Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt hiszem én egy emailt, vagy hivatkozást kaptam, amit gépen néztem meg, de mindennek már bő fél éve
![]()
Ilyenkor az a legjobb,ha nem is fogsz pákát. Én is ezt teszem egy ideje....
![]()
Egy kerek hete már nem is fogtam,meszeltünk.Ennek hatására a pénztárcám olyan fogyókúrán volt,hogy szinte fáj,úgyhogy muszáj....
Hajjaj! Hát még nekem! Megláttam a pénztárcám, és rögtön elment a kedvem az egésztől.
![]()
Bocsájtsatok meg, de ezt sem hagyhatom el: Ezzel a hozzászólással megszületett a 2000. hozzászólásom. Mára nem is koptatnám tovább az oldalt, további szép estét mindenkinek!
![]()
Majdnem hajnali 2 órakor kívánsz Jó estét (szép estét), lassan világosodik ilyentájt. Micsoda időzavarban él ez a generáció......
![]() Persze reggel meg 11 órakor van, mi?
Ilyen melegben nem is igazán lehet korábban elaludni... (plána ha késő este érsz haza munkából...)
Billentyűzet nyomkodás közben sokkal nehezebb elaludni mint anélkül.
![]()
Nekem ilyen melegben élni sincs kedvem, nem, hogy bármit csinálni. 3 napja nem aludtam, hiába fekszem le 8-kor. Ugyan így az evéssel is....
![]() ![]()
Este 11-kor már alig bírok fent lenni, annyira álmos vagyok. Az egész napi munka meg a meleg fárasztó tud ám lenni.
Én is álmos vagyok, de akkor se nagyon bírok elaludni ebben a melegben. Most 29°C van a szobában. Hiába nyitom ki este az ablakot vagy hiába csinálok huzatot akkor se hűl le jobban. Reggel 5 óra fele 26°C volt.
Nem vagyok nagy szimbólum szakértő, egyszerűen csak nekem is feltűnt, hogy túl sokan rakják fejjel lefelé a Nagymagyarország matricát a kocsi hátuljára. Utánanéztem a neten, és az alábbi találtam: "Egy szimbólumot fejjel lefelé fordítani azt jelenti, hogy az eredeti jelentésének az ellentetjévé válik". Hogy ez mennyivel jobb, mint ha tudatlanságból/figyelmetlenségből rakja fordítva, azt nem tudom.
![]()
Hajaj, te ezt szépen túlkombináltad. Nem akarok senkit megsérteni, de azok a nagy kopasz "miva miva miva???" figurák, nem gondolkoznak ilyen csavarosan, szimplán hülyék.
![]()
Nekem meg az a bajom, hogy este aludnék hála az Ururu-nak mert beállítom 24 °C-ra és szellőztetésre, de az asszony kikapcsolja mikor elalszom és visszamelegszik a lakás.
![]()
A szimbólumról jut eszembe: Csináltam egy sharpie egeret. Csatolok képeket.
A sok egér mellé már egy macska sem ártana
![]()
Na, akkor festek egy macsekot is. Mindjárt átlépek a szomszéd asszony macsekjáért. A minta már megvan! Bővebben: Link
![]()
Szegény jószág elég szomorú. Kár volt bemázolni. :no:
Ez most egy kicsit hosszú film a holnapi 1/2 4-es keléshez, de meg fogom nézni remélhetőleg már a hét végén. Amúgy sokszor csodálkozok embereken, amikor rácsodálkoznak a globális felmelegedésre, neadjisten' tagadják. Anno ált. suliban jártam ún. környezetvédelmi szakkörbe. Az egésznek az volt a lényege, hogy ha jó volt az idő, akkor bejártuk a környék természetvédelmi területeit, ha pedig rossz, akkor D. Attenborough filmeket néztünk. De szedtünk szemetet is. Na már akkor, a '80-as évek végén szóba kerültek olyan dolgok, amiket a média csak 2000 után kapott fel, főleg katasztrófa filmek hatására.
Engem egy elég érdekes kérdés foglalkoztat egy ideje: Ha egy szúnyog megcsíp egy AIDS-es embert, és ezután megcsíp még egy embert, akkor átadja a vírust a másiknak is???
Köszönöm, akkor megvan a felelet rá, megnyugodtam, hogy ilyentől nem kell félnie az emberiségnek.
![]() üdv!
És azt tudtad, hogy eredetileg a CSAK majmokon/ban volt jelen a fertőzés? Ha figyelembe vesszük hogyan terjed, bele se merek gondolni hogyan terjedt át az emberre...
2-3 alternatíva van ami hirtelen eszembejutott...
Elég jó esély van arra, hogy az ősünk valamiféle majom (mármint az emberi fajnak).
![]() Az, hogy kb. negyed évszázada azonosították a HIV vírust, nem azt jelenti, hogy addig nem is létezett, inkább a hosszú lappangási idő és az immunrendszer gyengeségét kihasználó betegségek egyszerűen elfedték a valódi okot.
Nem gondolom, hogy árt neki, de láthatólag nem is élvezi. Az sem árt neki, ha valaki konzervdobozt köt a farkára, de mégis azt hinném nem való.
A kutatások szerint a majom húsának megevésével terjedt át az emberre, és mutálódott a HIV vírusa. Mivel főzéssel elpusztulnának a kórokozók, vélhetően nyersen ették meg a húst, ami az afrikai kontinensen lakók körében nem ritkaság. Onnan terjedt tovább a világ többi részébe, a "civilizáció"-ba.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |