Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » 3D LED CUBE építés

Témaindító: prst14, idő: Máj 11, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   22 / 30
(#) fredee4444 válasza geri303 hozzászólására (») Márc 3, 2012 /

Ennyi... Jo otletgyujtést mindenkinek..
(#) geri303 válasza fredee4444 hozzászólására (») Márc 3, 2012 /

Szép munka! Várjuk működés közben
(#) Szabee20 hozzászólása Márc 7, 2012 /

Szevasztok!
Olyan led kockát lehet építeni, ami lpt portról vezérelhető?
köszi..
(#) geri303 válasza Szabee20 hozzászólására (») Márc 7, 2012 /

Ha találsz hozzá rajzot biztos lehet.
(#) Szabee20 válasza geri303 hozzászólására (») Márc 8, 2012 /

Hát ezaz! Sajna nem találtam!

Valakinek valami rajz?
(#) fredee4444 válasza Szabee20 hozzászólására (») Márc 9, 2012 /

Szerintem lehet. Az LPT porton ha jol tudom 8+6 bit vezérelheto. Kell hozzá 8 buffer, ami tárolja a 8 byte adatot egy szinthez. Ezeket elobb fel kell tolteni, majd egy engedélyezo bittel kiiratni. Mivel a feltoltéshez 8 bit kell (párhuzamosan kikuldve a PC-rol) ezért már csak 6 bit marad a 8 engedélyezésre és a 8 szintválasztásra. Ezt meg lehet oldani úgy, hogy a 6 bitet szétválasztod 2x3 bitre és a 3bitet multiplexerrel szétosztod - ez pont 8 bit. így éppen elegendo számú vezérlo bithez jutsz. Például ez is egy alternatíva..
(#) pi.sta hozzászólása Márc 31, 2012 /

Sziasztok

Én az alábbi kockát építettem meg nagyon jól működik soros portról vezérelhető az ötletet innen vettem Bővebben: Link egyébként a weboldalon minden meg található hozzá szoftver hex. file-ok stb...
(#) geri303 válasza pi.sta hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Szép munka, gratulálok! Videó is lesz esetleg?
(#) pi.sta válasza geri303 hozzászólására (») Ápr 3, 2012 /

Igen elkészült a videó Bővebben: Link egyébként az oldalon lévő szoftverrel bármilyen tetszőleges animáció létre hozható és feltölthető a kockára a Nyák rajzot mellékeltem.Üdv.
(#) geri303 válasza pi.sta hozzászólására (») Ápr 3, 2012 /

Gratula. Jó lett!
(#) Szabee20 hozzászólása Ápr 6, 2012 /

Sziasztok!

Nekem is elkészült! LPT-ről vezérelt 5x5x5-ös ledkocka, saját programmal!

videó: Bővebben: Link
(#) shield válasza pi.sta hozzászólására (») Ápr 6, 2012 /

Szia!

Gratula. Jó lett!
Gondolom ez az 1-es verzió.
2-es verziót nézegettem az USB miatt. De vakon vagyok mint "Stivi", mert a kapcsolási rajzokat nem találom.
(#) geri303 válasza Szabee20 hozzászólására (») Ápr 6, 2012 /

Komoly lett! Gratula!
(#) Szabee20 hozzászólása Ápr 6, 2012 /

Most fejlesztek egy olyan programot, hogy betűket rajzoljon ki! Igazából megadod a szöveget és kirajzolja neked olyan formába, amit beállítasz neki! Nagyon jókat lehet szórakozni vele!

Készítettem egy pálcikaembereset, aki ritmusra táncol! Majd teszek fel videót arról is!

Meg valami egyedi animáción töröm az agyam,de ötletszegény vagyok
(#) Szabee20 válasza shield hozzászólására (») Ápr 6, 2012 /

Üdv!

Kockát szeretnél vezérelni usb-ről?
(#) Zombori Tibor hozzászólása Ápr 25, 2012 /

helló szakik!
Elkészült az 5x5x5-ös led kockám, köszönet geri303-nak a segítségért.Készítettem egy 3x3x3-as kockát is,képek itt alul.
(#) geri303 válasza Zombori Tibor hozzászólására (») Ápr 25, 2012 /

Szép munka, gratulálok!
(#) laciubul hozzászólása Máj 8, 2012 /

Sziasztok! Valaki el tudná küldeni nekem itt a hobbielektronikán található 10x10x10 -es LED Kocka programját .hex -ben? Sürgős lenne! Előre is köszi!
(#) jan007 válasza pi.sta hozzászólására (») Jún 9, 2012 /

Egy alkatrészlistát tudnál feltölteni, ha szépen kérem?
(#) pi.sta válasza shield hozzászólására (») Jún 13, 2012 /

Szia!

Kapcsolási rajz és Nyák rajz az nincs fent az oldalon, gondolom azért hogy ne tud után építeni és vedd meg ,de nem egy bonyolult áramkör ,egyébként feltettem az általam tervezett nyák rajzot a fotón meg látszik a beültetés ,az alapján meg tudod építeni de ha segítségre lenne szükséged írj és segítek.Üdv.
(#) Mybuster hozzászólása Júl 9, 2012 /

MSP430 al vezérelt Led cube-om Bővebben: Link

Bővebben: Link
(#) michael67 hozzászólása Júl 17, 2012 /

Sziasztok. pi.sta rajza (köszönet érte), és az ajánlott oldal alapján elkészült az én kockám is Íme néhány kép.
(#) cross51 hozzászólása Júl 28, 2012 /

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy 6x6x6 led kockában a TLC 5927 ledvezérlőnek három lába sdi clk le re mit kéne kössek hogy valami mintát hozzak össze vele ahonnan lestem a kapcsolást arduniot használt az úr de sajnos nincs lehetőség az arduniora, http://www.hownottoengineer.com/projects/lc.html innen lestem a kapcsolást de nem 8x8x8 as lesz.
Köszönöm előre a segítséget!
(#) pi.sta válasza michael67 hozzászólására (») Aug 7, 2012 /

Üdv mindenkinek!

Gratula a fejlesztésnek ,jó ötlet volt ez az SMD-és változat nagyon jó lett a kocka szép munka.
(#) michael67 válasza pi.sta hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Köszönöm.
(#) morzsa15 hozzászólása Szept 14, 2012 /

Sziasztok!

Szeretnék építeni egy led kockát erre van 200db led-em és egy 16f877-es pic-em milyen kapcsolást javasoltok nekem elég lenne a 4x4x4-es is javasolni tudtok egy egyszerűt és jót ?
(#) michael67 válasza morzsa15 hozzászólására (») Szept 21, 2012 /

Szia. Pl.: ez.
(#) Zsolt1993 hozzászólása Okt 17, 2012 /

Sziasztok én most szeretnék épiteni egy 5x5x5-ös led kockát de valahogy nem nagyon találok hozzá nyáklapterveket és programot amivel működésbe tudnám hozni tudnátok nekem segiteni? előre is köszönöm
(#) Zsolt1993 válasza pi.sta hozzászólására (») Okt 18, 2012 /

Hello azt szeretném kérdezni hogy az alaplapot rendelted vagy csináltad? mert én a linken nem találom a sémát
Következő: »»   22 / 30
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem