Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Üdvözlök mindenkit. Már egy jó ideje regisztráltam a HE-ra, de ez az első hozzászólásom. Egy cikket írok éppen és szeretnék betenni Sprint Layout (.lay) fájlokat letölthetőként. Eddig csak az sikerült, hogy feltöltöttem az adatbázisba és ha megnyitom akkor kapok egy új lapot tele számomra ismeretlen karakterekkel, de ha lementem a gépemre és utána megnyitom a programmal, akkor működik. Én ezt úgy szeretném belinkelni, hogy rákattintva kapok egy kis ablakot, hogy le tudjam menteni. Ezt hogyan lehet megoldani? Próbáltam már HTML linkekkel, de nem ment. A válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Szerintem jó az úgy, úgy kell lementeni, hogy a hivatkozásra jobb klikk/hivatkozás mentése másként (vagy valami ilyesmi) és akkor kiválaszthatod, hogy hova mentsed. Jó cikkírást
Holnap nekem is küldhettek energiát, akkor kezdődik a Nagy Kínzás.
Ti már tudjátok a beosztást? Nekünk holnap reggel mondják el, hogy ki lesz hétfőn, kedden vagy szerdán.
Mikor lesz már vége a vizsgáknak? Már rég nyaralnotok kellene.
Én még holnap kezdem a nyári gyakorlatot.
Nálunk már június 5.-én kirakták. Azt mondták hogy nem a hivatalos, de nem valószínű hogy változni fog. Ez alapján kérem keddre az energiát.
Csütörtökön már nyaralhatok (legalábbis remélem). Nem lenne jó megbukni.
Ezek szerint.
Eléggé rossz időpontot kaptam. Kedd 13:00. Remélem addig enyhülni fog az idő.
Most nézegetem a tételeket, de már elegem van az egészből, úgyhogy már hagyom az egészet és majd csak lesz valami
Valaki tud olyan programot windows mobile-ra, amivel gps jel alapján tudja menteni a koordinátákat és a hozzá tartozó sebességértékeket?
Én is már unom. Jobb lenne már túl lenni rajta. 3 het minden álmodok valami hülyeséget. Ma kivételesen nem álmodtam semmit. Sikerült is aludnom 10 órát egyhuzamban.
Egy beszélgetés:
alien üzenete: most ezt halgatom: alien üzenete: Hilti feat. Black and Decker - When steel meets with concrete noname üzenete: ezmi? alien üzenete: industrial techno noname üzenete: you tubeon fent van? alien üzenete: nem hinném noname üzenete: torrentröl van? alien üzenete: fúrják a szomszédban a falat...
Nekem már nincs ilyenre gondom, 20.-án véget értek az érettségik.Csak az infóm lett négyes, a többi négy kötelezőm 80% fölötti
üdv: Müszi
Ilyen nincs. A hangya még az ebédembe is belemászott amíg kint daraboltam a nagy fát.
A másik: ha nem a saját szememmel látom el sem hiszem. Tegnap kint voltunk horgászni, és az egyik srác spicc botos szerelékére ráharapott a csuka. Csak a partnál szakadt el a zsinór és őkegyelme elment. Idézet: „A hangya még az ebédembe is belemászott amíg kint daraboltam a nagy fát.” Mert nem egyeztettétek a programot a darabolás előtt. Így azt hitte - joggal - hogy neki van kikészítve.
Pedig nem szóltam neki, hogy kész az ebéd.
Az Egri csillagok vagy 200 szor beleférnének.
Hát, ha mondjuk ez egy diplomamunka képekkel, táblázatokkal 200 oldalas, akkor nem is nagy. Ja és hivatkozásokkal.
Egyszerű text fájlról van szó, legfeljebb ami extra lehet benne az az unicode formátumú karakterek és semmi más így elég hatalmas lehet a fájl.
Most hogy anyám egy teljes hétre elment kirándulni, így egyedül vagyok itthon. A főzésen kívül semmilyen problémám nincs. Az egyetlen gondot az okozza, hogy holnapra megvan mit főzzek, de utána kérdőjel. Az egyszerűség érdekében kinél mi volt ma, vagy mi lesz holnap. Kellenek a tippek. Holnap bableves lesz túrós tésztával.
Nem lesz unalmas egy idő után?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |