Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Az LCD vezérléshez mikrokontroller kell, arra pedig neked kell a programot megírni.
Szia!
Nagyon szépen közsönöm a Link-et, sajnos nem tudtam letölteni, mert vannak olyan kapcsolások amelyeknél nem jelenik meg a "Get Manual", lehet azért mert nem vagyok regisztrált tag, de szerencsére gerenk felrakta az oldalra.
Szia!
Köszönöm szépen, nagyon nagy segítséget nyújt az eredeti szervíz könyv.
Reg nélkül is megjelenik, csak frissíteni kell az oldalt, esetleg többször is. Én is belépés nélkül szoktam letölteni innen és valóban néha többszöri nekifutásra jön be a Get Manual.
Sziasztok!
Philips FW335 -ös hifihez hol találok szervízkönyvet? Nem működik a CD része, kedves gazdája elverte gumikalapáccsal :nemtudom:
Hellosztok egy ic hez keresek kapcsolási rajzot STK2139 .
Itt egy pdf hozzá Bővebben: Link
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy kellene egy szabászgéphez egy útmérőt készíteni de nem találok semmilyen elkészíthető kapcsolási rajzot. vagy lehet, hogy nincs is? Azért írtam ide hátha tudtok segíteni. köszönöm. Elvárások kijelzés led kijelzővel, tizedes pontosság /kb/, 5 digit, lehetőleg pic vagy AVR. Előre is köszönöm.
De a pdf be ott más ic számot ír vagy mind1 ?
Hello!
Egy megfelelő inkrementális encoder-t kell beszerezned, amely a mérőkerék átmérőjével biztosítja a 0,1mm felbontást. Aztán programozni mint itt. üdv! proli007
Köszönöm szépen majd tanulmányozom!
Az 5. oldalon szerepel pont a te típusod. Azért voltam ilyen szűkszavú, mert kilőttem a PS2-t hardveresen a gépemből egy fejlesztés során és csak egy USB-s egerem maradt...
Sziasztok!
Bdv 1085-ös akkutöltőhöz keresek kapcsolási rajzot! Tud valaki segíteni?
Tudna valaki kapcsolási rajzot küldeni hozzá.?Előre is köszi Tabó71
Ezért nem kellett volna új témát nyitni: Bővebben: Link
Sziasztok.
Van egy Sony HCD-C20 Compact Disc Deck Recevier nevű Hifim. Sehol nem találtam használható kapcsolási rajzot. Gyanítom a trafó halt meg de műszer nélkül csak tapogatózok. Nincs a nyákra írva hogy hány V megy a trafóból a gépbe. Igy nem tudom cserélni...... A trafó az egy FEDEREAL 420C664195 beépített olvadó biztosítékkal. Viszont nem találtam meg a biztit mert egyéb égés vagy szag nincs a trafón ezért gondoltam az szált el. Köszönöm.
Hali. Kaptam egy SCHNEIDER SPP 95 nevezetű hifi készüléket melynek valami baja van. Ma már beizzítottam és ment is de egy ellenállás nagyon melegszik. Valakinek esetleg nincsen meg a service manual vagy egy kapcsolási rajz a tápegységéről?
A segítségeteket előre is köszönöm.
Disel autó lefújó szelep vezérlő elektronika kapcsolási rajzát keresem .
Hali! Engem érdekelne valami olyan, ami pl. LED-et villogtat, (kapcsolási rajz) rotációs lámpába, azaz villogóba.
Köszönöm. Így azért kulturáltabb, nemdebár? Frankye
Hali!
Én még nagyon kezdő vagyok az elektronikában. Ahhoz, hogy jobban belemélyedjek a BUSCH Experimentier-System 4000 kísérletező rendszert használom. Van valakinek tapasztalata ezzel és esetleg plusz kapcsolási rajzai hozzá? Előre is köszi.
Sziasztok!
Egy Technics SU-V55A erősítő került hozzam javításra ,kapcsolási rajzra lenne szükségem.Lehet ,hogy mar a hibáját is megtaláltam (R436 elégve) de nem ismerem az érteket. Üdv MFeri
Szia!
Várd meg, amíg alul a "processing" helyén megjelenik a "Get manual", majd kattints rá. Bővebben: Link
Szia .
Nekem megvan !
Sziasztok.
Blaupunkt Travelpilot DX-R52 autórádió kapcsolási rajzát keresem. A segítséget előre köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |