Fórum témák
» Több friss téma |
Nem boltban vettem, hanem a gitarshop.hu-n! olcsó volt azért vettem meg és gondoltam megcsinálom! De már kezdem azt gondolni hogy rossz vétel volt!
Hali!
Bp-en vagy környékén ismertek olyan boltot ami szombaton is nyitva tart? Az ember pont hétvégén ér rá bütykölni felháborító, hogy pont ilyenkor van zárva minden.
Volna egy kérdésem. A mozikban, színházakban a falra, padlóra rakott vonalvilágításnak mi a neve, és hol, mennyiért lehet beszerezni?
Így keresd: Link, de méregdrága a gyári, hacsak nem egy gazdag megrendelődnek lesz.
Sziasztok!
Torx T1, T3 csavarhúzót, vagy bitet hol lehetne értelmes áron beszerezni?
Ez az igen! Valami árat tudsz egyébként?
Torx T1, T3? Nem tudom ez milyen számozás. Én még 9-es méret alatt nem találkoztam torx kulccsal
A legolcsóbb egy ilyen bit készlet.
Nekem van T6-os, rendes csavarhúzóban is (Beta, valahol a Bosnyák környékén vettem egy Beta szaküzletben), meg van több bitkészletem is, azokban van még T4 meg T5 (ez Lux, szóval az Obiból kell legyen). De ennél kisebbet még nem láttam...
Most hogy mondod, a somogyis pro'sKit készletemben van T6-os! De létezik pl 5-ös is.
De ez alatt nem találtam.
Pedig van ilyen. Például: T2 nekem is van.
Egynek példa:Bővebben: Link
Ez a teljesen normális számozás. Mobiltelefonhoz kell, persze a T1, T3 mellett T6 is (de T5-től felfele van nekem).
És, hogy lásd kapható, amit keresek, itt egy táblázat. De már találtam is helyet, ahol lehet kapni, már csak egy barátságos árat kellene hozzá találnom
5000/m nem szívbajosak. :eek2:
Ja *, "kicsit" túl vannak árazva! (És még anyag se nagyon van benne.)
Segítséget kérnék:
AKAI CS-705D-hez keresek nyomógörgőt tartókonzollal együtt. Köszönöm előre is!
Nem látom a fenekét. Csavarral van összefogva? Szét lehet szedni? Ha csak a tengely törött, akkor talán lehet hozzá esztergálni egy újat.
Sziasztok, azt szeretném kérdezni , hogy változatos méretben, hol kaphatok kismennyiségű(tehát nem 100m) zománcozott rézdrótot, amit tekercselésre használhatnék, most nekem éppen 0,15mm -es zománcozott rézhuzal kellene.
Köszi!
Sziasztok hoztak hozzám javításra egy Yamaha TC511S -típusú kazettás decket keresnék hozzá ékszíj készletet mert megvannak nyúlva hol tudok ilyesmit beszerezni ?
Ha kör profilú, akkor O gyűrű álnéven keresd. Csapágy, barkács vagy autós boltban méret alapján.
Ha van a környékeden villanymotor tekercselő, akkor tőle vehetsz, vagy kaphatsz ajándékba.
Egészen lassú és viszonylag egyenletes forgó mozgást szeretnék előállítani (< 1 fordulat/perc). Ehhez keresnék szervomotort vagy hasonló, áttételművel összeépített motort. Tudtok ajánlani valamit? Merre kezdjek keresgélni?>
A hq és a sini kínálja a legnagyobb választékban a háztartási gépek alkatrészeit.
Gondolkoztam ezen a megoldáson csak nem tudom az eredeti méretet .
Melyik méretet? Szerintem a szükséges hosszot megsaccolja neked a tekercselő, de te is kiszámolhatod a menetszámból, meg a csévetest átmérőből.
Ki tudja, hol lehet a legolcsóbban, kültéri, vízmentes LED sort beszerezni?
Köszi, ezt én is tudom, csak az a gond hogy az elmebajon én nem tudok vásárolni. Aki meg tudott az ki lett zárva.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |