Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   321 / 1152
(#) kokozo válasza sardi_hunor hozzászólására (») Júl 14, 2012 / 1

Egy restart esetleg? Hátha akkor felismeri.
(#) sardi_hunor válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 14, 2012 /

Megtortent a restart de semmi valtozas, es az eszkozkezeloben sajna nincs ott a monitor neve hanem csak annyi hogy Alapertelmezett Kepernyo. Es epp ez a gond, hogy nem ismeri fel a videokartya a monitort.

monitor.JPG

(#) sardi_hunor válasza sardi_hunor hozzászólására (») Júl 14, 2012 /

Esetleg probaljak meg regebbi ati drivereket is?
(#) tiggersoft válasza sardi_hunor hozzászólására (») Júl 14, 2012 / 1

Szerintem inkább egy másik VGA kábelt... arra gyanakszom, hogy nincs bekötve az a pár fontos ér amivel a monitorral "beszélget".
(#) eSDi válasza sardi_hunor hozzászólására (») Júl 14, 2012 / 2

Üdv!

Ezekhez a monitorokhoz nem feltétlenül szükséges driver. Az eszközkezelőben Plug & Play Monitorként kell feltelepíteni kézzel. Ezután már jó lesz. Mivel most alapértelmezett monitorként van fent, ezért nem olvassa ki a monitorból a tulajdonságait és így nem mutatja a megfelelő felbontást.
(#) eSDi válasza tiggersoft hozzászólására (») Júl 14, 2012 / 1

Na igen! Végső esetben ez is előfordulhat.
(#) tiggersoft válasza eSDi hozzászólására (») Júl 14, 2012 / 1

Legalábbis egy próbát megér. Jártam már úgy, hogy leszakadt a csatlakozóban és nem volt hajlandó felismerni...
(#) sardi_hunor válasza eSDi hozzászólására (») Júl 14, 2012 /

Leirnad hogyan kell plug&play monitorkent telepiteni?
(#) sardi_hunor válasza sardi_hunor hozzászólására (») Júl 14, 2012 /

Na sikerult megoldani: Catalist 10.2 helyett Catalist 8.9 es mar van is az 1360x768 felbonta. Igaz meg mindig Alapertelmezett monitorkent van jelen de megy a felbontas. Valamiert szerintem nem komunikal a kartya a monitorral. Kifogom probalni masik vga kabellel is. Koszi a segitseget mindenkinek, es koszi hogy foglalkoztok masok problemaival, nagyon jo erzes elkeseredett pillanatokban, ha valaki segiteni probal. Koszi megegyszer.
(#) eSDi válasza sardi_hunor hozzászólására (») Júl 14, 2012 / 1

Megnyitod az eszközkezelőt, kiválasztod a monitort, jobb klikk->tulajdonságok, illesztőprogram fül, frissítés.
Itt ki kell választani a saját kézzel történő frissítést a gépen található listából.
(#) sardi_hunor válasza eSDi hozzászólására (») Júl 14, 2012 /

Nem valtozott semmi, azt irja, hogy a jelenlegi szoftvernel nem talalt frissebbet a windows es ugyan az maradt. De most mar megy a megfelelo felbontason. Koszi megegyszer!
(#) velegiistvan válasza Hury hozzászólására (») Júl 14, 2012 /

Köszönöm a tippet. Meg fogom próbálni, aztán írok, ha jutok valamire.
(#) eSDi válasza sardi_hunor hozzászólására (») Júl 14, 2012 /

Persze, hogy nem! Azt mondtad neki, hogy automatikusan keresse meg. Neked kell kézzel kiválasztani az illesztőprogramot a listából.
(#) ptesza válasza Krisz90 hozzászólására (») Júl 14, 2012 /

Beforrasztottam egy 100n-os kerámia kondit a MIR panelen levő elkóval párhuzamosan , sajnos nem hozott eredményt.

Dobd fel a kérdést az erősítő mindig és mindig topikba , hátha ott tudnak segíteni.
(#) Chello.1 hozzászólása Júl 15, 2012 /

Sziasztok.

Van olyan process, hogy system ami systemkent is fut?
(#) Krisz90 válasza ptesza hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

köszi a segítséget, megyek akkor felteszem ott is a kérdést. közben sikerült felvenni a hangot, ezt csinálja, mikor pl böngészőben görgetem az oldalt. mindegy, hogy egérrel vagy billentyuzettel, tehát nem az usb-vel interferál, hanem a VGA-val, mert ha játékot indítok, akkor végig ezt hallani. az a mélyebb brümmögés az amit figyelni kell:

Bővebben: Link

kicsit feljebb kell tekerni a hangot, hogy hallani lehessen.
(#) pika75 hozzászólása Júl 15, 2012 /

Sziasztok, a kovetkezo a problemam: keritettem egy wireless egeret, de abbol a fajbol, amelyik akkuval mukodik, es dokkoloja van, amibe ha beleallitod, feltolti az akkukat. Na de az en gepemnel a regi optikai eger ledje sem vilagitott, ha a gep ki volt kapcsolva, es termeszetesen az uj szerzemeny sem ad eletjelet magarol ilyenkor. A fiam gepen viszont kikapcsolt allapotban is vilagit az eger ledje, attol fuggetlenul, hogy usb vagy ps2 portra van teve. Honnan tudom beallitani ezt? A biosbol, vagy az alaplapon van jumper erre a celra?
(#) tiggersoft válasza pika75 hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

Eddig csak jumperes megoldással találkoztam, de állítólag létezik Bios-os is.
(#) kokozo válasza pika75 hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

Szia! Alaplap típus? De általában a ps2 csatlakozótól nem messzire szokott lenni a jumperje.
(#) _vl_ válasza pika75 hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

Ha nem tudod beállítani a gépedet, még mindig vehetsz egy külső tápos usb hubot, annak nem kell a gép, hogy áramot tudjon adni.
(#) pika75 válasza kokozo hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

Az alaplap Asus p5ld2vm/s, nehanyszor atfutottam mar a konyvecskejen, de ezt a dolgot speci nem kerestem, es nem is figyeltem fel ra. De megnezem meg, hatha ir valamit rola, bar a pontos megnevezeset ennek a funkcionak/jumpernek nem ismerem.
(#) pika75 válasza _vl_ hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

A dokkolon is van kulso tapnak csati, de sokkal egyszerubb lenne enelkul megoldani a dolgot (az egeret tap nelkul adtak, 6v-os tapot kell keressek hozza, aminek a csatija is talal, arrol nem is beszelve, hogy a hosszabbitomban mar minden halozati dugalj foglalt, olyanyira, hogy a kissebb fogyasztoknak harmaselosztot kellett tegyek).
(#) lac08 hozzászólása Júl 16, 2012 /

Üdv mindenkinek!

A számítógépem az egyik napról a másikra gondolt egyet s azóta nem látja a lemezes meghajtókat. Se a CD, se a DVD író-olvasót.
Nem lett szétszedve, nem is az adatkábel mozdult el, vagy csúszott ki a helyéről, hanem "csak" az történt, hogy szoftvertelepítés közben újra lett indítva. Mit lehet tenni ilyenkor? Kiirt ugyan valami hibát (wcescomm.exe ...), de ez nekem teljesen kínai. Amióta viszont ezt teszi, még a víruskereső progi sem indul el magától, ahogyan eddig tette, hanem kézzel kell utólag noszogatni. Minden más működik. (kivéve a scannert, de éppen annak a szoftvere telepítése közben rosszalkodta el magát a gép.
Mi ilyenkor a teendő, mi lehet a hiba?
Nyomjam fel újra a teljes winfost?
Vagy van valami okosabb javítási lehetőség minderre?
(#) belfi2 válasza pika75 hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

Szia!

A jumper neve USBPW.Sajnos a sima (nem /S jelzésű) alaplapon nincs ilyen és a BIOS sem ad lehetőséget.Nagy valószínűséggel a Te lapod sem támogatja az USB készenléti funkciót.Marad a külső tápos megoldás.

Üdv belfi!
(#) netpositive válasza netpositive hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

Nincs ötletetek, mitől indul ilyen furcsán a gép?
(#) Hury válasza lac08 hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

Üdv! Milyen körümények közt lett újraindítva telepítés közben?

A wcescomm exe egy szinkronizáló program mobil pl mobil eszközhöz, első tippre nem az okoz problémát.

Milyen op.rendszered van? Eszközkezelőben lettek ismeretlen, hibás, letiltott hardverek? Ha monjuk IDE-s akkor meg van az a vezérlő,csatornája (talán Másodlagos/secondary) esetleg BIOS szinten lett kikapcsolva?

Ellenőrizd a víruskereső beállításait, hogy be van-e kapcsolva, hogy induljon el automatikusan.

- Próbálj más felhasználót létrehozni, ugyanúgy rendszergazda jogokkal, lépj be úgy és nézd meg, hogy mi indul automatikusan vagy mi nem.
(#) Hury válasza netpositive hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

Nincs komolyabb elektronikai ötletem, azon kívül, hogy ne erőltesd a használatát.
(#) pika75 válasza belfi2 hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

Haaat, koszi. Sajnos en is erre a kovetkeztetesre jutottam, miutan ujbol atnyalaztam a konyvecskejet, sot szemugyre vettem a lapot is. Ejnye-bejnye Asus mernokok, ilyen fontos dolgot lefelejteni egy nem is olyan regi laprol.....
(#) lac08 válasza Hury hozzászólására (») Júl 17, 2012 /

Normál újraindítás, ahogy a telepítés végén felajánlja a HP szoftver.
Amúgy Windows XP SP3-asom van.
Semmihez nem nyúltam, semmit se tiltottam le, a lemezmeghajtókat BIOS-ban és a betöltéskor is látja, csak maga a Win * rosszalkodik a teljes betöltése után. Ott már nem látszanak .-..
(#) lac08 válasza lac08 hozzászólására (») Júl 17, 2012 /

közben még okosabb is lettem:
sárga felkiáltójellel jelzi az Eszközkezelőben, hogy valami nem OK. A kirt szöveg pedig:
"A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)"

Na ilyenkor mi van?
Újralapátolni az egészet? Vagy még javítható valamivel?
Következő: »»   321 / 1152
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem