Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Töröld az eszközkezelőből a virtuális meghajtókat (Generic CD ROM), majd utána ismét állítsd be a szükséges vitauális meghajtó menyiséget (1,2,4,Xn).
Esetleg ne szórakozz vele sokat, töröld le a programot, és tedd fel újra.[OFF]
Szia!
Sikerült megoldanom, köszönöm a segítséget!
A telefonom időnként bekapcsol, a kijelzője világít kb 10 mp-ig majd kikapcsol. Olyan érzésem van mintha leakarnának hallgatni. Ilyenkor beleszólok, hogy kapd be a szomszédom lovának a f....t. Még nem válaszoltak.
Most néztem videót, hogy kell ingyen energiát előállítani. Nem is nehéz, házi körülmények között is kivitelezhető Bővebben: Link
Ügyes. Gondolom más dolga sincs. Azért lehet már a csontjaiban egy kisebb platina lelőhely.
Az ilyanekbe szerintem nem pazarolják . Egy kis mezei vas oszt' jóvan
Tegnap eső előtt kipróbáltam, hogy egy régi, de jó kamerás SE K800 telefon milyen képeket tud csinálni.
A csaj tv-je?
Ilyenért tutira megéri, ha valaki ért a TV-szereléshez. :eek2:
Kit érdekelne a TV nem ahhoz kell érteni.
De valahogy csak meg kell keresnie a csajnak, hogy hibás a TV-je, nem?
Aztán, ha már ott üldögél ilyen szerelésben a TV mellett, akkor úgyis ő lesz megszerelve a TV-készüllék helyett...
Elég csak elhíresztelni, hogy értesz hozzá.
Én is fotózgattam egy kicsit a kertben. Gyertek, tegyetek egy kis virtuális sétát nálam.
Fotoalbum
Ezt nem a TV hiba, mi lehet a baja? topikban kéne tárgyalni?
Csak nem eladtad a csajnak? Most meg ott vár mellette, hogy javítsd meg.
Lehet még garanciában kell megjavítani
Bocs de az a közmondás jutott eszembe a nyálcsorgatás közben. "Éhes disznó makkal álmodik"
De a harmadik javítás után, már "készülékcserét" kell eszközölni.
Köszi! Ez is egy hobbi. Kellemes kikapcsolódás, még ha néha jól el is fárad az ember tőle.
Néha szívesen kertészkednék én is, szégyen de falusi létemre nincs kertem. Nem csak nekem a szomszédoknak sem. 15cm termőföld után tiszta kavics van. A mellék épületek építésénél a betonhoz való kavicsot az udvarról szedettem ki. Ameddig a gép tudta szedni csak kavics volt. Zártkertet nem szeretnék venni ott sokan már kulcsra sem zárják az ajtót a présházakban. Legalább azt nem teszik tönkre.
Nekem van kertem, főleg veteményes. az asszony ténykedik benne leginkább, mert nekem nem sok időm van rá. Megtermelünk minden zöldséget ami kell. Egyrészt tudom mit eszem, másrészt nem kell egy csokor répáért vagy néhány paradicsomért a piacra menni. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |