Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   193 / 439
(#) huangho válasza szamóca hozzászólására (») Jún 8, 2012 /

Nem boltban vettem, hanem a gitarshop.hu-n! olcsó volt azért vettem meg és gondoltam megcsinálom! De már kezdem azt gondolni hogy rossz vétel volt!
(#) voodoo hozzászólása Jún 9, 2012 /

Hali!

Bp-en vagy környékén ismertek olyan boltot ami szombaton is nyitva tart? Az ember pont hétvégén ér rá bütykölni felháborító, hogy pont ilyenkor van zárva minden.
(#) pinyó39 válasza voodoo hozzászólására (») Jún 9, 2012 /

Érd Gábor elektronika.
(#) szamóca hozzászólása Jún 9, 2012 /

Volna egy kérdésem. A mozikban, színházakban a falra, padlóra rakott vonalvilágításnak mi a neve, és hol, mennyiért lehet beszerezni?
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Jún 10, 2012 /

Így keresd: Link, de méregdrága a gyári, hacsak nem egy gazdag megrendelődnek lesz.
(#) bbb hozzászólása Jún 10, 2012 /

Sziasztok!

Torx T1, T3 csavarhúzót, vagy bitet hol lehetne értelmes áron beszerezni?
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Jún 10, 2012 /

Ez az igen! Valami árat tudsz egyébként?
(#) szamóca válasza bbb hozzászólására (») Jún 10, 2012 /

Torx T1, T3? Nem tudom ez milyen számozás. Én még 9-es méret alatt nem találkoztam torx kulccsal
A legolcsóbb egy ilyen bit készlet.
(#) _vl_ válasza szamóca hozzászólására (») Jún 10, 2012 /

Nekem van T6-os, rendes csavarhúzóban is (Beta, valahol a Bosnyák környékén vettem egy Beta szaküzletben), meg van több bitkészletem is, azokban van még T4 meg T5 (ez Lux, szóval az Obiból kell legyen). De ennél kisebbet még nem láttam...
(#) szamóca válasza _vl_ hozzászólására (») Jún 10, 2012 /

Most hogy mondod, a somogyis pro'sKit készletemben van T6-os! De létezik pl 5-ös is.
De ez alatt nem találtam.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 10, 2012 /

Pedig van ilyen. Például: T2 nekem is van.
(#) dudassandor1 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 10, 2012 /

Egynek példa:Bővebben: Link
(#) bbb válasza szamóca hozzászólására (») Jún 10, 2012 /

Ez a teljesen normális számozás. Mobiltelefonhoz kell, persze a T1, T3 mellett T6 is (de T5-től felfele van nekem).
És, hogy lásd kapható, amit keresek, itt egy táblázat. De már találtam is helyet, ahol lehet kapni, már csak egy barátságos árat kellene hozzá találnom
(#) szamóca válasza dudassandor1 hozzászólására (») Jún 10, 2012 /

5000/m nem szívbajosak. :eek2:
(#) dudassandor1 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 11, 2012 /

Ja *, "kicsit" túl vannak árazva! (És még anyag se nagyon van benne.)
(#) OFK hozzászólása Jún 11, 2012 /

Segítséget kérnék:
AKAI CS-705D-hez keresek nyomógörgőt tartókonzollal együtt.

Köszönöm előre is!
(#) Teaway válasza huangho hozzászólására (») Jún 11, 2012 /

Nem látom a fenekét. Csavarral van összefogva? Szét lehet szedni? Ha csak a tengely törött, akkor talán lehet hozzá esztergálni egy újat.
(#) silent15 hozzászólása Jún 11, 2012 /

Sziasztok, azt szeretném kérdezni , hogy változatos méretben, hol kaphatok kismennyiségű(tehát nem 100m) zománcozott rézdrótot, amit tekercselésre használhatnék, most nekem éppen 0,15mm -es zománcozott rézhuzal kellene.

Köszi!
(#) bakaruha hozzászólása Jún 11, 2012 /

Sziasztok hoztak hozzám javításra egy Yamaha TC511S -típusú kazettás decket keresnék hozzá ékszíj készletet mert megvannak nyúlva hol tudok ilyesmit beszerezni ?
(#) zolika60 válasza bakaruha hozzászólására (») Jún 11, 2012 /

Ha kör profilú, akkor O gyűrű álnéven keresd. Csapágy, barkács vagy autós boltban méret alapján.
(#) zolika60 válasza silent15 hozzászólására (») Jún 11, 2012 /

Ha van a környékeden villanymotor tekercselő, akkor tőle vehetsz, vagy kaphatsz ajándékba.
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Jún 11, 2012 /

Én szóltam!
(#) idlob hozzászólása Jún 12, 2012 /

Egészen lassú és viszonylag egyenletes forgó mozgást szeretnék előállítani (< 1 fordulat/perc). Ehhez keresnék szervomotort vagy hasonló, áttételművel összeépített motort. Tudtok ajánlani valamit? Merre kezdjek keresgélni?>
(#) qvasz2 válasza bakaruha hozzászólására (») Jún 12, 2012 /

A hq és a sini kínálja a legnagyobb választékban a háztartási gépek alkatrészeit.
(#) bakaruha válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 12, 2012 /

Gondolkoztam ezen a megoldáson csak nem tudom az eredeti méretet .
(#) zolika60 válasza bakaruha hozzászólására (») Jún 12, 2012 /

Melyik méretet? Szerintem a szükséges hosszot megsaccolja neked a tekercselő, de te is kiszámolhatod a menetszámból, meg a csévetest átmérőből.
(#) szamóca hozzászólása Jún 16, 2012 /

Ki tudja, hol lehet a legolcsóbban, kültéri, vízmentes LED sort beszerezni?
(#) nedudgi válasza szamóca hozzászólására (») Jún 16, 2012 /

eBay
Én innen vettem kétszer.
(#) szamóca válasza nedudgi hozzászólására (») Jún 16, 2012 /

Köszi, ezt én is tudom, csak az a gond hogy az elmebajon én nem tudok vásárolni. Aki meg tudott az ki lett zárva.
(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 16, 2012 /

Szerintem azért vagyunk páran itt az oldalon, akik szoktunk vásárolni ott. Én is rendeltem már fórumtársnak ebay-ről.
Következő: »»   193 / 439
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem