Fórum témák
» Több friss téma |
Na megprobaltam de semmi valtozas a driver frissitesre, nem latja a nevet a monitornak, a regi gepemen itt a kepernyo tulajdonsagoknal nem azt irta hogy altalanos kepernyo, hanem a monitor nevet. A driver frissites utan ugyan az az Altalanos Kepernyo maradt, es semmi nem valtozott.
Kezdek nagyon elkeseredni. 2007-es alaplap es nem tud ilyen egyszeru dolgot kezelni.
Igen betalloztan es es atmasolta, vagy feltette nem tudom hogyan mondjam, de nem valtozott semi sajnos. Valami otlet meg valakinek?
Egy restart esetleg? Hátha akkor felismeri.
Megtortent a restart de semmi valtozas, es az eszkozkezeloben sajna nincs ott a monitor neve hanem csak annyi hogy Alapertelmezett Kepernyo. Es epp ez a gond, hogy nem ismeri fel a videokartya a monitort.
Esetleg probaljak meg regebbi ati drivereket is?
Szerintem inkább egy másik VGA kábelt... arra gyanakszom, hogy nincs bekötve az a pár fontos ér amivel a monitorral "beszélget".
Üdv!
Ezekhez a monitorokhoz nem feltétlenül szükséges driver. Az eszközkezelőben Plug & Play Monitorként kell feltelepíteni kézzel. Ezután már jó lesz. Mivel most alapértelmezett monitorként van fent, ezért nem olvassa ki a monitorból a tulajdonságait és így nem mutatja a megfelelő felbontást.
Na igen! Végső esetben ez is előfordulhat.
Legalábbis egy próbát megér. Jártam már úgy, hogy leszakadt a csatlakozóban és nem volt hajlandó felismerni...
Leirnad hogyan kell plug&play monitorkent telepiteni?
Na sikerult megoldani: Catalist 10.2 helyett Catalist 8.9 es mar van is az 1360x768 felbonta. Igaz meg mindig Alapertelmezett monitorkent van jelen de megy a felbontas. Valamiert szerintem nem komunikal a kartya a monitorral. Kifogom probalni masik vga kabellel is. Koszi a segitseget mindenkinek, es koszi hogy foglalkoztok masok problemaival, nagyon jo erzes elkeseredett pillanatokban, ha valaki segiteni probal. Koszi megegyszer.
Megnyitod az eszközkezelőt, kiválasztod a monitort, jobb klikk->tulajdonságok, illesztőprogram fül, frissítés.
Itt ki kell választani a saját kézzel történő frissítést a gépen található listából.
Nem valtozott semmi, azt irja, hogy a jelenlegi szoftvernel nem talalt frissebbet a windows es ugyan az maradt. De most mar megy a megfelelo felbontason. Koszi megegyszer!
Köszönöm a tippet. Meg fogom próbálni, aztán írok, ha jutok valamire.
Persze, hogy nem! Azt mondtad neki, hogy automatikusan keresse meg. Neked kell kézzel kiválasztani az illesztőprogramot a listából.
Beforrasztottam egy 100n-os kerámia kondit a MIR panelen levő elkóval párhuzamosan , sajnos nem hozott eredményt.
Dobd fel a kérdést az erősítő mindig és mindig topikba , hátha ott tudnak segíteni.
Sziasztok.
Van olyan process, hogy system ami systemkent is fut?
köszi a segítséget, megyek akkor felteszem ott is a kérdést. közben sikerült felvenni a hangot, ezt csinálja, mikor pl böngészőben görgetem az oldalt. mindegy, hogy egérrel vagy billentyuzettel, tehát nem az usb-vel interferál, hanem a VGA-val, mert ha játékot indítok, akkor végig ezt hallani. az a mélyebb brümmögés az amit figyelni kell:
Bővebben: Link kicsit feljebb kell tekerni a hangot, hogy hallani lehessen.
Sziasztok, a kovetkezo a problemam: keritettem egy wireless egeret, de abbol a fajbol, amelyik akkuval mukodik, es dokkoloja van, amibe ha beleallitod, feltolti az akkukat. Na de az en gepemnel a regi optikai eger ledje sem vilagitott, ha a gep ki volt kapcsolva, es termeszetesen az uj szerzemeny sem ad eletjelet magarol ilyenkor. A fiam gepen viszont kikapcsolt allapotban is vilagit az eger ledje, attol fuggetlenul, hogy usb vagy ps2 portra van teve. Honnan tudom beallitani ezt? A biosbol, vagy az alaplapon van jumper erre a celra?
Eddig csak jumperes megoldással találkoztam, de állítólag létezik Bios-os is.
Szia! Alaplap típus? De általában a ps2 csatlakozótól nem messzire szokott lenni a jumperje.
Ha nem tudod beállítani a gépedet, még mindig vehetsz egy külső tápos usb hubot, annak nem kell a gép, hogy áramot tudjon adni.
Az alaplap Asus p5ld2vm/s, nehanyszor atfutottam mar a konyvecskejen, de ezt a dolgot speci nem kerestem, es nem is figyeltem fel ra. De megnezem meg, hatha ir valamit rola, bar a pontos megnevezeset ennek a funkcionak/jumpernek nem ismerem.
A dokkolon is van kulso tapnak csati, de sokkal egyszerubb lenne enelkul megoldani a dolgot (az egeret tap nelkul adtak, 6v-os tapot kell keressek hozza, aminek a csatija is talal, arrol nem is beszelve, hogy a hosszabbitomban mar minden halozati dugalj foglalt, olyanyira, hogy a kissebb fogyasztoknak harmaselosztot kellett tegyek).
Üdv mindenkinek!
A számítógépem az egyik napról a másikra gondolt egyet s azóta nem látja a lemezes meghajtókat. Se a CD, se a DVD író-olvasót. Nem lett szétszedve, nem is az adatkábel mozdult el, vagy csúszott ki a helyéről, hanem "csak" az történt, hogy szoftvertelepítés közben újra lett indítva. Mit lehet tenni ilyenkor? Kiirt ugyan valami hibát (wcescomm.exe ...), de ez nekem teljesen kínai. Amióta viszont ezt teszi, még a víruskereső progi sem indul el magától, ahogyan eddig tette, hanem kézzel kell utólag noszogatni. Minden más működik. (kivéve a scannert, de éppen annak a szoftvere telepítése közben rosszalkodta el magát a gép. Mi ilyenkor a teendő, mi lehet a hiba? Nyomjam fel újra a teljes winfost? Vagy van valami okosabb javítási lehetőség minderre?
Szia!
A jumper neve USBPW.Sajnos a sima (nem /S jelzésű) alaplapon nincs ilyen és a BIOS sem ad lehetőséget.Nagy valószínűséggel a Te lapod sem támogatja az USB készenléti funkciót.Marad a külső tápos megoldás. Üdv belfi!
Nincs ötletetek, mitől indul ilyen furcsán a gép?
![]()
Üdv! Milyen körümények közt lett újraindítva telepítés közben?
A wcescomm exe egy szinkronizáló program mobil pl mobil eszközhöz, első tippre nem az okoz problémát. Milyen op.rendszered van? Eszközkezelőben lettek ismeretlen, hibás, letiltott hardverek? Ha monjuk IDE-s akkor meg van az a vezérlő,csatornája (talán Másodlagos/secondary) esetleg BIOS szinten lett kikapcsolva? Ellenőrizd a víruskereső beállításait, hogy be van-e kapcsolva, hogy induljon el automatikusan. - Próbálj más felhasználót létrehozni, ugyanúgy rendszergazda jogokkal, lépj be úgy és nézd meg, hogy mi indul automatikusan vagy mi nem.
Nincs komolyabb elektronikai ötletem, azon kívül, hogy ne erőltesd a használatát.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |