Fórum témák
» Több friss téma |
Hello ujra!
Szoval megneztem a bemenetvalasztot.Nagyszeru!A TDA reszet meg is lehet csinalni ,ugy ahogy van,mondjuk en tapot maskeppen csinalnam,eleg oda 6-8V(7808),mert a TDA min fesz.-e 6V. AVR reszt en mas AVR -el csinalnam. Progit mindenkepp meg kell irni ra. Szerintem meg tul sok LED van rajta A FRONT es REAR kimenetek kozt mi a kulonbseg? Koszi!
A lépésszámítást az adatlap 10. oldalán található bitek beállításával lehet beállítani.
DE MOST LÁTOM VAZZ! nem mellékeltem a forráskódot jövő héten pótlom ezer bocs!
Az azt jelenti, hogy sztereo jeled van, de ezt a sztereo jelet két csatornára adod ki.
Front: első Rear: hátsó Értelmezésem szerint azért különbözteti meg mivel külön-kölön tudod szabályozni az "első" és "hátsó" kimenetek jelszintjét. (pl autóban való felhasználás)
Igen tudom hogy dB!
Csak nem volt vilagos,hogy hany lepesben csinalja. Tudom hogy nem erosit,nem jol fejeztem ki magam. Van forraskod?Hu, az nagyszeru! Idézet: „ami télleg PIC-es érdekel?” Ezt nem ertem... Idézet: „Front: első” Idézet: „Rear: hátsó” Ez nagyszeru! A kod binarisan van,vagy forras is van? RC5 ,vagy milyen infra dekodolassal dolgozik?
Ja lassan valtok
Idézet: „„ami télleg PIC-es érdekel? ”” Igen,erdekel,ezzel kapcsolatosan minden Udv.
Ez laza!
Van is egy 16F84-em itthon! Ez is tud hangszint? MIben volt csinalva a PCB?Nekem diptrace -em van;Miben lehet megnyitani?De az is jo ha TIF-bol tudok nyomtatni es pontos lesz.(?)
Elegge draga: TDA8421.
Maradok az AVR-esnel,vagy a szoftot at kell irnom masik TDA -ra. Kosz mindent! En lepek. Szia.
Hello!
nem tudja valaki megmondani, hogy a ds1669 melyik eagle libraryben van? Idézet: „ A digitális potmétert a műveleti erősítő negatív visszacsatoló ágába építed be. ” Erre gondoltal? [pic]http://uprog.tvn.hu/images/MCP_gain_amp.gif[/pic] De nem sok a 255 lepes? Mi a velemenyed?
Nem, én az invertálos kivitelre gondoltam. Két műveleti erősítő kell csatornánként hogy 0 fázisforgatás legyen. Az első csak egy viszonylag nagyobb impedanciás illesztő a második meg digitális potival kiegészített.
Fele ekkora felbontás is elég lenne, de örüljünk hogy ilyen sok lépcsős. Egy erősítőbe építettem már ilyen aktív potmétert (hagyományos potikkal)ha megtalálom a kapcsolási rajzát akkor beszkenelem és felrakom ide. Nincs benne semmi különleges.
Akkor az 4 IC sztereonal
"Nem tudom mit tegyek ,nem tudom hogy legyen.." Lattam egy Cirus Logic -ot,az jo lenne,csak +-5V kell neki,azt meg hogy lehet eloallitani 12V -bol,bonyolult?
Kozben meg ezeket talaltam:
--LM4946-- --LM4811-- Hatha jol jon valakinek.. En ezekhez nem jutok hozza...
Hogy hogyan lehet 12V-ból +-5V-ot előállítani azt megtalálod itt
Hali !
Itt a megígért forráskód! remélem a szerző nem fog haragudni
Koszi,meg is nezem mindjart!
Penge: Koszi a kodot!,nem hiszem,hogy megharagudna,hiszen nem kereskedelmi celra kell,es minden epito szellemu ember megosztja tudasat masokkal
hali
ha ezt irja win pic az azt jelenti hogy müködik azégető és olvassa a picet?tud valaki adni egy olyan hexet ami modjuk 1 ledet villogtat 20Mhzs a krisztályom és mind1 melyik lábon villog csak hogy lássam h. tényleg megy... köszi Info: Loading definitions for "PIC18F4550" from C:\Program Files\WinPic\devices.ini . Info: PIC18F452, added and tested by Eugenio Montefusco, 2006-07-12 Parsed "C:\Program Files\Microchip\MPLAB IDE\Device\PIC18F4550.dev" : found 114 bit combinations in 39 configuration bit groups . PIC18F: family='21'=4550, WriteLatch=32 bytes, EraseLatch=64 bytes . Initialising PIC-Programmer: Success. Testing: delay(500ms) took 0.50 seconds, timer_freq=3.5795 MHz ... ok Reading 0x3FFFFE - 0x3FFFFF ... Reading 0x300000 - 0x30001B ... Reading 0xF00000 - 0xF000FF ... Reading 0x000000 - 0x007FFF ... Reading PIC ok.
Sziasztok, leltem tegnap egy 2x 20W-os A osztályú erősítőt amit szeretnék meg építeni, és van hozzá egy élőfok amiben szerepel egy PIC vezérlő is, fel teszem ide a rajzot és az oldalt ahol meg lelhető ez a kapcsolás. A problémám az hogy eddig nem találtam meg a PIC vezérlőnek a hozzávaló programját, ugyanis az oldalon nem publikálják, vagy én nem voltam elég figyelmes, nos ebben szeretném ki kérni segítségeteket hogy milyen program is való abba a PIC-be hogy működjön tökéletesen. Segítségeteket köszönöm előre is. ITT AZ OLDAL.
Nincs azzal semmi gond. Ott vannak az elerhetosegek a masodik oldalon. 8.80 $ ez a kiadas.
Szevasz, én nem akarom meg venni hanem meg építeni, amúgy miék másik oldalon, nem linkelnéd be nekem légy szíves. Nekem a program a PIC-be kellene.
Közben leltem valamit, vannak le tölthető anyagok az oldalon, és meg leltem azt hiszem a PIC-nek a programját, de e felől meg kellene erősíteni, meg tudnátok nekem nézni hogy ez volna az a program ami nekem kell?.
A Te linked aljan van egy sor, hogy klikk a teljes cikkert. Na akkor jelenik meg, hogy 8.80$ befizetese utan elered a teljes kiadast. Gondolom benne van a PIC programja is. Amugy nem egy nagy wasistdas megirni egy ilyen programot. A Sirc protokollra millio PIC-es taviranyito keszult.
Nem néznéd meg nekem hogy az a program megyen bele a PIC-be?, amit az előző hozászolásomban tetem fel.
Nem tudom milyen programrol beszelsz. En sem tudok bemenni az oldalra mig be nem fizetem a zset.
Hát erről, simán meg nyitod és ott valami programnak ki néző számok meg betűk vannak. Én nem értek a programozáshoz sajnos de ha meg lenne a program akkor valahogy meg oldanám a dolgot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |