítógépen az összes epizód. Nem mondok nagy titkot ha azt mondom, hogy sok találmányukat szabadalmaztatni kellene.
Ezek szerint én ismeretlen területen lakok.
Üdv! Balázs
A világ leg ergonomikusabban tervezet egyedi kivitelezésű billentyűzete
Pécs, Nagy Lajos Gimnázium
Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának előadására. A baranyai megyeszékhelyről az út -BUSSZAL- kb. 1-1.5 óra. Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap, és a szókimondó buszsofőrnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már természetesen nem érnek oda időben, csak mikor már javában folyik az előadás. Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, helyek fenntartva, mind a negyven ember (élén sofőrünkkel) megpróbálja laposkúszásban elfoglalni a székeket. Az előadásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbúváló Dózsa így kiált fel: "Hol késtetek, Parasztok?" Mire hősünk, magára véve a felszólítást, így vág vissza: "Hát, paraszt az anyád, lerobbant a buszunk, Te köcsög!!!"
Ezt sokfelé hallottam már az országban, mindenhol "eredetiként" ...
Steve
Az se rossz. Én a térkép szerint a Barbár törzsek és a tanya közti területen van lakhelyem.
Erre csak ez az idézet ad pontos választ:
"Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." /Petőfi Sándor/
Akkor még egy pont a pécsi gimnáziumnak. Lehet, hogy mégis velük történt.
Én meg az alvilágba, csak a határ túlsó oldalán, 30km-re.
Azt nem mondtam, én hallottam már az előadásra igyekező TSZ-dolgozókkal is a történetet.
Nagyon nagyon kicsi a kerítés ezeknél....
Mi van, ha 13 -at üt az óra? (Sürgősen el kell vinni megjavíttatni...)
Egy munkanélküli jelentkezett a Microsofthoz, takarítói állásra.
A HR-es behívta, elbeszélgetett vele, és tesztelte: söpörje fel a padlót, és utána azt mondta: - Ok, felveszlek, add meg az e-mail címedet, és elküldöm neked a megfelelő formanyomtatványokat, és a munkakezdés dátumát. A munkanélküli reménytelenül elmondja neki, hogy nincs számítógépe, és e-mail címe sem. A HR-es azt válaszolja, hogy akkor sajnálja, de mivel nincs e-mail címe, virtuálisan nem is létezik, és ha nem létezik, nem tudja felvenni. A munkanélküli kijön, nem tudja, mihez kezdjen összesen, 10 dollárral a zsebében. Elhatározza, hogy bemegy egy boltba, és vesz a maradék pénzén egy láda paradicsomot, és háztól házra jár, kínálja a paradicsomot, és két órán belül megduplázza a tőkéjét. Ismét vesz paradicsomot, ismét házaknál adja el, és így a végén 60 dollárja van. Ekkor realizálja, hogy pénzt ezen a módon is kereshet, és ettől kezdve minden nap kora reggeltől késő estig így keres pénzt, megtriplázva, négyszerezve minden nap a pénzét. Pár héttel később vesz egy szekeret, majd egy kamiont, majd egy kis flotta házhoz szállító kamiont. 5 év elteltével a hajdani munkanélküli az USA legnagyobb élelmiszer kereskedelmi láncának tulajdonosa. Gondol ezért a családja jövőjére, és elhatározza, hogy életbiztosítást köt. Felhív egy biztosítási ügynököt, választ egyfajta biztosítást, és amikor a beszélgetés befejeződik, az ügynök megkérdezi, milyen e-mail címre küldheti az ajánlatát. A férfi azt válaszolja, nincs e-mail címe. Furcsa, válaszolja a biztosítási ügynök, nincs e-mail címe, és mégis mennyi mindent elért, vajon mi mindenre vitte volna, ha lett volna e-mail címe? A férfi gondolkodik, majd azt válaszolja: takarító lennék a Microsoftnál. Tanulság: ha van e-mail címed, valószínűleg közelebb vagy a takarítóhoz, mint a milliárdoshoz... |
Bejelentkezés
Hirdetés |