Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Haat... nem sokat. Ugy 2-3 k$/ho. De komolyabban, ugy sikerult hogy otthon egyedul maradtam 1999-ben es a melo is gyengusz volt, viszont itt kerestek egy elektromos emberket jatekgep gyartashoz es szervizeleshez. Hat itt maradtam. Otthon a gyerekek mar nagyok, nem kell nekik pelenkat venni. Amugyis ez az orok tavasz orszaga. Nem kell telikabatra es bundas csizmara kolteni. Ja es a lanyok is szepek.
Megértelek!Bocs a kivancsiságért,de a barátaim nagy része a 90-es évek háborúi alatt szétszóródtak Kanadától Ausztráliáig.
A kornyek megfelel?
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Ha már a tavaszt említed... Az elmúlt két hétvégén mi is kiruccantunk a hegyekbe kicsit kirándulni. Kb egy hónap múlva lesz egy uszkve 80-100 km-es túra, aminek mi (családom) leszünk a vezetői, s elmentünk bejárni az utat. A fele még hátra van, azt ezen a hétvégén járjuk majd be.
Egy kis videó kedvcsinálónak: Esztergom - Süttő
Bocsánat, ezt nem bírom szó nélkül megállni, azt mondod hogy nem sokat, 2-3 ezer dollár havonta... Hát akkor barátom tényleg igen rég jártál itthon, ha neked az nem sok
Jo ez en vagyok mint elektromernok. Az atlag kereset itt azert 3-400 $. Abbol megelni eleg nehez. Meg hozza, hogy egy napszam 5-6 $. Persze hozza kell tenni hogy itt az analfabetak aranya 70-80 %. A tudok is igen alacsony szinvonaluak. Jarnak hozzam egyetemistak projektek befejezesehez. Elkezdeni sem tudjak. Az utolso evesek tudasa sokszor nem eri el az otthoni gimnazista, szakmunkastanulo szintjet.
Biztos finom volt a színe nagyon szép, magyaros.
Csorog a nyálam mert imádom a tehén pörköltet főleg lábszárból
Nagyon finomra sikerult. Egyeduli problema, hogy itt nem lehet beszerezni bogracsot. Az meg lenditene egy kicsit rajta.
Magam részéről inkább gyalog kirándulok. Nem szeretem, ha mindent összeautózunk. Elég az a füstölgés is ami a közúton van.
Megértelek, hisz mi a térség legforgalmasabb fűútja mellett, ráadásul a buszmegállónál lakunk. Az összes pesti, meg környékbeli busz itt pöfög előttünk. A hegymászás, montizás, (régebben barlangászás) is a legkedveltebb szabadtéri időtöltés nekem (nekünk).
Az OffRoad-ozás nem arról szól nálunk, illetve a klubunkban, hogy beszállunk az autókba, és irány neki a háborítatlan természetnek, azt ki sem szállunk a kocsiból. A mi útjaink ipari létesítmények mellett, külszíni bányákon, elhagyott helyeken, szántóföldeken, fakitermelő telepeken át vezet. Ahol pedig átkelünk az erdőn, ott kizárólag az erdészettel egyeztetett, s engedélyeztetett, ő általuk is naponta használt útvonalakon megyünk. Ráadásul mi mindannyian jóval kevesebbet füstölgünk, mint az a bácsika, aki naponta ott pöfög el a forgalomból kivont füstokádó tragacsával, hogy kijárjon a telekre. Az útjaink során nagyon sokszor megállunk. Ilyenkor egy röpke focimeccset lezavarunk, vagy épp tábortűzön készített finomságokat falatozunk ilyen kilátás mellett, 800 méteres magasságokban.
Megértem én ezt. De ezek a járművek terepen azért elégetik azt a tízen húszon liter üzemanyagot. Persze van aki meg kis repülővel hobbizik ahhoz képest semmiség.
Azon gondolkozom, hogy kellene nyitni egy nyelvészkedős topic-ot. Nem pontosan ilyesmire gondoltam, hanem inkább néha nekem is van gondom pár német és/vagy angol szakmai kifejezéssel...
Egy kis érdekesség, a világból:Bővebben: Link
Igaz erdemben nem tudom milyen is az a meki hamburger, mert amikor egyszer veletlenul vettem az elso harapas utan belevagtam a kukaba. Szoval ennyi penzert lehet azert kajat is venni. Raadasul az a hus(nak mondott valami) kb 30-40 % szojat tartalmaz. Valahol a neten volt egy sorozat kep, ahol a fotos csaj vett egy hamburgert es krumplit a mekibol, majd berakta egy edenybe. Naponta keszitett fotot rola. 6 honap utan meg nem rohadt meg semmi. Szinte ugyanolyan volt mint amikor megvette, csak egy kicsit osszeszaradt.
Jo etvagyat
Én ezt másképp láttam. A krumplin kívül minden megszőrösödött. Bővebben: Link
Nem film volt, hanem egy kepsorozat. A 6 honap utan a huspogacsa meg szinte olyan volt mint amikor megvette.
Ja a videot nem tudtam megnezni.
Bocs, javítottam a linket, így már mennie kell.
Hát... így nem is fog megromlani. Ha szabad levegőn hagyta, akkor minden simán kiszárad. A rothadáshoz, lebomláshoz nedvesség kell. A krumpli és zsemle pár nap alatt elveszti a nedvességét. A hús kb. 2 hét alatt. De mivel ez szójával dúsított, így annyi sem kell. Az afriki bennszülöttek is sima szárítással tartósítanak. Ez a fotósorozat nem ér semmit, csak egy lázító valami. Ha akarom, a nagymama igazi hambiját is kiszáríthatnám így. Ja, és a video sem bizonyít semmit.
Az ételek egészségessége nem azon múlik, hogy megrohad-e, vagy sem. Minden a körülményeken múlik. Az egyik teszten megrohadt, a másikon nem. Akkor most mi van?
Bocs de a film ellentmond ennek. De vegulis ki kell probalni. Veszel egy hamburgert a mekitol es felrakod a szereny tetejere. Majd 1-2 het utan megnezed milyen.
Itt a szervizben kipróbáltuk még tavaly. Két hónapig volt egy hamburger az iroda ablakban. Semmi egyéb baja nem történt, mint hogy kopogós lett a zsemle és egy kicsit sötétebb barna a "hús". Fotókat nem csináltam róla, de aki nem hiszi járjon utána.
A férfi nép azzal dicsekszik, hogy ki, mikor, kivel és hányszor. Na nekem az első tegnap adatott meg 24 éves fejjel.
Megmondtam én már az év elején ("néhány kiválasztottnak", akivel tartom a kapcsolatot), hogy ez a 2012 nem a világvége éve lesz, és nem is lesz rossz év (csak valakiknek, esetleg). Hát itt a példa, ami alátámasztja ezt.
Bíztam benne, hogy én leszek az első, aki zöld pacsit nyom...
szerk.: És az enyémet nem is számolja!
De számolja, csak be kell kapcsolnod a Java-t a böngésződben, vagy üríteni a cache-t, mind a böngészőben, mind pedig a Java-ét. Csak utána rányomni. :yes:
Köbi, Te tapasztalt róka. :beka3:
Ez most az amire gondolok
Ha igen, őőőő... De, hogy még nyilvánosan be is jelented [off] Ne érts félre nem akarlak bántani! Nem vagy mindennapi figura
[OFF] Szerintem se.. Azért ennyire személyes dolgokat én nem írnék ki személy szerint.
Neeem....
Na vald be te, hogyan gondolog? Mikor? Vagy már más szemmel nézed a világot? |
Bejelentkezés
Hirdetés |