Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1920 / 3599
(#) nagy hoho válasza Stadi hozzászólására (») Júl 19, 2012 /

A gépem: Canon 500D Tamron SP 70-300 tele.
(#) zolika60 válasza idlob hozzászólására (») Júl 19, 2012 /

Miért gondolod, hogy megrendezett videó? Ott állandó kamera van.
(#) lui144 válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 19, 2012 /

Úgy látom, hogy profi fotós vagy, ha ilyen fényképezőt használsz. Az ilyen fotómasináktól nekem az állam is leesik. Főleg, hogy teleobjektíves ha jól látom.
(#) nagy hoho válasza minicooper hozzászólására (») Júl 19, 2012 /

Köszönöm, de túl sok a fotós mióta a digitális technika tért hódított. Itthon a fotópályázatokon az ismert nevek futnak és azok is bírálnak.
(#) nagy hoho válasza lui144 hozzászólására (») Júl 19, 2012 /

Nem vagyok profi, csak egy lelkes amatőr.
A gépem sem profi, ezzel tele van a hentes üzlet is. A profibb gépek 5.000.000.- Ft-nál kezdődnek.
(#) SzAndras00 válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 19, 2012 /

Helló! Picasa-val hogy állsz?
(#) nagy hoho válasza SzAndras00 hozzászólására (») Júl 19, 2012 /

Ahhoz most fáradt vagyok.
(#) SzAndras00 válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 19, 2012 /

Rendben, gratula a géphez, de főleg a képekhez!
(#) idlob válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

A videó minősége miatt. Annyira valószínűtlennek hat, hogy jól van komponálva (el nem tudom képzelni, hogy térfigyelő kamerát ilyen pici látószöggel bárhova felszerelnének), hogy a relatív kicsi mélységélesség pont a bringán van, nem utolsó sorban az 1080p felbontás...
De igazad van, nem tudom, csak egy furcsa érzés volt.
Utánanéztem criticalmass.hu-n (illetve onnan jutottam a kerekparpiac.hu-ra) az ellopott bringáknak, július 5-én a Fehér György u. 6 elől valóban lenyúltak egy bringát. Fent van a képe, nem a videón látható bringáról van szó.
A térfigyelő kamera a Szerb utca - Fejér György utca sarkon van.
Nem ismerem a környéket, de Google maps alapján úgy érzem a videó a Bástya utcához közelebbi félen készült. De ez megint (gonosz) feltételezés.
Szóval, nem egész 2 hét különbséggel két értékesnek tűnő bringát is elloptak ugyanabból az utcából, és véletlenül mindkettőn csak egy sodrony lakat van. Az egyik felkerült valahogy a netre, hihetetlen jó minőségben.
A kedvencembe még nem is kötöttem bele, a videó megjegyzésébe (a linkelt oldallal ellentétben) nem csak szőkésbarna hajú, hanem "világosszőke vagy szőkésbarna hajú" emberről írnak. Megint lehet, hogy teli vagyok rosszindulattal, de ha valaki szőkésbarna, akkor világosszőke már biztos nem lesz, mert a barna egy sötét szín, és fordítva.
Keskeny arcú, amikor egy pillanatra sem látszik szemből..
Megint rossz érzésem van, mintha valaki nagyon hivatalosan akart volna fogalmazni, már-már annyira, hogy belekavarodott.
(Ráadásul szerintem barna haja van a srácnak.)
Ugyancsak itt: "Aki felismeri, kérjük, írjon ide: csigafattyu@gmail.com"
"Felelős" emberre vall, hogy a saját címét adja meg, ahelyett, hogy a rendőrség értesítésére (vagy legalább arra is) biztatna.

Nem tudom. Lehet bennem van a hiba. Mindenesetre ha valami jó kis médiahacket szeretnék csinálni biztos így csinálnám: féligazságra támaszkodva, olyan témakörben ami egyértelmű indulatokat kelt a nézőben. (Először én is bepöccentem a videón, csak utána kezdtem gondolkodni.)
(#) zolika60 válasza idlob hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Sajnos a tényeken nem változtat az, hogy a videó valódi vagy nem. Sok bringát ellopnak sajnos. Még a képviselői irodaház elől is ellopták egy képviselő bringáját, pedig ott nem csak kamera, hanem kormányőr is van. Az meg hogy valaki a saját címét adja meg értesítésre a rendőrség hozzáállását ismerve nem csoda. Amikor nekem vitték el a bringám csak annyit mondtak nem kellett volna otthagyni.
(#) Stadi válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Ja, hogy ezek ilyen "szelídített" jószágok... Az más. Évekkel ezelőtt Hajós mellett egy tisztáson próbáltam lefotózni egy őzet, ami véletlenül került elém, de az akkori gépem 3x-os zoomja arra volt elég, hogy a képen látszott, hogy őz van rajta, de csak pár pixelből állt az egész állat. (Egyébként szerencsém volt, mert az őz is meglepődött, mikor meglátott, viszont én hamarabb "magamhoz tértem", és volt időm fókuszálni a géppel, aminek köszönhetően sikerült az egy helyben álló őzről fotót készíteni.) Ezzel csak azt akarom mondani, hogy sokat számít, ha közel lehet menni a témához. Vagy ha van egy piszok jól nagyító objektívünk kéznél.

Úgyhogy irigylem a gépedet. Egyszer én is akarok majd venni egy tükörrefiset, de az újtól eléggé visszatart az ára, használtba meg nem merek beruházni.
(#) Frankye válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Az utolsó (40-es) szerkő a legaranyosabb!
Szívből gratulálok a képeidhez, csodálatosak! (Ilyen fotómasináról én még álmodni sem merek...)
(#) jani1987 hozzászólása Júl 20, 2012 /

(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Szegény biztosan nagyot hall. Hogy sikerült a bringatúra?
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Jól. Aszfaltozott úton lényegesen jobb, mint egy földúton rövidítve. Az állás lényege annyi lett volna, hogy gazdagodj meg mások vásárlásából.

Akkor most meggazdagodsz?
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Nehéz kérdés. A gond a belépési regisztrációval van, ami 40 000HUF.

Szerintem ez sajnos átverés. Azt szeretnék elérni, hogy te fizess. Ne tedd mert nem fogsz jól járni. Sajnos nagyon disznó világot élünk. Keress más munkát.
(#) zolee1209 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Egy ismerősöm belement egy ilyenbe, neki majdnem 300.000Ft-ba került a "beugró", és milliós jutalékokkal kecsegtették. Nah, ebből nem lett semmi...
(#) lui144 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Ez biztos durván szól, bár nekem nem ártott volna ekkora basszus, mivel nekem úgyis rossz a hallásom mindkét fülemre.
(#) jani1987 válasza lui144 hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Ismered azt a vicet, amikor anyu azt mondja a lányának: Kislányom, ne menj annyit a diszkóba, mert a végén megsüketülsz. Mire a lány: Kösz anyu már vacsoráztam.
(#) lui144 hozzászólása Júl 20, 2012 /

Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni a világ legnehezebb játéka azaz a The World Hardest Game harmadik részét? Próbáltam már letölteni, de nem sikerült.
(#) janikukac válasza lui144 hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Épp 2-3 napja írta Vicsys itt 3 oldallal előbb, hogy nem szeretjük itt a warez dolgokat..

Ismerem és igaz is, mivel a diszkókban a zenéket 120dB-el nyomatják ami hosszútávon maradandó halláskárosodást okoz. A mobiltelefonok régebben amíg nem vezettek egy korlátozást az EU-ban, addig a fülhallgatón keresztül tisztán 100dB-el lehetett hallani a zenét, de amióta bevezették azóta ez max 85dB lehet.
(#) jani1987 hozzászólása Júl 20, 2012 /

(#) jani1987 válasza lui144 hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Torrenten kerested már? Na ott aztán van minden .........
(#) idlob válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Ide a rozsdás bökőt, hogy valami jóféle MLM.

Majd ott utána nézek. Hátha megtalálom.
(#) gyerek67 hozzászólása Júl 21, 2012 /

Köbzoli, küldtem egy privátot.
Következő: »»   1920 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem