Fórum témák
» Több friss téma |
Továbbá:
Ennyi... Jo otletgyujtést mindenkinek..
Szép munka! Várjuk működés közben
Szevasztok!
Olyan led kockát lehet építeni, ami lpt portról vezérelhető? köszi..
Ha találsz hozzá rajzot biztos lehet.
Hát ezaz! Sajna nem találtam!
Valakinek valami rajz?
Szerintem lehet. Az LPT porton ha jol tudom 8+6 bit vezérelheto. Kell hozzá 8 buffer, ami tárolja a 8 byte adatot egy szinthez. Ezeket elobb fel kell tolteni, majd egy engedélyezo bittel kiiratni. Mivel a feltoltéshez 8 bit kell (párhuzamosan kikuldve a PC-rol) ezért már csak 6 bit marad a 8 engedélyezésre és a 8 szintválasztásra. Ezt meg lehet oldani úgy, hogy a 6 bitet szétválasztod 2x3 bitre és a 3bitet multiplexerrel szétosztod - ez pont 8 bit. így éppen elegendo számú vezérlo bithez jutsz. Például ez is egy alternatíva..
Sziasztok
Én az alábbi kockát építettem meg nagyon jól működik soros portról vezérelhető az ötletet innen vettem Bővebben: Link egyébként a weboldalon minden meg található hozzá szoftver hex. file-ok stb...
Szép munka, gratulálok! Videó is lesz esetleg?
Igen elkészült a videó Bővebben: Link egyébként az oldalon lévő szoftverrel bármilyen tetszőleges animáció létre hozható és feltölthető a kockára a Nyák rajzot mellékeltem.Üdv.
Sziasztok!
Nekem is elkészült! LPT-ről vezérelt 5x5x5-ös ledkocka, saját programmal! videó: Bővebben: Link
Szia!
Gratula. Jó lett! Gondolom ez az 1-es verzió. 2-es verziót nézegettem az USB miatt. De vakon vagyok mint "Stivi", mert a kapcsolási rajzokat nem találom.
Most fejlesztek egy olyan programot, hogy betűket rajzoljon ki! Igazából megadod a szöveget és kirajzolja neked olyan formába, amit beállítasz neki! Nagyon jókat lehet szórakozni vele!
Készítettem egy pálcikaembereset, aki ritmusra táncol! Majd teszek fel videót arról is! Meg valami egyedi animáción töröm az agyam,de ötletszegény vagyok
helló szakik!
Elkészült az 5x5x5-ös led kockám, köszönet geri303-nak a segítségért.Készítettem egy 3x3x3-as kockát is,képek itt alul.
Szép munka, gratulálok!
Sziasztok! Valaki el tudná küldeni nekem itt a hobbielektronikán található 10x10x10 -es LED Kocka programját .hex -ben? Sürgős lenne! Előre is köszi!
Egy alkatrészlistát tudnál feltölteni, ha szépen kérem?
Szia!
Kapcsolási rajz és Nyák rajz az nincs fent az oldalon, gondolom azért hogy ne tud után építeni és vedd meg ,de nem egy bonyolult áramkör ,egyébként feltettem az általam tervezett nyák rajzot a fotón meg látszik a beültetés ,az alapján meg tudod építeni de ha segítségre lenne szükséged írj és segítek.Üdv.
Sziasztok. pi.sta rajza (köszönet érte), és az ajánlott oldal alapján elkészült az én kockám is Íme néhány kép.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy 6x6x6 led kockában a TLC 5927 ledvezérlőnek három lába sdi clk le re mit kéne kössek hogy valami mintát hozzak össze vele ahonnan lestem a kapcsolást arduniot használt az úr de sajnos nincs lehetőség az arduniora, http://www.hownottoengineer.com/projects/lc.html innen lestem a kapcsolást de nem 8x8x8 as lesz. Köszönöm előre a segítséget!
Üdv mindenkinek!
Gratula a fejlesztésnek ,jó ötlet volt ez az SMD-és változat nagyon jó lett a kocka szép munka.
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy led kockát erre van 200db led-em és egy 16f877-es pic-em milyen kapcsolást javasoltok nekem elég lenne a 4x4x4-es is javasolni tudtok egy egyszerűt és jót ?
Sziasztok én most szeretnék épiteni egy 5x5x5-ös led kockát de valahogy nem nagyon találok hozzá nyáklapterveket és programot amivel működésbe tudnám hozni tudnátok nekem segiteni? előre is köszönöm
Hello azt szeretném kérdezni hogy az alaplapot rendelted vagy csináltad? mert én a linken nem találom a sémát
|
Bejelentkezés
Hirdetés |