Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1833 / 3601
(#) vilmosd válasza AZA hozzászólására (») Márc 26, 2012 /

Haat... nem sokat. Ugy 2-3 k$/ho. De komolyabban, ugy sikerult hogy otthon egyedul maradtam 1999-ben es a melo is gyengusz volt, viszont itt kerestek egy elektromos emberket jatekgep gyartashoz es szervizeleshez. Hat itt maradtam. Otthon a gyerekek mar nagyok, nem kell nekik pelenkat venni. Amugyis ez az orok tavasz orszaga. Nem kell telikabatra es bundas csizmara kolteni. Ja es a lanyok is szepek.
(#) AZA válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 26, 2012 /

Megértelek!Bocs a kivancsiságért,de a barátaim nagy része a 90-es évek háborúi alatt szétszóródtak Kanadától Ausztráliáig.
(#) vilmosd válasza vicsys hozzászólására (») Márc 26, 2012 /

A kornyek megfelel?
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
(#) Action2K válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 26, 2012 /

Ha már a tavaszt említed... Az elmúlt két hétvégén mi is kiruccantunk a hegyekbe kicsit kirándulni. Kb egy hónap múlva lesz egy uszkve 80-100 km-es túra, aminek mi (családom) leszünk a vezetői, s elmentünk bejárni az utat. A fele még hátra van, azt ezen a hétvégén járjuk majd be.
Egy kis videó kedvcsinálónak: Esztergom - Süttő
(#) pepe091 válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 26, 2012 /

Bocsánat, ezt nem bírom szó nélkül megállni, azt mondod hogy nem sokat, 2-3 ezer dollár havonta... Hát akkor barátom tényleg igen rég jártál itthon, ha neked az nem sok
(#) vilmosd válasza pepe091 hozzászólására (») Márc 26, 2012 /

Jo ez en vagyok mint elektromernok. Az atlag kereset itt azert 3-400 $. Abbol megelni eleg nehez. Meg hozza, hogy egy napszam 5-6 $. Persze hozza kell tenni hogy itt az analfabetak aranya 70-80 %. A tudok is igen alacsony szinvonaluak. Jarnak hozzam egyetemistak projektek befejezesehez. Elkezdeni sem tudjak. Az utolso evesek tudasa sokszor nem eri el az otthoni gimnazista, szakmunkastanulo szintjet.
(#) nagy hoho válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 26, 2012 /

Biztos finom volt a színe nagyon szép, magyaros.
Csorog a nyálam mert imádom a tehén pörköltet főleg lábszárból
(#) vilmosd válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 26, 2012 /

Nagyon finomra sikerult. Egyeduli problema, hogy itt nem lehet beszerezni bogracsot. Az meg lenditene egy kicsit rajta.
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Magam részéről inkább gyalog kirándulok. Nem szeretem, ha mindent összeautózunk. Elég az a füstölgés is ami a közúton van.
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Megértelek, hisz mi a térség legforgalmasabb fűútja mellett, ráadásul a buszmegállónál lakunk. Az összes pesti, meg környékbeli busz itt pöfög előttünk. A hegymászás, montizás, (régebben barlangászás) is a legkedveltebb szabadtéri időtöltés nekem (nekünk).
Az OffRoad-ozás nem arról szól nálunk, illetve a klubunkban, hogy beszállunk az autókba, és irány neki a háborítatlan természetnek, azt ki sem szállunk a kocsiból.
A mi útjaink ipari létesítmények mellett, külszíni bányákon, elhagyott helyeken, szántóföldeken, fakitermelő telepeken át vezet. Ahol pedig átkelünk az erdőn, ott kizárólag az erdészettel egyeztetett, s engedélyeztetett, ő általuk is naponta használt útvonalakon megyünk. Ráadásul mi mindannyian jóval kevesebbet füstölgünk, mint az a bácsika, aki naponta ott pöfög el a forgalomból kivont füstokádó tragacsával, hogy kijárjon a telekre. Az útjaink során nagyon sokszor megállunk. Ilyenkor egy röpke focimeccset lezavarunk, vagy épp tábortűzön készített finomságokat falatozunk ilyen kilátás mellett, 800 méteres magasságokban.
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Megértem én ezt. De ezek a járművek terepen azért elégetik azt a tízen húszon liter üzemanyagot. Persze van aki meg kis repülővel hobbizik ahhoz képest semmiség.
(#) Gafly hozzászólása Márc 27, 2012 /

Azon gondolkozom, hogy kellene nyitni egy nyelvészkedős topic-ot. Nem pontosan ilyesmire gondoltam, hanem inkább néha nekem is van gondom pár német és/vagy angol szakmai kifejezéssel...
(#) zolika60 hozzászólása Márc 27, 2012 /

Egy kis érdekesség, a világból:Bővebben: Link
(#) vilmosd válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Igaz erdemben nem tudom milyen is az a meki hamburger, mert amikor egyszer veletlenul vettem az elso harapas utan belevagtam a kukaba. Szoval ennyi penzert lehet azert kajat is venni. Raadasul az a hus(nak mondott valami) kb 30-40 % szojat tartalmaz. Valahol a neten volt egy sorozat kep, ahol a fotos csaj vett egy hamburgert es krumplit a mekibol, majd berakta egy edenybe. Naponta keszitett fotot rola. 6 honap utan meg nem rohadt meg semmi. Szinte ugyanolyan volt mint amikor megvette, csak egy kicsit osszeszaradt.
Jo etvagyat
(#) Action2K válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Én ezt másképp láttam. A krumplin kívül minden megszőrösödött. Bővebben: Link
(#) vilmosd válasza Action2K hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Nem film volt, hanem egy kepsorozat. A 6 honap utan a huspogacsa meg szinte olyan volt mint amikor megvette.
Ja a videot nem tudtam megnezni.
(#) vilmosd válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Bocs, javítottam a linket, így már mennie kell.

Hát... így nem is fog megromlani. Ha szabad levegőn hagyta, akkor minden simán kiszárad. A rothadáshoz, lebomláshoz nedvesség kell. A krumpli és zsemle pár nap alatt elveszti a nedvességét. A hús kb. 2 hét alatt. De mivel ez szójával dúsított, így annyi sem kell. Az afriki bennszülöttek is sima szárítással tartósítanak. Ez a fotósorozat nem ér semmit, csak egy lázító valami. Ha akarom, a nagymama igazi hambiját is kiszáríthatnám így. Ja, és a video sem bizonyít semmit.
Az ételek egészségessége nem azon múlik, hogy megrohad-e, vagy sem. Minden a körülményeken múlik. Az egyik teszten megrohadt, a másikon nem. Akkor most mi van?
(#) vilmosd válasza Action2K hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Bocs de a film ellentmond ennek. De vegulis ki kell probalni. Veszel egy hamburgert a mekitol es felrakod a szereny tetejere. Majd 1-2 het utan megnezed milyen.
(#) zolika60 válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Itt a szervizben kipróbáltuk még tavaly. Két hónapig volt egy hamburger az iroda ablakban. Semmi egyéb baja nem történt, mint hogy kopogós lett a zsemle és egy kicsit sötétebb barna a "hús". Fotókat nem csináltam róla, de aki nem hiszi járjon utána.
(#) jani1987 hozzászólása Márc 27, 2012 / 2

A férfi nép azzal dicsekszik, hogy ki, mikor, kivel és hányszor. Na nekem az első tegnap adatott meg 24 éves fejjel.
(#) Norberto válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Megmondtam én már az év elején ("néhány kiválasztottnak", akivel tartom a kapcsolatot), hogy ez a 2012 nem a világvége éve lesz, és nem is lesz rossz év (csak valakiknek, esetleg). Hát itt a példa, ami alátámasztja ezt.
(#) zolee1209 válasza Norberto hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Bíztam benne, hogy én leszek az első, aki zöld pacsit nyom...

szerk.: És az enyémet nem is számolja!
(#) Norberto válasza zolee1209 hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

De számolja, csak be kell kapcsolnod a Java-t a böngésződben, vagy üríteni a cache-t, mind a böngészőben, mind pedig a Java-ét. Csak utána rányomni. :yes:
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Köbi, Te tapasztalt róka. :beka3:
(#) blackdog válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Ez most az amire gondolok
Ha igen, őőőő...
De, hogy még nyilvánosan be is jelented
[off]
Ne érts félre nem akarlak bántani! Nem vagy mindennapi figura
(#) janikukac válasza blackdog hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

[OFF] Szerintem se.. Azért ennyire személyes dolgokat én nem írnék ki személy szerint.
(#) blackdog válasza janikukac hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Neeem....
Na vald be te, hogyan gondolog? Mikor? Vagy már más szemmel nézed a világot?
(#) janikukac válasza blackdog hozzászólására (») Márc 27, 2012 /

Neeem, csak ez szerintem túl személyes dolog. Ettől eltekintve a druszámnak lehet jól esett, hogy elmesélte. Nekem is van, hogy valamit muszáj elmesélni itthon, mert úgy érzem, de van amit meg nem is akarok direkt.. :yes:
Következő: »»   1833 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem