Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ez milyen alkatrész-készülék?

Témaindító: csaby, idő: Dec 25, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   40 / 1179
(#) Fery válasza spkkill hozzászólására (») Szept 18, 2007 /

Próbálj meg valami használható fotót idetenni. Ez olyan homályos,akár Roosevelt elnök inggombja is lehet. Erről az életbe nem mondjuk meg,hogy mi ez.
(#) spkkill hozzászólása Szept 18, 2007 /

Sajna nem sikerül.Jobban a kép.A telóból kihagyták a közeli képes kis virágos funkciót és csináltam vagy száz képet de egyik se az igazi.Meg kell várnom a hétvégét mikor hazajön a hugom és hazahozza a fényképezőgépet.

Azért rajzoltam egy képet hátha valaki rájön mi is ez az objektum.

névtelen.jpg

(#) Fery válasza spkkill hozzászólására (») Szept 18, 2007 /

Szerintem ez valami hőpatron ami arra hivatott,hogy vagy túlmelegedés ellen védje a gépet, vagy ő kapcsolgatja a ventillátort.
(#) spkkill válasza Fery hozzászólására (») Szept 18, 2007 /

És honnan fogok én ilyet venni?
(#) huba válasza spkkill hozzászólására (») Szept 18, 2007 /

ez egy régebii kivitelü, hütöbordára szerelhetö termisztor. Szal hömérséklet függvényében változik az ellenállása
(#) spkkill válasza huba hozzászólására (») Szept 18, 2007 /

Már megtaláltam egy régi könyvben.6kohm-os PTC-ről van szó.Azért köszi a segítséget.Kipattintottam a belsejét és úgy néz ki vissza lehet forrasztani rá a vezetéket.
(#) Frankye válasza spkkill hozzászólására (») Szept 18, 2007 /

Örülök, hogy azért végülis sikerült segíteni!
(#) brejti hozzászólása Szept 18, 2007 /

Helló!

Egy kis segítségre lenne szükségem. A mellékelt képen lévő IC-k egy Lexmark E120n lézernyomtató tonerből valók. Ezeknek keresem az adatlapját, vagy a helyettesítő típusát.

Előre is köszi
brejti

kép2.JPG

(#) Medve válasza brejti hozzászólására (») Szept 18, 2007 /

Hajjaj...ezt ki kell egészíteni a betűvel. Találgathatsz is, de ha sikerülne megszerezni a kapcs.rajzát, azon valszeg rajta lesz a teljes neve.
(#) lgyk válasza brejti hozzászólására (») Szept 18, 2007 /

Nekem Lexmark E120 van, annak a tonerkazettáján ilyen IC van (lsd. kép). Sokáig kerestem a pontos típusát, de sehol nem találtam.

Van néhány alkatrész, amiről nem tudom eldönteni, hogy micsodák. Ha valaki fel tudna világosítani, megköszönném!
(#) nandras válasza lgyk hozzászólására (») Szept 18, 2007 /

itt keresgélj. a többségét a cuccoknak megtalálod, és a teljes adatlapot le tudod tölteni PDF- ben!alkatrészkatalógus
(#) brejti válasza Medve hozzászólására (») Szept 19, 2007 /

Helló!

Találgatni éppenséggel már találgattam. Én azt gyanítom, hogy ez egy 1-wire EEPROM memória.
A kapcsolási rajz szinte kizárt, hogy fennt legyen a neten.
Azért kellene az adatlapja, mert szeretném kiolvasni a tartalmát. Ehhez viszont kellene a protokoll, meg az adatáttviteli sebesség.

brejti
(#) csabee hozzászólása Szept 20, 2007 /

Üdv mindenkinek!!!
Lenne egy kérdésem!!! :
Megtudná nekem mondani valaki hogy mi lehet ennek az IC-nek a helyettese
Egy gyári VW cd-s rádionak a végfoka de nem tudom beazonosítani sehol
Esetleg ha tudna valaki tippet adni azt nagyon megköszönném
EZ A TIPUSSZÁMA(vwz4z5f1127894)
A (DELCO ELECTRONICS) gyártja
Kép1 az kiszedett ic a másik, amit találtam
Segítségeteket előre is köszönöm
(#) Norberto válasza csabee hozzászólására (») Szept 20, 2007 /

Ránézésre kb. TDA7384-es típus :yes:

Ne vedd készpénznek, de én nagyon úgy sejtem, hogy az jó lenne helyette...
(#) csabee válasza Norberto hozzászólására (») Szept 20, 2007 /

köszi a gyors választ
tippem az nekem is van, azért is küldtem az xls-t
azért csak jólenne megfejteni az eredeti jelentését, nem
(#) vtsoftware hozzászólása Szept 21, 2007 /

Helló

Van egy Sharp LH52258AD-20 címkéjű ICm ahogy az adatlapját néztem és ha jól néztem akkor ez egy "Static RAM".

Valaki tudja mire jó ez?
Vagy milyen kapcsolásokban lehet használni.

Köszönöm
(#) drtapfesz hozzászólása Szept 21, 2007 /

Hali. Lenne egy problémám. Van egy DIP8 as tokozású IC-m Két sorba van leírva a tipusa . A 2211 alsósor : 0152 . Nem találtam róla semmit sajnos , pedig fontos lenne . Egy autós erősítőbe Fet meghajtót (TC4420) hajt meg
(#) vtsoftware válasza drtapfesz hozzászólására (») Szept 21, 2007 /

lehet nem ezt keresed:
PDF

Erre valaki?
(#) Medve válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 21, 2007 /

Hello, a statikus RAM-ban az a jó, hogy nem kell folyton frissíteni, újraírni, a működése közben nem igényel processzeridőt. Előnye még, hogy a táp kikapcsolása esetén sem veszti el a tartalmát, ha rajta ven egy "stand-by" táp, ahonnan csak pár uA-t vesz fel. Az általad mutatott példány igen sebes ráadásul!
(#) csabee válasza csabee hozzászólására (») Szept 21, 2007 /

Üdv!
Senki nem tud nekem segíteni
Pedig de örülnék neki
Üdv mindenkinek!!!
Lenne egy kérdésem!!! :
Megtudná nekem mondani valaki hogy mi lehet ennek az IC-nek a helyettese
Egy gyári VW cd-s rádionak a végfoka de nem tudom beazonosítani sehol
Esetleg ha tudna valaki tippet adni azt nagyon megköszönném
EZ A TIPUSSZÁMA(vwz4z5f1127894)
A (DELCO ELECTRONICS) gyártja
Kép1 az kiszedett ic a másik, amit találtam
Segítségeteket előre is köszönöm
(#) Sütii hozzászólása Szept 21, 2007 /

Sziasztok! Segitségre lenne szükségem! Van egy Omron Fotoelectric Switch Tipus:E3N-10L-35 Sehol nem találok pontos leirást.. Ha tudtok,kérlek segitsetek!
(#) Fery válasza csabee hozzászólására (») Szept 21, 2007 /

Csak annyit tudok, hogy ez biztos,hogy a TDA 73xx sorozat valamelyik tagja.
De mivel ezek egymással kompatibilisek csak teljesitménybe külömböznek azt hiszem beleteheted azt a teljesitményüt amit gyárilag tud a kütyü.
(#) csabee válasza Fery hozzászólására (») Szept 22, 2007 /

Oké, de mi a helyzet a 25. lábbal
Van-e valami jelentősége ha nem az a funkcio mint az eredetinél ha a többi meg is egyezik
Azt még nemtudtam kideríteni hogy, mekkora a teljesitménye
(#) zsoltee0001 válasza Sütii hozzászólására (») Szept 22, 2007 /

hi
biztos jól irtad a tipusát? a gogli semmit nem hoz (ami azért gyanús)
(#) Fery válasza csabee hozzászólására (») Szept 22, 2007 /

Azt átnézted hogy a kütyüben a 25 láb hova van bekötve ? Mert abból talán rá lehetne jönni.

Végig nyomoztam a fóliát és megjelöltem az ic-k lábát filcel ahova közvetlenül csatlakozik a 25. láb
Az ic-k ről megint nem sokat találtam
Ilyen egy kütyüt
(#) Sütii válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Szept 22, 2007 /

Igen,ez a tipusa! Németek házába volt felszerelve,riasztóként. de a infra vevő részét leszedték,hogy találok vevö részt hozzá?? kültéri kivitel,udvaron szeretném riasztora rákötni.
(#) Fery válasza csabee hozzászólására (») Szept 22, 2007 /

Nagy valószinüséggel mivel bemegy az egyik prociszerü képződménybe nekem az a véleményem hogy a 73xsorozat azon tagja jó oda amelyiken ki van vezetve a diag láb. Ez meg azt hiszem a 83 és a 85-ös. Mivel ez csak feletételezés és nem biztos, azért megcsinálhatod a cserét. DE.
Ha beletetted az IC ne aksira tedd rá próbára hanem olyan labor tápra amelyiken van áramkorlát. És vissza kell venni az áramot pár száz mA-re és ugy probálni egész kis hangerőn. Mivel nem kap több áramot nem fog elszállni.
Ha ok lassan lehet az áramot emelni és közben hallgatni, hogy nem torzul -e nagyon és nagyon figyelni arra hogy ne melegedjen jobban mint a másik eredeti IC. Ha ezekre nagyon figyelsz akkor meg lehet kisérelni a cserét.
Azért számitani kell arra is ha nincs igazam akkor elszállhat a kütyü de ennek kicsi a valószinűsége, de benne van a pakliban.Tehát a kockázat mérlegelése után dönts.

Na, ez már boldogabbá tesz egy kicsit
Már csak egy egyszerű labortápot kell össze dobnom mert avval még nem rendelkezek
Köszönöm a segítségedet!

Ha valkinek még lenne tipje azt szívesen fogadom...
(#) Fery válasza csabee hozzászólására (») Szept 23, 2007 /

Hát sajnálom de szabályozható áramu táp nélkül el se kezd mert komoly károkat okozhatsz benne.
Következő: »»   40 / 1179
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem