Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm.
üdv.: Miki
Szia, és ennek vajon mekkora a gate árama? T405 600T megfelel vajon helyette? Mert az van itthon.
Üdv.: Miki
A 05-ös típus 5mA-es érzékenységű, a 35-ös pedig 35mA-es.
Rendben, most már ezt is tudom.
Üdv.: Miki
Szevasztok!
Teszek fel még néhány leletet (hátha jó valamire): TO92 tokozásúak, C114 lábaknál betűk: YSJ, a másiknál: ESJ, 3.-nál YSP, 4-nél TSH, C143 ESG. A114 ESL, másik ESG, 3-nál ESH. A124 ESH. C124 XSJ, másik XSH. C102 M61. C144 ESJ, másik ESN. C343 CSP. (össz.16db.)1201; -2;-3; -6. (ez 4 db.) És még 2 dióda kinézetű: 100BB; 100 3H. Nézzétek meg az előző oldalt is, arra sem jött válasz. Azokat a diódákat hogy kell keresni, amiken csak két karakter van, pl: M4, vagy J9? Köszönöm.
Szia!
Rakj egy 2S-t a C és az A elé és úgy keress: Bővebben: Link.
Köszi a választ, de ez nekem nem jött be, mikor kerestem; anno. Újra megpróbálom!
Előző kérdésemet is nézd meg légy szíves. Köszi.
Ugyanezt próbáltam az alldatasheet.com-on, de ott nincs rá értelmes találat. Viszont google-ben a 2sc114-re már van. Szerintem az lesz az.
Na most én is a Google-t használom, ha keresni kell, tehát nincs nálam a bölcsek köve.
Szevasztok! Találtam egy furcsa alkatrészt amiről nem tudom mi lehet. Valaki találkozott már ilyennel vagy tudja mi lehet ez? Két lába van és ebben a csavaros barna tokban foglal helyet. :nemtudom:
Szia!
Ez egy szép kivitelű rezgőkvarc kristály, a tokozáson a frekvenciáját tüntették fel.
Ha elmozdul változik a frekvenciája?
Hello! A levegő nedvesség tartamára. üdv! proli007
Az R1010=2SR1010=2SC114
R1012=2SR1012=2SC144 Itt rengeteg minden van A többit szerintem megtelálod a 2S eléírásával,a diódákat nem találom.
Sziasztok!
Kaptam két ilyen alkatrészt (fémtokos), valaki nem tudja hogy mi lehet ez? Se szám se betű nincs rajta...
Szia! A fekete tokos az biztos egy 12voltos stabilizátor!
Tudom, az csak a méretarány miatt van ott...
Meg kellene kérdezni valakit, aki ismeri a Braille-írást, hogy mit jelent a tetején az a két dudor.
Sziasztok!
Van ez a dióda hidam nem találok róla semit a neten arra lenék kiváncsi hogy hány amperes?
Valami időszámítás előtti tranzisztor. Az viszont furcsa. hogy nincs rajta feilrat.
"az csak a méretarány miatt van ott..."
Az asztal lényeget elnyomó mintázata pedig esztétikai okokból?
A lényeget végül is látni. Valami régi, tán germánium tranzisztor.
Köszönöm az információt! Azt az egy tokot nem én nyitottam ki, így került hozzám, de akkor a másik 3-at még véletlenül sem szedem szét. Mondjuk fogalmam sincs mire lehetne ezeket használni...
Stabil frekvenciájú oszcillátort lehet építeni a segítségével.
Nem vitatkozom, de a fotó készítése során egy homogén háttér adott esetben sokat segíthet abban, hogy a "tán" ne kerüljön az értékelésbe...
Kicsit fentebb kitűnő (követendő) fotómelléklet példák vannak!
Üdvözletem!
Segítségetekre lenne szükségem az alábbi alkatrészek beazonosításához: tea1020sp af-14a607-c1a hvr062 Ha nem lenne nagy probléma, esetleg akinek van hozzájuk valami kapcsolási rajz féle, elfogadnám |
Bejelentkezés
Hirdetés |